標題: 十元一個胸圍 [打印本頁]

作者: samou    時間: 2010-1-31 23:01     標題: 十元一個胸圍

今日行過深水涉褔華街見有一檔內衣賣十元一個胸圍,發現有幾個好似幾好咁,停下看了看,原來是一些sample個胸圍,質量幾好,我選左兩個,冇墊的,各位有興趣既朋友可以去看看.
作者: 李慧儀    時間: 2010-2-1 00:58     標題: 回復 1# samou 的帖子

好的看看有沒有好野買先....哈哈...謝謝
作者: KR7723    時間: 2010-2-1 01:58

福華街近那位置?係咪北河大廈附近?/ G4 B3 z; M4 r4 v- n$ \7 W/ K( Y
可以的話可否講門牌?(如果你知)
作者: xxxg010    時間: 2010-2-1 03:32

where around fuk wa street ar? which door number is it near?
作者: bigpig    時間: 2010-2-1 12:23

thanks
作者: grilboy    時間: 2010-2-1 12:33

荃灣我都見過有15蚊2個啦= =- O) x8 z' B- }
花園街又有19蚊2個...........
作者: 校服收藏者    時間: 2010-2-1 13:51

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-2-1 12:33 發表   
8 Y8 |8 Z- l( N8 g4 i( y" ^2 P荃灣我都見過有15蚊2個啦= =
/ N' z$ a: ^0 @( p1 B  m3 T, C; M花園街又有19蚊2個...........
2 ~) ^6 Y; r  ^. Q& ?2 v

8 o/ o6 @3 ^) h
. s) o: G. g/ t/ o. Ud款又得唔得先?+ u9 A0 `1 t7 j) k
少女款定熟女款?
作者: samou    時間: 2010-2-1 18:53

詳細門牌我就唔知, 不過你可以由高登電腦戈邊行過去, 入到賣野戈段開始大概十來檔左右, 右手邊有一檔賣內衣的, 有兩個黑色胸圍掛車仔上, 再上面有張大紙寫住十元一個, 我戈日就係行近車仔埋便有的內衣遮住少少係度揀, 同時有個小女孩十歲左右揀的大碼既胸圍貼上佢亞媽度, 我冇理佢自己係度揀, 多數係印住sample, 有好多個我都想買, 咁o岩幾個靚o既都係75B, 冇墊的, 可以天泠戴!
! L( T- j( p, y$ B2 d2 w* |最後要o左一黑一粉綠就大聲叫個女人收錢, 只要你夠胆, 完全冇難度.
1 s# h  R/ \4 p4 ]. P% t我回家試過戴, 有少少緊, 加個加長扣(5cm左右)就o岩o岩好, 好開心呀, 遲o的影o的相擺上來你地睇睇!! 8 G$ @( {3 t- }
P.S.其實掛在車仔上戈兩個黑色有金屬鏈o既都好靚, 早知買埋佢!
作者: 快樂女    時間: 2010-2-5 01:02

有冇地址? 我都想去買阿
作者: deadman    時間: 2010-2-9 23:52

其實都有些地方係賣得咁平,類似擺車仔賣那些~
作者: KR7723    時間: 2010-2-20 19:03

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-2-5 01:02 發表   
6 N1 _9 ]  E1 q$ W- ~有冇地址? 我都想去買阿
/ p# |; [! H0 h4 d% T! O" J9 ~8 M2 x' b

. q6 R. [7 P2 Y我估樓主應該係講緊福華街介乎北河街同桂林街一段。* Y( Q- z& s) |! u( @
初時以為係南昌街同北河街之間的福華街一面的巷仔檔。
# W5 c9 G2 L  u2 w6 ?. ~: V% v( j
我行過果頭,我個人覺得冇乜特別,2 b3 J4 d/ y9 U% t% ?: }
反而花園街近太子道果兩檔正d。(唔係18/9蚊兩個果d)
作者: monsterkimo    時間: 2010-2-26 20:54

* ^: o3 e) E& W- R& u" Z+ f. q
超便宜的@@
8 n) D1 U, u5 }4 X" Q
作者: zilliondreams    時間: 2010-3-7 17:12

D款唔知靚唔靚既呢~~
作者: KR7723    時間: 2010-3-8 09:12

引用:
原帖由 zilliondreams 於 2010-3-7 17:12 發表   7 [" C4 v, M+ s' o6 V, U
D款唔知靚唔靚既呢~~
) Y4 Q9 N% X& C+ V; a
$ R# \9 D# H1 M. v( ]: o2 S2 }7 F: R6 C  D8 O* M4 {
我個人覺得唔係咁靚。
! v. h' i' P. n反而廿幾蚊的可能好小小,不過要睇款式。
作者: bencheung    時間: 2010-4-4 08:29

very very nice
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-22 08:44

好多C9一齊揀喎...........我會有些怕..............
作者: bencheung    時間: 2010-5-9 09:10

very very nice
作者: 小娜    時間: 2010-5-11 23:00

nice
作者: titi    時間: 2010-6-11 10:43

好似幾貴wor,上網買仲平啦
作者: sagara15926    時間: 2010-6-25 01:22

實都有些地方係賣得咁平,好似幾貴wor
作者: leoleo    時間: 2013-6-22 13:51

但係你有冇買到呢??
作者: AhZi    時間: 2017-12-5 20:24

舖頭定係街邊擋???
作者: crcatinc    時間: 2018-8-16 17:42

感謝分享
作者: ssakura703    時間: 2018-10-24 16:38

THX for happy share

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0