標題: 有無人幫幫我T^T [打印本頁]

作者: 黑崎健一    時間: 2010-3-4 18:40     標題: 有無人幫幫我T^T

我想buy膠襪..但要評分10先buy到
; x7 J9 l/ F/ y2 }0 j- F如果有人幫我既話我會比番錢你
0 F$ v; b  ^- e4 ^: r+ u6 J4 v+ g要黑色既, b3 D% S7 Y- h; t7 T4 B) G6 l" ?3 O6 h0 O
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1121815827
8 {6 Y  x; z3 d) w: s↑網址
作者: adam5354    時間: 2010-3-4 21:09

Send email比賣家買四對,當面交收。撟掂!
作者: 黑崎健一    時間: 2010-3-4 21:46

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-4 21:09 發表   5 w! ]2 O( ]( L! c
Send email比賣家買四對,當面交收。撟掂!
: G3 V0 ^0 V2 N; D

1 g7 L: A& K7 N. p7 ]: }' V. a下..唔係要我buy晒四對咁多呀
作者: karen0129lai    時間: 2010-3-4 22:09

唔駛掛... 試下問賣家可唔可以開個賣場唔駛咁高既俾你BID OR直接同佢講你想買啦~
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-5 01:20

你留言俾佢
  ^8 s: \* ^/ b" Z& J佢就會聯絡你架啦
作者: CECI    時間: 2010-3-5 02:10

睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
作者: 黑崎健一    時間: 2010-3-5 05:46

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   + b6 p  R5 M4 e, q
睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
+ ]) b3 L& D2 b/ e

5 w- m6 c& @3 l" p面交咪得囉=)# K: P; Q) J0 c

作者: 心儀    時間: 2010-3-5 10:06

係架~) \7 F. u+ X7 E# F1 s7 b- o) u
你send e-mail比佢話想買多數都會同你私下唔經yahoo交易- x5 K& ?( `( R- L. u: ^; T
我以前唔夠分成日都係咁
作者: 黑崎健一    時間: 2010-3-5 22:07

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   
) z; X" N/ C# o% @: [$ R4 |5 k1 M睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
  \  S; K# P' e$ u$ e% `& \2 H: {
5 \  n$ r* T# {+ g' }+ O
點呀..你bid唔bid到!?
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-6 01:05

引用:
原帖由 黑崎健一 於 2010-3-5 22:07 發表   
% {/ {6 D3 t5 A$ y* z: x" q/ o$ C
, o; [3 }$ Z" s- T: Z) j8 \" ^/ H$ w) }# \4 I0 o' ]7 T
點呀..你bid唔bid到!?
: T. x7 j6 _3 r4 [& A1 x
你唔同個賣家講?叫佢set低d個limit咪得囉
作者: CECI    時間: 2010-3-7 03:38

唔好意思黑崎,兩日冇開部腦,而家幫你攪攪佢,一對黑色0丫嘛!
作者: CECI    時間: 2010-3-7 04:11

已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!
作者: 黑崎健一    時間: 2010-3-7 15:55

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:11 發表   
0 R2 N1 y: |7 T6 h 已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!
" r* a- ^0 v) a# n* }% b9 |' d( G+ S
不用了..琴日佢buy左比我-口-"
作者: CECI    時間: 2010-3-7 22:15

唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  ; E+ i" d2 h$ i5 j3 j
點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!
作者: 黑崎健一    時間: 2010-3-8 15:06

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 22:15 發表   
6 }+ ~# }/ v+ Q5 [1 `; w7 v2 G. ?唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  2 E( T. `, G, y) q' Q
點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!
! U0 O$ G9 {  @- q$ I& z! K# d- d) k: I$ i) l* {% \
同膠質九分褲一樣質料..都ok既
作者: CECI    時間: 2010-3-12 01:07

黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!
作者: 黑崎健一    時間: 2010-3-13 01:58

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-12 01:07 發表   # N* Z: ]' N8 p
黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!
/ }( p1 _  G& P$ `# @$ P
$ i: A1 h+ E& D0 q4 x8 p7 o1 z. ^/ k3 p我都係咁話..) P2 Q! b' S% p- G- h
但你感得舒唔舒服??
作者: CECI    時間: 2010-3-13 02:21

一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意思, 幫你唔到欠你人情嘛!
作者: 黑崎健一    時間: 2010-3-14 07:39

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 02:21 發表   
% x, l/ |" s& E3 I一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意 ...
7 o0 k$ j( I/ p$ T0 ]: @
" E1 x5 \4 [- B9 O/ G, S5 r/ O
@@..我都係WO..著果時都有PAK PAK聲! J/ v( V2 q0 Z) F5 x. v/ j% u6 ]# t
欠人情要還架wo..聽講xDD") U7 ~: J) h+ o( k. E. B
9 q# w. D1 q- d% S5 n' o" h- o

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0