標題: 粒喉核既問題 [打印本頁]

作者: chun333    時間: 2010-1-31 20:22     標題: 粒喉核既問題

點先可以有效地隱藏?唔用布姐住,各位弟兄姊妹教下我
作者: butterflies    時間: 2010-1-31 23:28

冬天著樽領衫, 用頸巾, 夏天就無計, 我都好想知
作者: cassie    時間: 2010-1-31 23:29

用頭髮, 圍巾, 或者戴搶眼飾物轉移視線
作者: sinson    時間: 2010-2-1 01:04

無人會注意一個女仔有無喉核掛= =
& h, ?8 C: p% i7 A! l7 U4 |% c通常都係睇樣,身型,手腳-.-
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-1 01:27

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-1 01:04 發表   1 @! p4 [  T' M( T$ K+ U7 y; r0 y/ @
無人會注意一個女仔有無喉核掛= =4 S: v* i! [7 i5 i1 W$ z1 W
通常都係睇樣,身型,手腳-.-
: v( I6 g% X) D9 O
; d0 f0 I1 ]4 J& B  H1 X咁又係喎~ 除非好似男人咪會望下囉~
作者: regina1010    時間: 2010-2-1 02:07

個頭唔好"岳"咁高,視覺上下巴就會遮左少少
作者: grilboy    時間: 2010-2-1 12:36

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-1 01:04 發表   " n1 i9 q8 }/ s" T1 `7 L
無人會注意一個女仔有無喉核掛= =6 i" m- a) h/ w' K
通常都係睇樣,身型,手腳-.-
) Z. ~1 m8 i; ~9 q& A咁你就錯,其實好多人都好無知咁去望的
4 e0 x9 i# i* r我識個女仔有喉核- -可能因為佢太瘦,特別現
作者: sexyjoan    時間: 2010-2-1 21:29

其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。' C( ]( \0 G5 u# h+ @8 p' E
自信是最重要的。
: _: X8 Q7 D7 j) g碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!
作者: chun333    時間: 2010-2-1 23:52

引用:
原帖由 sexyjoan 於 2010-2-1 21:29 發表   
; s. D2 \' c( u3 f3 B, f* q! w其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。
! z7 s; ]! y# C$ \1 D. g自信是最重要的。
6 a. [: b7 g0 R1 c碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!
" n8 S& n5 I4 n
化妝我唔係咁識,不過自信都可以試下
作者: sinson    時間: 2010-2-2 21:33

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-1 01:27 發表   
& n- W: M/ c+ L1 _1 g! d+ N  n$ s6 M8 g

, y+ Y( f1 t5 W% g6 [( E% ^咁又係喎~ 除非好似男人咪會望下囉~
7 j& w- r, `* }' @/ f4 j
講你都唔信= =我同座有個女學生剪短頭髮,樣貌如男生般-.-亦見佢胸如平原,手、腳亦不如少女,於是真係去睇下佢有無喉核。但在於我唔識分既關係,所以都唔知佢有無= =""
4 m# w0 k- d  E" u
" o& O) k" `& D7 k+ {8 A唯一見[她]無腳毛,姑信佢係女啦。平時亦係返/放學時間見到佢著住校裙。諗佢都唔會咁大擔係依段時間著住校裙出街既-.-不過我住個度真係幾多"湯Boy"......* w0 B4 G0 f, P! [
有時真係想問下佢地願唔願意交換=_____=
作者: butterflies    時間: 2010-2-2 22:25

引用:
原帖由 sexyjoan 於 2010-2-1 21:29 發表     ^7 q( G# ?! p6 L7 g
其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。
5 {  u/ ?8 L7 c- s9 v" I7 F自信是最重要的。* M% c+ A5 X/ J5 h- K/ p- `& @: _' |5 Y
碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!
! H3 V' x$ f& ?3 w) e/ h& p/ d3 ~; O( z. [9 H
唔知吞口水個陣會唔會見到郁呢, 要搵日試下先
作者: Saya    時間: 2010-2-2 22:52

引用:
原帖由 chun333 於 2010-1-31 20:22 發表   
/ o4 Z2 V( X' O0 ~  e2 {點先可以有效地隱藏?唔用布姐住,各位弟兄姊妹教下我
8 G( K5 j* y9 p' d0 z# G

! w+ A- b' t& y. ^8 e% p0 w3 l+ X' K) j
唔用頸巾等物遮住始終無咁安心,但夏天真係無計
作者: 迷夢雪姬    時間: 2010-2-5 13:20

其實頭髮都可以遮到小小嫁
' p6 v2 M/ t3 W- K3 H" Q4 E不過我上次夏天出街都無特登遮..全程向下望 XDDDD
作者: girl0003    時間: 2010-2-6 00:19

夏天我都諗唔到點遮......
作者: left4devil    時間: 2010-6-21 17:34

dup低頭就唔多覺
作者: ameifule    時間: 2010-6-21 23:39

我要仰頭超過30度才會看到喉核,. ?6 d7 [* Q6 `
一般情形下看不到,
; C" A( @' g+ P+ G+ U& E我想,只要頭不要抬高,低頭都安全,2 G3 U. }+ Y0 G( t
很少人會去注意這個啦,

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0