標題: 大家是如何第一次來到這個論壇的呢? [打印本頁]

作者: _樹_    時間: 2010-2-26 01:27     標題: 大家是如何第一次來到這個論壇的呢?

我記得我一年前搵某間學校既校服相,我打學校名Google搜尋,睇下幾頁就睇到依個論壇。
& O# z: R2 H; `+ C果時都係睇下圖就算。/ ?# H7 R) c: S0 ]7 e6 V3 t8 @: k+ Y

- F6 Z' c3 e2 s8 d, B' n' u5 u之後有幾次用Google搵校服相同埋買校服既資料都搵到依度,
* D0 n: `/ s1 I2 p  j( N慢慢都覺得依度係一個幾好既資料來源同埋爬文既地方。( z4 i! h- a+ z  v1 w- |! X2 ]0 S
: ]: g9 b6 E& ~: ]* U* h
我搵到依度之前都有自己買下衫,不過去過依度之後真係識多左好多門路。
作者: CECI    時間: 2010-2-26 01:29

我在Yahoo打入CD就出左兩個網址,就係咁加入左呢個大家庭啦!
作者: bbyuki    時間: 2010-2-26 02:40

我亂咁襟襟下就入左黎
作者: 校服收藏者    時間: 2010-2-26 03:10

我唔係好記得係yahoo度打"絲襪"定係"校服"就搵到黎呢度啦
作者: waba101    時間: 2010-2-26 09:25

我同校服收藏者一樣
作者: blueblue00    時間: 2010-2-26 18:23

我都係亂禁,禁左入來= =
作者: kevin428    時間: 2010-2-27 00:35

說真的
4 P+ e4 k/ L2 G* v& h偶都忘了怎麼來了$ K' s' v9 U. @! j+ T! T$ P. z
只知道來了就好好的欣賞和分享喔( N8 V" m# O/ b# f" y2 M0 U
在主頁的"搜索"3 _% ^; V( @! H: w- b0 ]
輸入偶滴號"kevin428"0 m' }0 o5 G. Y: l1 Z
就可以看到偶滴分享文章和圖片嚕! 9 q- @% p2 G% }: o; L
謝謝各位姐妹捧場
/ {3 G$ Y$ ~% Q* ?. f5 n& D
作者: 女皇芭比    時間: 2010-3-12 02:32

在yahoo查個英文生字,查查下查左入來....
作者: leeon    時間: 2010-3-12 05:26

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:32 發表   
; k* T  I% ]% S3 K7 l在yahoo查個英文生字,查查下查左入來....
8 ^* X1 E, ~& {0 x5 X
和你一樣!
作者: x```櫻花樹下    時間: 2010-3-14 22:51

我系搵本女裝指南見到尼度`a___a
作者: iamonheel    時間: 2010-3-14 22:54

google 囉. 之前真係唔知香港都有 CD fetish site. 重咁鬼旺
作者: 十指套衣裳    時間: 2010-3-14 22:54

Yahoo search 手套 戀物
作者: kamayyo    時間: 2010-3-15 01:46

我在Yahoo原本打入星空點知就出左呢個網址,就係咁加入左呢個大家庭啦!
作者: Shurato    時間: 2010-3-15 22:55

不停尋找有關偽娘的資訊時無意中找到這裡~~
作者: alexander    時間: 2010-3-16 16:42

我上GOOGLE打男仔著校裙, 就見到依度有咁多志同道合既人
作者: 7look8look    時間: 2010-3-16 19:29

打cd, 見到版面幾令就黎左
作者: 女兒紅    時間: 2010-4-21 21:39

在yahoo查個英文生字,查查下查左入來....
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-21 21:46

先上CDGAL,,,跟住CDGAL摺左....係YAHOO知識知到呢度
作者: wadee    時間: 2010-4-21 22:19

係yahoo度打 戀物
作者: pa123    時間: 2010-4-22 03:21

都係yahoo無聊無意間search到
作者: tvcd24    時間: 2010-4-22 22:14

喺Yahoo打左絲襪男就...
作者: cdtv    時間: 2010-5-3 00:59

估唔到o係 YAHOO 打絲襪( R+ X7 ^3 a( V' o% F8 B
戀之天地竟然排第一
' y$ d2 p/ C7 {# t- G) n) T太厲害了
作者: 西門    時間: 2010-5-3 01:04

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-5-3 00:59 發表   
; G8 j1 \8 }& _! A: A* @估唔到o係 YAHOO 打絲襪
/ Z6 m9 ^4 a( g  s; Q戀之天地竟然排第一1 f5 m; ^& O) s; ~$ `8 V
太厲害了
9 S, Z3 g, Y- K) c& m: J9 S7 i
對正常黎講就係好事, 但係對CD 壇黎講,係壞事
! W" F# C* j0 p- N& u, t$ W$ r4 j; ?2 C9 w
一向隱密性係好緊要= =, 太多唔同範疇既人知唔係好事
作者: 紫燄    時間: 2010-5-6 00:25

我有上YAHOO找過CD的資料但是沒+入這    % {& x! F& t9 g% i

" B, H! U! s4 n- y3 E然後我後來又上網找  連身的網襪   然後發現這就加入了這個讓我很高興的大家庭了
作者: wcww    時間: 2010-5-9 15:43

我亂咁襟襟下就入左黎
作者: dcch1    時間: 2010-5-9 21:29

引用:
原帖由 西門 於 2010-5-3 01:04 發表   
6 U) v( H% H( J  k8 s  Q- e7 v( i6 K/ r: |
對正常黎講就係好事, 但係對CD 壇黎講,係壞事8 w( b9 R! X$ K$ ]
3 c7 i  }0 ^4 K! `* v2 U4 H" q
一向隱密性係好緊要= =, 太多唔同範疇既人知唔係好事
7 B: T. w0 }: |: q' |. K/ l4 Z  r

8 C8 q  ?* p$ W; v依家響Y!/G!打"校服", "校服交流"個板面o的內容都一樣show到出o黎丫~~4 C2 Y% N9 V+ ^3 N$ P
. J( {" h: S% t' Z
不過好彩o個個板面min 50點先入到, (笑~~)

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0