標題: 另一種產生乳溝的方式 [打印本頁]

作者: 姬亂馬    時間: 2010-2-20 15:31     標題: 另一種產生乳溝的方式

http://www.youtube.com/watch?v=ThJ2MpdoXJI&feature=fvw+ s: n# r- q( I* a5 {) H: r
可以嘗試看看,穿深V衣服展現女人味
作者: adam5354    時間: 2010-2-20 17:01

看表面還可以!跳動時沒有女生乳房上下跳的感覺!
作者: tyhnjki    時間: 2010-2-20 21:54

勁... 但係如果本身咩都無真係點整都無...><
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-20 23:46

真係可以諗諗~ 無動L就唯有做個文靜既女仔啦~
作者: CECI    時間: 2010-2-21 01:07

個胸如果唔夠肉,點整都出唔到舊肉gawo!
作者: cindyhk    時間: 2010-2-22 23:50

look very real!
作者: butterflies    時間: 2010-2-23 22:02

呢個方法一定要個胸本身有肉, 仲難過用nude bra 果個
作者: ihmcKyo    時間: 2010-2-23 22:26

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-2-23 22:02 發表   
3 [" \) q: l0 |* b6 \+ K5 q! ?呢個方法一定要個胸本身有肉, 仲難過用nude bra 果個
: I3 S( f& B$ U( D
佢果D係咪肉黎...咁鬆既,話推就推?!
作者: kevin428    時間: 2010-2-23 23:49

怎麼連接不上捏:?
4 N8 j$ ~2 A1 B; C9 J是電腦設定的關係嗎?
作者: sammi88    時間: 2010-3-10 16:29

本身胸部沒有肉的話# O' M( `0 \" x" C. Z
根本擠不出來,就算擠出來,一抬頭,又縮了
作者: joey221    時間: 2010-3-11 23:14     標題: 回復 1# 姬亂馬 的帖子

小妹多謝尔的介紹
' F, @- y* {: {, x已前食過避孕好丸, 胸真是大了
' n. C& I+ Q+ b2 r: p但真的有不良的反應
作者: 姬亂馬    時間: 2010-3-13 00:47     標題: 回復 11# joey221 的帖子

你有食用避孕丸啊!!有什麼不良反應呢??
! F4 }7 a1 K4 h# `+ g: O! i7 u1 c! A我也在吃ㄝ!!
9 q# g5 z  |1 d! f, G3 @4 L" W怕怕~~~~
作者: rac    時間: 2010-5-12 20:49

那個bar有什麼特殊構造嗎?
作者: peterchan01    時間: 2010-5-12 21:44

佢D肉睇落去好似好鬆咁樣
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-5-14 08:04

good.............
作者: michelle666    時間: 2010-5-14 21:59

好難喎...
作者: warwar    時間: 2010-5-15 15:10

wow... but hv to be fatter ~
作者: sonic07    時間: 2010-5-15 16:15

good~不過有d肉先得

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0