標題: 發覺有好多人都唔反對男仔穿leggings!!! [打印本頁]

作者: lvf05    時間: 2010-3-9 21:25     標題: 發覺有好多人都唔反對男仔穿leggings!!!

發覺有好多人都唔反對男仔穿leggings,我e家都穿leggings訓教,屋企人都唔反對,唔知著出街有冇人留意???
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-9 22:09

引用:
原帖由 lvf05 於 2010-3-9 21:25 發表   $ A" P/ G% }6 R& n. i
發覺有好多人都唔反對男仔穿leggings,我e家都穿leggings訓教,屋企人都唔反對,唔知著出街有冇人留意???
9 ^) e# O! C; H& y) `. w% ?! H 著leggings訓覺.......?舒服咩?, h  s# @" U  o
日本好多男仔都有著leggings,我覺得ok丫,襯得好睇就得啦
作者: iloveevanna    時間: 2010-3-9 23:13

以家興著leggings 牙ma 但pantyhose 同襪褲重係未被接受...
作者: 心絲絲    時間: 2010-3-9 23:20

其實厚襪褲同leggings已經好難分出,至緊要著得形姐~~日本型~~
作者: leeon    時間: 2010-3-10 01:43

leggings都係絲質既? 分別其實係邊?3 E/ x4 ?6 \1 }% ?  F- s, A4 p; K

作者: iloveevanna    時間: 2010-3-10 02:18     標題: 回復 4# 心絲絲 的帖子

其實我見到好多人 係用leggings 襯boot, 只係露左少少leggings 出黎.....
作者: leo9972000    時間: 2010-3-10 03:43

其實我見到好多人 係用leggings 襯boot
作者: grilboy    時間: 2010-3-10 10:12

legging可以係用黎補暖je..............
& e9 v: U8 U5 o3 \( F同埋都要睇你點襯囉,同帶條頸鏈冇分別je( O4 |* d6 g7 a) c. t0 w
有時唔使咁大驚少怪= =
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-10 19:44

不過要分清楚......男仔著既係7分....! Q3 M% B& r7 w% Y1 O, t
到小腿果D
作者: newcder    時間: 2010-3-11 01:54

你型既高既, 著legging咪 =日系型男
- `. J1 F& i- k
4 M* f% M+ R" N, c9 V0 Y你矮既柒既,  著legging咪 = 變太佬5 B# |! ]' N% u2 [$ B0 v* `
' [; {! X- X% {+ E
所以要自量, carry得起就大膽著吧
作者: CECI    時間: 2010-3-11 03:41

我在家裡天天也有著(到腳果款爭)冇0羊特別啊! 出街都有,不過係CD果陣!
作者: leeon    時間: 2010-3-12 05:40

引用:
原帖由 newcder 於 2010-3-11 01:54 發表   
& \  D  X0 U  o$ Y  u你型既高既, 著legging咪 =日系型男
$ X4 v& _, Y  T" P0 u1 I
& L8 T4 O" V6 [' v$ v9 V" I* {+ ?你矮既柒既,  著legging咪 = 變太佬) q. Q- `2 h: M1 D" J
$ s# Y' o+ M6 Q
所以要自量, carry得起就大膽著吧
+ G7 S' h: L2 l  \我鐘意你第二句!
作者: 00ivansin00    時間: 2010-4-14 22:37

羨慕呀! @- v; R. d+ e
屋企唔反對已經好好
作者: mercury1    時間: 2010-4-15 00:36

如果唔係女裝鞋 且係同色嘅boot 咪好似蒙面超人look
作者: civaeth    時間: 2010-4-15 00:56

最緊要著得好睇
作者: nelsonhk817bast    時間: 2010-4-15 19:41

男仔穿 leggings 既最大挑戰係小腿肌肉太過發達, 著起嚟唔好睇. 大家如果小腿+大腿夠細夠長夠瘦夠白既話, 唔單只 leggings, 就算著短裙熱褲都好睇 ga.
作者: betty-why    時間: 2010-4-18 02:26

男裝著legging 始終唔同女裝著o既.........唉.....
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-19 12:23

現時香港好多男人都著,還是前後兩種色,特別是中環,所以你可以放心著出街
作者: pa123    時間: 2010-4-22 03:54

你係邊度得知「好多人」先? ( G' Z. g% y" w: l4 Y3 c* T
just想知道你得番黎既結論夠唔夠廣泛
作者: milk77    時間: 2010-5-17 23:42

幾好呀...很想試試看...
作者: Eva0313    時間: 2010-5-18 19:25

This is the trend in Japan!Go ahead to wear leggings la!
作者: BenYip    時間: 2010-5-30 22:35

係電視到都睇過有男藝員著 +1

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0