標題: 今曰出左事 [打印本頁]

作者: bottomup    時間: 2010-2-1 21:32     標題: 今曰出左事

前幾日買左幾對, 今日早一起身就揀左了對黑絲着返工, 當時覺得好開心, 對黑絲好貼好舒服, 由一出街開始就有興奮狀態, 直至返到公司都未停, 食完早餐後就係自己個位做野, 望住啲女同事行來行去, 興奮到差啲忍唔住要入厠所起機, 我成朝都座係個位除左對鞋磨吓自己對黑絲, 我一路都好開心, 到左中午食飯, 突然有個女同事話比啲嘢我睇, 呢個女同事今日係着透明絲, 跟住個女同事就攞左個 iphone 出黎, 放左條片比我睇, 我一睇差啲爆血管, 原來佢成朝都見到我着左對黑絲, 仲見到我成日仲隻手入褲內郁吓郁吓, 當時我都無哂反應, 問佢可唔可以保守秘密, 點知佢微微笑, 係我耳邊同我講叫我係雜物房等佢, 當時其他人同事巳出哂去, 過左一陣佢就入嚟雜物房, 又問我點解要着女人黑絲, 當時我真係想死, 我都唔知點答, 點知佢仲要我除左條褲比佢睇吓, 佢話未見過男仔着黑絲, 初頭我死都唔肯, 佢就話要將我條片比同事睇同放上綱, 我唯有照做, 點知我除左之後佢又攞部 iphone 出黎, 其實我當時已經硬哂, 佢又要自我自己起機, 我唯有照做, 唯有拉底條黑絲照做, 點知唔洗幾吓就咩都出哂黎, 跟住佢就粒聲唔出走左, 等左一陣我就返位攞返個袋同打電話比老細請假走人. 呢次大煲…
作者: davidh    時間: 2010-2-1 21:48

重作
作者: bottomup    時間: 2010-2-1 21:53

堅呀  no face la
作者: 心儀    時間: 2010-2-1 21:55

真定假...............
作者: KC123    時間: 2010-2-1 22:00

著絲襪有罪咩= =
作者: bottomup    時間: 2010-2-1 22:01

聽日都唔想返工
作者: secret159951    時間: 2010-2-1 22:13

哎呀...........
2 I- t/ I; O* i- z差一步a_a
作者: 心絲絲    時間: 2010-2-1 22:21

she not hate u wow ,,.i think
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-1 22:23

做人既野... 始終都要面對~
# d7 C8 E, M) q. m0 H" ]9 x一係你唔做架姐~ % W2 u7 I! i& ~1 x6 d
其實你著絲襪咪著絲襪囉~ CD係自己私事~ 其他人無野可以干涉~
3 j9 U' o; G$ G" p- T又無規定男人唔可以著絲襪~
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2010-2-1 22:58

引用:
原帖由 davidh 於 2010-2-1 21:48 發表   
& O8 a" b8 Z6 ~$ q重作
$ p( D9 e8 [7 Y2 J3 G2 n5 m
8 [3 d# @7 M. C5 k3 N, u! N& Z5 g/ C. i2 ?, n' c
我都覺得流流地 - S3 t( }% M( \' ~6 Z

/ l8 P0 G3 \2 M- |不過如果係真o既; f) W8 e* Z$ M' _
你都幾慘, 真係可謂肉在"針"板上
! F8 \; |7 _: B5 b) @+ g唯有等個官發落
作者: chun333    時間: 2010-2-1 23:12

真係世風日下
作者: ryan999999    時間: 2010-2-1 23:21

您為女同事做牛做馬啦
作者: premacy    時間: 2010-2-1 23:29

冇事嘅,唔使觉得好似做错咁,勇敢面对!!!
作者: sghk_abcd    時間: 2010-2-1 23:43

個女仔對你有好感...
作者: 偽娘    時間: 2010-2-1 23:46

[如果沒有記錯的話!!]0 b5 _! T, D7 k+ ~8 j" o$ k; t
[絲襪], L- ~- k3 F0 ^) k
[一開始系比男生穿著的!!]7 C- K8 ^/ c' w9 f
[吾知咩時候先變成女生穿著] -_-"
& G5 J  [* N2 }6 u+ w[咁你怕咩呢]
  z5 f8 u0 E2 M+ D2 `[你咪光明大咁講囉]
作者: 08miki08    時間: 2010-2-1 23:59

