標題: 求救ar.. 穿襪的問題~~~ [打印本頁]

作者: iloveevanna    時間: 2010-2-22 01:14     標題: 求救ar.. 穿襪的問題~~~

相信各位都穿絲襪  但係好果有腳毛著絲襪會露出來...
" _( a* l$ Y1 q, q+ R& y" T2 a所以我只好穿襪褲 來掩蓋腳毛....
作者: BETTY    時間: 2010-2-22 02:08

其實想問什麼 ??!! 襪褲都有厚薄之分 , 薄絲一樣會露腳毛 !!
作者: iloveevanna    時間: 2010-2-22 02:20

姐係我想著薄絲.....但又會露腳毛 所以要成日著厚襪褲先可以掩蓋腳毛......
作者: _樹_    時間: 2010-2-22 02:27

基本上腳毛同薄絲二者只可選一,你一定要放棄其中一項。
. a  d0 t& I' y- \# [5 ^如果是喜歡厚的就簡單得多,我穿的都會有露出或不舒適的問題。
作者: cassie    時間: 2010-2-22 02:31

脫毛咪得囉~~~~~~~
作者: iloveevanna    時間: 2010-2-22 02:33

比屋企人見到問你做乜脫毛
7 p; Q; d6 Z6 E, m* t- \唉以前細細個著絲襪好令' h# c2 N/ N0 F& E3 k  K
以家大個左...
$ B9 `% M. e. |" [; ?; W7 J: L! Z2 m: E( z0 e0 [! }+ [) ]% W" m1 R
作者: cassie    時間: 2010-2-22 02:36

咪話就黎夏天, 著短褲會好睇d囉
2 q. z+ {. F3 J# ]又或者比人笑飛毛腿, 所以脫....
+ U! u+ L% i* _2 e; _4 E借口呢家野~~~隨你啦
作者: iloveevanna    時間: 2010-2-22 02:38

都得既......以家只會著厚襪落街行.. 好易被發現...
作者: leeon    時間: 2010-2-22 04:08

唔知你問什麼!
作者: 姬亂馬    時間: 2010-2-22 16:35

忍痛脫毛一勞永逸還有一雙美美的腿喔
作者: pantyhosemancc    時間: 2010-2-22 19:10

你著厚襪落街,係咪著短褲?
作者: West    時間: 2010-2-22 19:43

仲諗??脫毛啦...........
作者: iloveevanna    時間: 2010-2-24 15:05     標題: 回復 11# pantyhosemancc 的帖子

我試過一次淨穿厚襪落街...感覺很正
作者: 陳真    時間: 2010-2-26 14:12

著絲襪通常都長褲在外......脫毛把鬼咩; ^2 F7 Z2 ^7 u- J; P7 f& D7 B

$ ]; k( i8 s9 g多腳毛才是男人既性感之處....
作者: iloveevanna    時間: 2010-2-27 01:32

但有時想show 出黎...
作者: BETTY    時間: 2010-3-1 01:32

穿薄絲+直腳or小喇叭彈性牛仔褲+高踭鞋 , 都可以show 到腳背 , 一樣咁靚 !!
作者: cha    時間: 2010-6-20 22:48

我想知道厚襪褲最厚係幾厚呀??
作者: Yoshihk    時間: 2010-6-23 21:12

想好看,唯有脫毛的.另外,脫毛後穿絲襪才會發現穿絲襪的真正感覺.............正到爆,那種每一吋緊貼肌膚的貼服感
作者: ft19962006    時間: 2012-6-18 15:40

脫毛雖好,但厚絲的快感更好。
作者: applebaby    時間: 2012-6-18 15:45     標題: 回復 16# BETTY 的帖子

呢種穿法,一樣好看,性感。有時不一要很誇張,簡單也可以好吸引。
作者: n151024    時間: 2012-12-14 09:56

你可以把腿毛剃掉

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0