標題: 邊度有義乳賣 [打印本頁]

作者: leo9972000    時間: 2010-2-27 03:10     標題: 邊度有義乳賣

我想問下各位娣珠,邊度有義乳賣,我想買一對呀
作者: bbyuki    時間: 2010-2-27 03:51

妳打去乳癌協會問問,好似有介紹的
作者: regina1010    時間: 2010-2-27 06:51

我有一對,$1,000讓比妳吖,保證有手感,美國制做,矽袋,乳頭是淺啡色
作者: kevin428    時間: 2010-2-27 10:26

網路上有賣啊; I' V" y  s' O- _8 n
若是搭配用的
' j2 |4 f  H& `$ _6 i7 q5 x* I網上有賣CD專用品喔
作者: CECI    時間: 2010-2-28 00:50

kevin, 想請問有冇有關網址呢?
作者: monsterkimo    時間: 2010-2-28 09:53

+ Z4 \( X4 K% }9 R. i
是偶搜尋KEYWORD打得不好嗎.., m0 k" w9 ]4 q& C& u
不知道kevin大大可以提供網址5 J, p  \' k* V+ N2 W  G( K
PM給偶也可
作者: 心儀    時間: 2010-2-28 10:18

好多地方都有) ^! F* r( e! w2 d1 U$ d( f
你試下上淘寶搜尋下
作者: monsterkimo    時間: 2010-2-28 20:09

' o& e, E  W/ O$ y台灣買掏寶好像很麻煩..
作者: CECI    時間: 2010-3-1 02:34

Leo如果你唔怕的話, 其實可以到旺角鋅之城,上1/F行到篤果間內衣店買啦! 大約300幾蚊度! 其實我都在上址買0左對B Cup但嫌佢大得滯, 有d怪怪0地! 所以我建議如果要買都唔好買咁勁0既Size囉!
作者: grilboy    時間: 2010-3-1 22:40

一D都唔麻煩= =,都係比錢同入數
作者: leo9972000    時間: 2010-3-3 04:15

多謝大家堤供.仲有冇其他地方可以買到呀!
作者: karen0129lai    時間: 2010-3-4 00:24

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-1 02:34 發表   , G( z5 c! F9 L0 x) A7 q
Leo如果你唔怕的話, 其實可以到旺角鋅之城,上1/F行到篤果間內衣店買啦! 大約300幾蚊度! 其實我都在上址買0左對B Cup但嫌佢大得滯, 有d怪怪0地! 所以我建議如果要買都唔好買咁勁0既Size囉!
% L" b* I8 w& M: ]( K! r# s

! Q& a# P5 }$ L: j1 k7 E9 y果度成日都好多人... 唔好話買CD用既野, 行下都覺得驚~
作者: CECI    時間: 2010-3-4 01:04

He...He...就係咁...為理想...硬著頭皮入0左去買,個阿嬸又冇0羊啊!果陣時係閒日大約12:00-13:00咁上下! 勇唔勇呀?
作者: leo9972000    時間: 2010-3-4 02:46

CECI你話吾好買咁勁size,買what size好呀,我吾識分a,b,c,d size 呀
作者: shapeleg    時間: 2010-7-2 00:21     標題: yahoo有得賣~

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b12949555
作者: michelle666    時間: 2010-7-2 12:12

去恆澧啦
作者: isis    時間: 2010-7-2 15:36     標題: 回復 16# michelle666 的帖子

michelle 頭都欄 想極都不知 您是誰
作者: michelle666    時間: 2010-7-2 18:50

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-2 15:36 發表   3 P, ]1 U* Y( h
michelle 頭都欄 想極都不知 您是誰
3 l" v) h- C, A# S, l靚女姐姐應該唔記得小妹架啦,
9 G' m# |* f, _# a% k1 h不過小妹介紹左個朋友幫襯妳公司
作者: isis    時間: 2010-7-2 20:25     標題: 回復 18# michelle666 的帖子

您不是這樣對我 I really really hate you if you don't say
作者: isis    時間: 2010-7-2 20:26     標題: 回復 18# michelle666 的帖子

那您朋友用過 覺得怎樣 好嗎?
作者: 心儀    時間: 2010-7-2 20:26

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-7-2 18:50 發表   
5 N$ ]& O' s. t
# i+ @) z1 Z9 g4 P2 L靚女姐姐應該唔記得小妹架啦,
' x9 E% A5 n' n# m不過小妹介紹左個朋友幫襯妳公司
/ N6 I& A7 h; `* g
你成日講到果位姐姐咁靚女好想去睇下添
作者: michelle666    時間: 2010-7-2 21:53

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-2 20:26 發表   2 R2 M- x9 B! d, E3 L1 L3 h' B4 @
3 `! Z% A, s& z, [7 P
你成日講到果位姐姐咁靚女好想去睇下添
  d* _/ C3 q  M. [* q# B; M
一定要啦
作者: michelle666    時間: 2010-7-3 12:55

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-2 20:25 發表   ; Z4 h. B6 z6 d7 ]% R# }
您不是這樣對我 I really really hate you if you don't say
+ z# j, \" y5 @7 }
我係肥妹仔呀...
作者: michelle666    時間: 2010-7-3 12:56

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-2 20:26 發表   1 A% Z5 |' z! s; r
那您朋友用過 覺得怎樣 好嗎?
' B; y4 ~. S0 [4 q/ L
佢話上身好lady, 下身仲未解決...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0