你都幾幾慘喎!!!5 y& Q1 i  @  B9 E* [
不過可能個女同事對你著絲襪嘅事有興趣!
  _' W+ g. S$ u0 M8 d( I3 |佢可能之後都叫你著絲襪返工都唔定!
作者: humenfemme    時間: 2010-2-2 09:57

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-2-1 23:43 發表   
) I4 \# F3 l5 U6 y& Q; d個女仔對你有好感...
9 g4 A& |. e& h, E: |+ c8 Y/ m
我都覺得係......
作者: bottomup    時間: 2010-2-2 10:00

finally, I got sick levae today
作者: 心絲絲    時間: 2010-2-2 10:24

你吾同佢傾下?點知咩事..?
作者: bottomup    時間: 2010-2-2 10:30

我也不知道該怎麼做...
作者: bottomup    時間: 2010-2-2 10:33

昨晚整夜失眠...
作者: 心絲絲    時間: 2010-2-2 10:47

佢咁好奇想睇,應該吾係想害你既~
作者: bottomup    時間: 2010-2-2 11:03

我覺得都係, 但我點面對她, 唔想返工, 之後都要為佢事做牛做馬啦 !
作者: humenfemme    時間: 2010-2-2 11:12

引用:
原帖由 bottomup 於 2010-2-2 11:03 發表   # x. a- h7 O& C$ `; t1 [8 S7 B) N' T
我覺得都係, 但我點面對她, 唔想返工, 之後都要為佢事做牛做馬啦 !
/ _: C' d: y. D

! V$ p7 u9 Y  G* x  b- U0 k+ _我覺得唔使太擔心ge~& v; U: V$ f! f0 u
況且你做牛做馬, 第日呢個女仔會幫你CD上ge需要 , c8 ^1 M6 k- I) n
最緊要係個女仔靚唔靚, 識唔識打扮同襯衫
作者: 心絲絲    時間: 2010-2-2 11:20

而且今年男仔著LEGGINGS好平常^.^
作者: bottomup    時間: 2010-2-2 12:00

但我係着女人透明黑絲, not legging
作者: 心絲絲    時間: 2010-2-2 12:41

佢其實想同你玩都吾奇,咁好奇
作者: kwlegend    時間: 2010-2-2 13:01

索性打蛇隨棍上 借d兒同佢混熟之後坦白同佢講
0 Z8 P! J9 {$ u做到fd咪乜事都冇lor
: W& i7 H1 y& \2 ^) M做唔到fd ge話 搵d野討好下佢 1 e, v: Q: R  y3 _5 R; I
我相信佢都唔會冇lala害你ge
7 h/ P$ U' p2 u( G# C1 f, @* k  ]& b& Y8 t) K2 I" f
何況如果做左fd9 `7 t: x2 Y8 O' E% O: T
仲可以睇下有咩可以搵佢幫下手
  R% ~3 C$ E) p7 ?2 z5 K* E5 J+ U佢接近到ge話話唔定仲可以有機會發展~
! v9 S9 O7 y; N  ?& i# H& o有危先有機 呢d機會可遇不可求呀+ E7 P* f6 L) A1 ?% D1 H: B$ H: q
加油! 去轉危為機!
作者: KR7723    時間: 2010-2-2 13:48

樓主,都係小心個女同事好。
9 W# @3 u( W" ^5 H# J" k而家D差佬都會睇埋網上的短片,如果真係被差佬知同埋查到條片來源,咁就有可能會被差佬問話。
0 u% F$ I1 `4 d) p% f
! N0 L6 J% ?3 ?6 w# e1 \講真,差唔多每間公司都有呢D無聊人係度搞事。' g# a- `* a4 T, C4 ?
她唔公開係咁多位同事面前爆你著C的野已經算大運。
7 f. X, f$ D  p( N8 |3 s; h7 Z不過個女同事提出的性要求要留神,千祈唔好咁易俾左個女同事。
) Y- V# B+ X' h- n% M, j  N" p, m到時你同她做左之後,她有你的精液,又有衣物纖維,同埋你果陣又真係有「發射」的意慾。5 V. N; t4 p0 |5 M, `6 M+ F3 Q
只要女同事叫一聲「個同事強姦我呀!」,加埋條片D差佬就有可能「有齊證據」告你強姦,報紙佬又可以作文了。
; g$ e6 @* u2 d7 W$ m2 m: U) w2 Y我唔想聽到CD的野被報館作為「作文比賽」的題目。
作者: 校服收藏者    時間: 2010-2-2 15:37

