標題: 個人意見 [打印本頁]

作者: pyi_hush    時間: 2008-4-27 14:53     標題: 個人意見

Sorry ~
$ P* N- ]! p/ d' D1 u這論壇顯得有些無趣 5 w& G9 F/ u: W4 J, u& B
5 a$ M- W9 |/ Z; y# a
如果
! Z" J- _+ ~7 \+ p! z: |% D只要上網抓些畫質清晰又美麗照片
; ^& P  x% H$ U6 v! y* L然後使用軟體加以修改6 A; A. U8 l3 c+ B3 r
裁切 .. 格放 ..8 z% Z! f4 @& v: e/ N$ s' G
然後再PO上這論坦賺取 金幣
2 V# e2 o$ x6 q2 g* l  ?* E9 t應該很快就能賺取很多的金錢了
作者: kdkid    時間: 2008-4-27 15:07

一d無乜meaning既回覆例如:thanks for sharing,...thanks, 等
& c9 r: M  ?9 Q1 K5 _% ]  C9 c等,壇主是否可考慮delete條thread
作者: noel    時間: 2008-4-27 17:05

引用:
原帖由 pyi_hush 於 2008-4-27 14:53 發表
! J' u: Q" L4 q; Q! y, BSorry ~# K; z3 `4 D- w3 a, N9 ?( ?
這論壇顯得有些無趣
% w0 T; f$ V9 `6 M; R# M
$ r1 @* v2 F5 y% F如果
. y/ T" c( @3 `只要上網抓些畫質清晰又美麗照片
$ X3 u; i- h% W2 @然後使用軟體加以修改
# p, L8 H9 I- t* C裁切 .. 格放 ..
6 ~: X' F% W; d0 E然後再PO上這論坦賺取 金幣9 ?. u* i6 ^$ z, u
應該很快就能賺取很多的金錢了
* U0 c4 p- T, }# e我想講呢度打機賺錢仲快囉, 但你鐘意貼相賺錢都得既, 而且呢度主要係討論男穿女裝(唔係討論點賺幣), 你無興趣既, 我地都無計
作者: simeilo    時間: 2008-4-27 22:12

其实呢位朋友想表达咩我至今都看唔明~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0