標題: 第一次 [打印本頁]

作者: Ab.Cd    時間: 2010-2-8 23:38     標題: 第一次

今晚,一直喜歡絲襪+boots的我,終於走左去tomato買左對平底的boots,穿上後感覺真奇妙,下次先再去買對高跟的
% v4 b# B5 g) ]* V. s. c但想買絲襪時居然有點難開口...
# l2 R4 A( V% y1 L+ `/ _* e) ~! ^" g5 `' y/ ]) S& v) `; \; _

作者: 李慧儀    時間: 2010-2-8 23:51     標題: 回復 1# Ab.Cd 的帖子

怕什麼.....你不要只買一對....要一次過買多一點.....人家就以為你是做服裝師呀...這些的人....所以不用怕.....明白嗎
作者: adam5354    時間: 2010-2-9 00:42

加油!努力!
作者: leo9972000    時間: 2010-2-9 01:06

加油
作者: Ab.Cd    時間: 2010-2-9 01:23

說到底,真想認真的CD一下...
$ K' g) b& y" t) i* T, j
) u% F5 G1 k  _( H, u而且很多人也說我的腳很像女人,自己也想看看是什麼樣...
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-9 13:18

感覺真係好特別
作者: tonykihg    時間: 2010-2-9 21:04

第一次影影得不錯
作者: CECI    時間: 2010-3-3 11:19

引用:
原帖由 Ab.Cd 於 2010-2-9 01:23 發表   
% W& R$ l3 k: @0 ]7 d2 J: p) k! O說到底,真想認真的CD一下...
9 ?: |9 y/ I, J0 n3 ~. V0 g% H3 N7 R2 z( o7 T
而且很多人也說我的腳很像女人,自己也想看看是什麼樣...
2 A1 q% q2 \1 X5 }
  S, w8 S2 t1 P: M- z) `# \既然似女人腳就唔好徙了! 認真的CD一下...否則如果明天會死去,也會有遺憾啊!
7 c% q3 m' ?/ C& v) n/ i: U9 `我買0野很討厭人用奇異眼光注視,欲言又止的模樣,煩得很! 所以當以上問題發生時,我會直認我係CD,大家唔駛煩,唔做我生意就走! 不過就一定會Post上來,唔駛d姊妹難受!* j( v# @) C; P: Y% a, P
其實當妳踏出到第一步後, 妳會發覺同去7仔買包煙冇分別,放心吧,冇事的!我必定支持妳,快d扮得靚靚Post D 相上來啊!
* x3 d6 p) p3 n2 v; J# v# e( }; y# b% O2 i0 R' b1 R& Y5 i
作者: d472710941    時間: 2011-12-14 11:11

很不錯看呢!!!
" b6 U& N$ p* T( Y" T" u7 A4 Y! U) K我也好想穿看看呢
作者: ulv1111    時間: 2012-1-1 23:54

鞋跟越高越有韻味啊

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0