可能佢都係"愛穿絲襪的人"呢
作者: 李慧儀    時間: 2010-2-2 17:44     標題: 回復 1# bottomup 的帖子

你可以把維多利亞港既水............吹到太平洋了........太差了吧.......
作者: bottomup    時間: 2010-2-2 20:14

佢今日四點幾打過比我, 但我無聽, 過左一陣就發左個短訊比我, 問我”咩病點解唔返工, 係未無絲襪着所以唔返工”, 衣家我都唔知點算.
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2010-2-2 21:06

無可能,,,,無啦啦佢鬼睇到...
作者: joey221    時間: 2010-2-2 21:11

是不是故事, THK POST
作者: sghk_abcd    時間: 2010-2-2 23:46

引用:
原帖由 bottomup 於 2010-2-2 20:14 發表   4 t9 I1 R5 Q8 q* J
佢今日四點幾打過比我, 但我無聽, 過左一陣就發左個短訊比我, 問我”咩病點解唔返工, 係未無絲襪着所以唔返工”, 衣家我都唔知點算.
) d0 D$ K/ [5 ?! \關心你唓...或者成你女朋友...珍惜眼前人...
作者: 楊乃武    時間: 2010-2-3 02:26

個女同事可能下次要求你交換絲襪黎著
作者: kwlegend    時間: 2010-2-3 04:05

引用:
原帖由 bottomup 於 2010-2-2 20:14 發表   / T: q$ V' |- x7 z
' _' q9 @$ m9 P% x4 b+ ~

5 S& O) N9 h$ r* r3 [( }咪求其覆下佢lor- l0 n! q: Z/ _* X* U, _
: ^" P4 k" h/ P: }* t+ ^
唔覆既話
$ _9 F8 r: ^/ S* I$ b3 K如果佢係關心你+講下笑 你咪對唔住人# d2 P6 h8 X& r4 q4 \
如果佢存心玩你 你唔覆會令佢唔gur
  a+ r* m  R2 T& {1 R所以我覺得無論佢想點都好 你點都要求其覆下佢(但係要nice! e.g.加句多謝關心, 做野忙唔忙之類)
作者: ringo2ph    時間: 2010-2-3 14:06

樓主你又真係爭唔落, 著就著啦, 做咩成日都搞搞下o者, 而家你點收科呀?6 h' c% R  ?5 w0 W' R5 G( _
個女同事平時係咪好串既先, 唔係好串咪同佢認真傾下囉, 如果唔係, 你真係連工都冇埋囉
作者: sharonlin    時間: 2010-2-3 16:41

你始終都要面對. 見步行步, 但唔好亂咁多講佢唔知果d野.  佢分分鐘已經同佢出面d friend 唱緊...
作者: scb.paul2009    時間: 2010-2-3 17:01

the worst case will be losing your job, but that's it, nothing more or less. : t1 S0 g# v$ I' m. n' F; S

W( D$ L! t% P0 V% w3 I$ L  m$ g# Wif this is the case, then just find another job, this is the cost of being a CD.....
3 {  v' P# d$ ]2 @. R8 w4 U
" X( P* l& r" d6 T3 S; Thowever, i think that your girl associate has interest on you, maybe you can have a sexual relationship with her to trade for a job.
作者: cassie    時間: 2010-2-3 17:08

其實我都覺得有d假 : z$ X& P: y4 ^% T* E0 m
假如我咁樣比人影,有咩理由唔搶部電話del左佢,仲要比佢影多次,況且你話果時公司得你地2個, 冇理由搶唔到." C8 s6 p8 k# x
不過如果係真既,就索性約佢出黎4466拆點佢,睇佢想點.
作者: leeon    時間: 2010-2-5 03:50

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-2-1 23:43 發表   
1 p9 `4 F9 Z$ B9 k: g8 G個女仔對你有好感...
4 c3 |2 S5 X3 s4 p# F; ?如果條女係好樣衰既,佢要你同佢有性關係,你會點?
作者: cassie    時間: 2010-2-5 18:05

引用:
原帖由 leeon 於 2010-2-5 03:50 發表   0 k  A& |! j4 C8 j$ R1 K( U! q! w+ Y) m
: R9 i9 H3 U( V7 T9 b& ~
如果條女係好樣衰既,佢要你同佢有性關係,你會點?
, a% A- ^+ Y( P" ?( \
0 v% I- v7 \9 }. \, {6 v7 q* S
如果我係樓主既話, 同時又遇到你既問題~~咁我會除左自己對絲絲粒住條女個頭先至做
作者: wtf    時間: 2010-2-5 23:33

