標題: 既興奮又過隱.. [打印本頁]

作者: gourment    時間: 2010-3-12 00:04     標題: 既興奮又過隱..

HIHI...
1 d- P+ w. O8 {* |! g各位姊妹好丫...好耐無發過貼啦 大家好嗎??
& T8 @* s/ F1 b因為依排比較忙, 所以好少影相啊 ! ]& `: t6 M+ z  G% q; g' }
不過我之前就著住絲襪出去, 哈, 唔怕話比大家知, 都係我第一次咋
) X* i2 F. O0 Y- l2 d; i/ C+ t真係好舒服丫 見到MM著住, 自己又著住既感覺真係好好, 好enjoy ^^' s! V& [# O* w( u; |
不過又好驚好似有人睇到我著住絲咁wo.... 個感覺真係好正啊 2 n6 p. u* V# B
大家都分享下第一次著絲出街街既經驗啦..
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-12 00:14

HIHI...* |  Y5 ?, }" [& i
本人無乜膽....頂龍....著住短褲黑絲出後樓梯...食煙
作者: CECI    時間: 2010-3-12 00:58

出出0下就唔止淨係後樓梯ga啦! 跟住落街兜個圈...再跟住落埋旺角...點解? 因為小妹都係咁囉!
作者: iloveevanna    時間: 2010-3-12 01:13

我有時著住襪褲係長褲入面,有時夜番,會除左長褲行番屋企  ,差唔多到時先著番長褲
作者: monsterkimo    時間: 2010-3-12 01:26

& s( t3 J! {& H* H8 P. k
當兵天冷或是要走很久都會偷穿
作者: JoJo1217    時間: 2010-3-12 11:24

引用:
原帖由 iloveevanna 於 2010-3-12 01:13 發表   6 Z  P; H1 q0 H( k2 |, @
我有時著住襪褲係長褲入面,有時夜番,會除左長褲行番屋企  ,差唔多到時先著番長褲
7 s1 N0 ]. z- _  G9 U1 P, }

4 s. H1 w0 G5 v2 S8 d多口請問係邊一類屋企? 点解行行下可以除褲繼續行,行完又著番褲都無人睇到?
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-12 14:41

不過我果次俾人發現左
: \, P' S' Z/ ], \佢應該係串....咦你凍....著長褲再加絲襪呀ma...
& D9 h) l0 u" P8 G5 W. p3 U/ ~) X嘩真係
作者: CDYoyo    時間: 2010-4-18 01:19

第一次換晒成套衫,短裙,假髮,絲襪加高跟落街個感覺好正;
8 o- j7 L0 s+ u4 T9 N" m不過好驚,屋企樓下行左唔夠兩分鐘就返上樓喇.
作者: 13530386    時間: 2010-4-18 03:08

以前住村既時候就敢... 而家係樓, 樓下有看更, 真係唔敢CD落街.
作者: ckiki    時間: 2010-4-19 01:29

作者: tvcd24    時間: 2010-4-22 18:43

我試過黃昏時着肉絲(連褲頭及脚指都透明嗰種)+泳褲1 F/ o" r1 J% B, R6 Q  q: O; X- L
去行沙灘都好過隱 。
作者: vivalive01    時間: 2010-4-23 01:42

著住出街超好玩2 S- S' ]& U3 I4 N) u1 I- G

+ s% ~6 j3 P1 Q% R& Z) e: j; h我今日就著左
9 M! o$ |$ ~7 s) m( q4 t) I( E2 ^% R* W
好爽
作者: 紫燄    時間: 2010-5-4 02:04

我都會穿絲+長褲.....冬天有時會穿連身衣服+絲上面小墊一下..
3 g: c) ]6 k- c4 t* A......或裡面穿旗袍..外面加砰後外套+套頭衣服+長褲出門...一看到外面的MM..又想到自己.....
1 Y  D% G. L( U就很怕被別人發現.....有時下雨天也會穿.....砰後外套+雨衣小墊一下重外觀是看不出來的...
/ B( K0 V) w' T: \頂多只是感覺胖一點而已
作者: GEORGIE    時間: 2010-5-5 23:58

至今依然令我難忘的經歷,是讀中三時有晚返回就快清拆的兒時屋村,穿上女裝在已多戶搬走的走廊行的經驗,心情很興奮,那晚最怕遇到警察,幸好最後沒遇見~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0