標題: 今日去左一田買襪 [打印本頁]

作者: tsuick    時間: 2010-2-4 01:05     標題: 今日去左一田買襪

一田真係好多日本襪呀,我搵左好耐好耐既Gunze Sabrina超厚手180D襪褲終於到手啦,好soft呢,我十點半去到一個人都冇,搵sales傾下佢地好細心咁幫我
作者: s021325    時間: 2010-2-4 01:29

頭香..支持!!
4 Z# q. s% V8 a, t" \: H! N有無著埋架A_A
作者: 李慧儀    時間: 2010-2-4 01:30     標題: 回復 1# tsuick 的帖子

多少錢......有無其他顏色呀.....
作者: tsuick    時間: 2010-2-4 01:33

$109呀,我比佢游說左買兩對,好似有啡色賣tim
3 Z1 q) O( \- h) vYahoo都有得bid呀,好似都要百幾嫁
作者: xxxg010    時間: 2010-2-4 02:06

wa so expensive ar... you are very rich
作者: sghk_abcd    時間: 2010-2-4 08:06

著咗舒服嗎?
作者: tsuick    時間: 2010-2-4 14:11

圖遲D補比你地啦,不過真係好貴,而家D大陸襪其實好高質素,介紹依隻,五六十蚊但超好質地,厚滑彈不起毛|好多地方有賣,通常越厚襪越緊所以越硬,但佢超級soft,無得彈,不過大陸好鍾意將denier數報大,300D或者幾千D都有,其實同人地200D差不過,日本scale最準
& x8 _( K8 Z& Y, a  `( A9 }: FSabrina其實冇佢咁舒服ga ,但feel到手工一流咯,質料都非常好/ b& R) W  ]5 m3 n. f
2 {: T7 M+ o4 S; a) e
作者: 校服收藏者    時間: 2010-2-5 15:54

我都想搵真係黑到唔透肉既絲襪
作者: CECI    時間: 2010-2-17 12:12

請問妳佢有冇問妳送禮定自用呢?
作者: 97654321    時間: 2010-6-6 19:56

都唔平喎@@
作者: wolford    時間: 2010-6-6 21:26

好耐以前買過, 真係太厚啦, 平常穿著我覺得80d已足夠
作者: michelle666    時間: 2010-6-7 16:42

109... 小妹認為貴左d... 勿插...
作者: kenny232    時間: 2010-7-11 13:43

百幾 $一對都幾貴
作者: Terry220022    時間: 2010-7-11 17:34

好似貴0啲喎
作者: CECI    時間: 2010-9-5 19:05

GUNZE有平有貴! 最緊要自己喜歡! 價值觀各有不同0麻!
作者: joseph    時間: 2010-9-16 23:46

一田# I0 J) c: b6 d
so $$$$$$$; |- F3 o& u+ p1 ]8 W
好穿嗎?
作者: sakuyi    時間: 2010-11-5 17:11

就咁睇都已經覺得滑dut dut~
作者: CEO    時間: 2010-11-25 15:53

真的很暖嗎?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0