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-5 18:05 發表   
! c6 x/ s' H) U& o0 T3 [8 v
" `% ?# p6 X4 F( t& z6 I  e6 C, k% s9 R6 G: O
如果我係樓主既話, 同時又遇到你既問題~~咁我會除左自己對絲絲粒住條女個頭先至做
% H4 P1 _6 ]0 r
: j0 s& Q2 ^! c4 M0 z4 z跟住俾人告架喎......
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-6 07:54

見步行步,
作者: cassie    時間: 2010-2-6 14:53

引用:
原帖由 wtf 於 2010-2-5 23:33 發表   
/ k! k6 H8 Q: I6 r" w
# b) F7 ?' L3 u4 N
2 Q) d  y* y, s2 W1 H8 S: \2 _" \+ f5 ^跟住俾人告架喎......
: }6 I/ k; k6 `4 z" R6 `2 M3 b
' F) l- J8 Q$ P# N! B
你睇下佢條假設性問題先啦~~~
2 _4 r" ?) [+ y0 I6 {7 s& F: g$ W+ ^  @3 x$ Y2 N
話時話, 點解樓主冇哂下文既!?
作者: 1677    時間: 2010-2-7 02:55

我覺得件事可信性好有限......% q( b# l, T) L: r2 G2 W
$ Q- n" q5 e* s& K1 K1 ~; e0 F
有著絲襪經驗o既,一定知道點樣冇咁易俾人見到,
) c6 P' E4 m& B7 |2 f, o  u1 E除非你係專登o既!
3 t- R$ T0 t+ _  K9 W( J
+ |& W5 x  T4 t5 v( E之後果D......太謊唐啦!
作者: 小軒    時間: 2010-2-7 06:11

LOL~老老實實~我覺得根本只是一個笑話-__-不要把他吹的好像天大的事...就算你說的是真~給她知道又如何??她可以拿妳怎樣??你著係你的事!!有范法??大不了只是在公司你難堪~其他的她根本不能對你做什麼...要怕個屁~~所以請不要把問題不停放大~謝謝
作者: sghk_abcd    時間: 2010-2-7 09:29

引用:
原帖由 1677 於 2010-2-7 02:55 發表   
# n, C5 {% |0 m9 |6 B- _$ j( ?我覺得件事可信性好有限......, |9 \9 I6 k, a

- ?) D1 S2 P2 T* n0 n6 v有著絲襪經驗o既,一定知道點樣冇咁易俾人見到,
! h  \  u" J9 h/ v  ]7 f, B" x除非你係專登o既!
" `& x% V/ m6 g  ]- Y: x1 ?' }+ M  K% b$ W0 M: y
之後果D......太謊唐啦!
6 [, y2 H9 W$ B0 i, Y
小事唓...個女仔比你睇同SMS比你...其實對你有感...珍惜呢D機會可能追到她...
作者: ryan999999    時間: 2010-2-8 21:46

追求女同事
作者: bottomup    時間: 2010-2-9 21:07

唔好意思, 這幾天沒有心情回覆, 為了這件事, 今天遲職了
作者: tracyko2009    時間: 2010-2-9 21:41

唔知係唔係真...
作者: ringo2ph    時間: 2010-2-13 11:52

引用:
原帖由 bottomup 於 9-2-2010 21:07 發表   
" V6 s' Y  n8 `1 e7 }& a唔好意思, 這幾天沒有心情回覆, 為了這件事, 今天遲職了
- ]3 G  R: p/ A8 G+ D0 B+ q; O4 r* G

' }5 Q* q( M3 F" ?% E% |* O咁你下次著個陣要小心D啦...
作者: 可愛的    時間: 2010-2-14 15:33

樓主真是慘呢..
& W) U+ |* x# e! h  q7 q; h其實cd只就是怕世俗人的眼光 ( 喂
作者: ryan999999    時間: 2010-2-15 23:50     標題: 回復 51# bottomup 的帖子

女同事仲有冇搵妳呀?
作者: 20041107    時間: 2010-2-17 00:10

作者: CECI    時間: 2010-2-17 11:26

唔好意思,妳後尾話"咩都出哂黎"即係咩意思呢? / r# g; e6 s( |& f$ z: _7 [
如果件事係真的話,我個人認為係無需要Resign囉! 5 n& ^- i5 z' N/ q
第一,我當時著緊乜,又無影響任何人下,又未經妳同意下就影妳相,於理不合的係妳女同事,而唔係妳!
) c: F6 H3 K/ u# D2 D* O2 ~第二,佢叫妳去雜物房,然後有條件地威脅妳,否則會點...咁樣絕對係恐嚇罪! 5 {1 f# k$ s- Y: U8 J9 K2 i7 A  f
第三,恐嚇後再強逼妳做妳唔願意的事,不讓妳離開上址,還影埋相証據確鑿...呢條係非法禁固罪!
* r" M2 h. f! N2 Y( S- s  p條條都係刑事,犯法犯到澎澎聲! 就算妳覺得冇面留低,都報警拉佢,下返啖冤屈氣嘛!) L# p" W2 N! f

) W1 D8 s* R1 ?5 c/ B5 A' `9 `2 l; |  k7 F6 q- n: A
作者: yahagi    時間: 2010-2-17 15:36

冇事嘅,唔使觉得好似做错咁,勇敢面对!!!
作者: iloveevanna    時間: 2010-2-19 22:12

佢重有冇搵你牙?
作者: bottomup    時間: 2010-2-19 22:16

無,個女同事無再call 我,其他同事就有
作者: texaco496    時間: 2010-2-28 18:10

大方D認左佢,駛怕佢威脅你
作者: jg400hk    時間: 2010-3-4 21:26

引用:
原帖由 bottomup 於 2010-2-19 22:16 發表   
: m8 E, h( J$ [- B; U9 p6 T* H" V無,個女同事無再call 我,其他同事就有
8 P! P( O+ b2 H; @
其實會唔會o果個女同事覺得自己玩大o左, 內疚唔敢call你呀?
作者: mercury1    時間: 2010-3-30 00:58

你想人幫你  or  單單想講出 一了心事
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-17 08:27

應該沒事的,若不然她就一早出聲啦.........................
作者: misslady    時間: 2010-12-1 02:24

where are u ?
作者: hosetalker    時間: 2010-12-2 03:03

可能個女同事想了解你多些
作者: qk678    時間: 2010-12-22 01:55

戀物最慘就係比人知道而唔知對方點諗...尤其是當下著在身上...我當年比父母起到我D收藏品.佢地既反應我呢世都唔會忘記....
作者: evermyth    時間: 2010-12-22 02:39

似你自己幻想多D
作者: 紫燄    時間: 2010-12-29 18:15

法律沒有規定男人不能穿絲阿~~~為何只有女人能穿呢
作者: prettyin1224    時間: 2011-1-8 13:58

其實..... 問題所在係....點解個女仔會咁樣做...佢想點...
作者: michael2011    時間: 2011-1-8 16:57

no face la
作者: 紋身仔    時間: 2011-1-21 01:48

我都覺得流流地。
作者: bencheung    時間: 2011-2-26 17:23

have u resigned?
作者: sheepkiwi    時間: 2012-6-5 15:52

唯有講句, 加油!!!!
作者: erica88    時間: 2012-6-8 09:02

無事的,放心吧~~
作者: sasalady    時間: 2012-6-26 17:33

咁宜家最新情況係點呢?
作者: Kukies    時間: 2012-6-27 10:41     標題: 回復 1# bottomup 的帖子

好彩個女同事都好似接受到WO
作者: bilibala_ping    時間: 2012-6-29 20:13

流.................
作者: elrickaa    時間: 2012-8-21 14:38

你個同事好....唉,自己係屋企自hi就算啦著出街係你抵死
作者: loboiboi    時間: 2013-1-29 01:56

很同情你遭遇,努力加油
作者: Teachan    時間: 2014-1-13 16:10

真定假GA?????
作者: enkei    時間: 2014-1-13 17:10

話怕凍著黎保暖
作者: kdkid    時間: 2014-1-14 10:22

我覺得樓主你太多幻想,穿絲襪係真,後面果d 係幻想,
; I  Q' d9 z2 A原因:1. 穿絲襪點會咁容易睇到,就算係在現在咁common
; A* c5 g3 @% b9 M* T點值大驚小怪, 2. 叫你打機俾佢睇,睇戲就有
+ w. O2 T. m4 D7 d3. 用iphone 拍野,除非好近距離(就算zoom) , 邊度可以咁清楚拍到你
' H4 A7 C; ?) M  c8 c3 `- ^既係黑絲
作者: Meiko    時間: 2014-1-20 02:00

雖然唔知道係真定假,但係始終喺得公眾地方就特別小心

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0