標題: 部份ageless鞋 part.2 (預告篇) [打印本頁]

作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-13 13:02     標題: 部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

尋晚落左去ageless  ^/ w% E  l6 _+ C* V1 V
佢地話開始換款4 M- L+ [+ K' I. W. ]4 O% x
於是我就影低d相俾大家分享! }  g$ Y/ J! |+ r9 A
睇下大家岩唔岩口味
作者: iamonheel    時間: 2010-3-13 13:16

呢兩對幾靚, 但踭矮咗啲
: y0 O8 c4 q( a9 L* U8 W3 O+ D6 h! \- q* Z6 Q. C( M
# H8 Q# v1 s' Y) s+ Q

- ~: ]& b' H; @0 x. y4 f
作者: civices    時間: 2010-3-13 14:29

嘩~~試左好多鞋阿~~
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2010-3-13 19:42

幫ageless賣廣告?!
作者: 馬斯丹    時間: 2010-3-13 20:14

間舖係邊度
作者: secret159951    時間: 2010-3-13 23:34

有幾對唔錯呀>_<
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-14 00:05

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   
# K7 _; A# e5 [  F* }# G幫ageless賣廣告?!
3 E, p" E) ?7 T  p唔係) N: f, m  w, d/ ]
只係有好野post上黎俾大家分享者
* ^4 f1 C5 A+ F0 E% x7 H話明預告篇. w& f; d  I: l3 J
即係未有得賣住啦
作者: CECI    時間: 2010-3-14 01:01

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   ( f1 N9 i3 l& t2 O4 {) n3 Y, S
幫ageless賣廣告?!
  u; e, U' u  F

& A7 ]& J" K2 \  Q2 wAngela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼款式給姊妹們分享! 在影相後 "校服收藏者"亦同我苦訴, 惟恐其他姊妹們誤會佢買廣告! 呢輯相係小妹建議佢Post的, 所以小妹有責任代"校服收藏者"澄清呢! 請Angela姐姐別誤會及原諒呢! 7 ]6 k, Y% T; F& y7 T
1 N# j; v+ a; l" k2 B
就像小妹般, 因為這只是為論壇分享一些有質素的店舖,樂意做我0地生意唔歧視我0地0既我會好開心咁話比大家知,我唔想d姊妹心靈受到傷害,受到d歧視眼光!所以我唔介意好似盲頭烏蠅咁亂咁撞去做先頭部隊! 反正我唔會隱瞞我係CD(親友除外)!8 i2 L3 n5 \: j$ ^6 F7 w! J
所以我會一路照樣咁亂咁撞去買0野! 遇到d對我0地好, 唔歧視我0地0既舖頭, 我會第一時間話比各姊妹知, 等大家買得安心! 同樣如果遇到d衰舖, 我亦會第一時間Report! 等姊妹們唔會領0野, 比人白眼!6 X% c8 ~6 b- t0 t1 j# {6 V
希望姊妹們了解及支持Ceci的苦心喇!
, i$ Q% k0 Z8 O2 ]: ]
) T. P8 I7 B& U: N5 k不過無論如何會為大家繼續咁撞落去ga!% e- b4 D* Z. |: {7 E; A

$ i+ w, d3 `. i7 K9 J7 }% l[ 本帖最後由 CECI 於 2010-3-14 01:03 編輯 ]
作者: cdtv    時間: 2010-3-14 08:23

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 01:01 發表   5 l. b& a# s6 |( D2 b$ t# }: U5 w

8 b8 c) }6 H% d: t+ e9 f
3 |7 R* ^6 r* }( S' DAngela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼 ...
9 J: r  R0 W% c4 Q% h& |( a+ u9 R& U5 f" o7 K. _- C( ~3 w
angela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋
! e9 f' D9 v( r- y& [: ]  Z否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分
0 K$ ~0 O. W9 C# X你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦; W9 n3 @  {+ c/ v/ `4 b
造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦
作者: CECI    時間: 2010-3-14 14:13

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-14 08:23 發表   ' L( Z  w3 ^- f3 t3 n; V" l* E1 V

( U6 m( D8 @$ V3 y- M) G3 q7 m" q% i
( k9 g2 ^1 \) t. o( g& W- Vangela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋
  H' H  T% x4 n. P否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分  P7 ?5 n3 D7 o: q5 ^7 ?
你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦5 f& }/ }2 z0 u2 [7 Q
造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦:g ...
+ Q# E3 M( g8 g3 x( j) P# p0 g
/ h: F; ]# Q) [( J5 P
Angela跟我們開玩笑,我們明白! 只不過小妹怕其他姊妹們誤會了, 這是一篇線稿而已!請放心吧! 我們仍會繼續為這溫暖的論壇服務的, 姊妹們得到的是喜悅, 小妹也會同樣的開心啊!
! {5 T2 P0 T- l9 x0 {5 p6 y5 j2 j; r
, D. d. v1 C7 ?) C- b[ 本帖最後由 CECI 於 2010-3-14 14:18 編輯 ]
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-14 20:34

我尋晚亦都影左tomato既新貨既相4 t. a. \, F7 i  o9 x+ R
各位有興建睇既話我就post上黎
# S4 t$ o% |$ t6 W; f, b唔知大家有冇興趣睇呢?$ G2 h7 `5 x& A0 K! k. r
如果冇就我唔post啦
2 i: k: B4 P. ^' X7 A0 c7 W% n9 J$ \
作者: ture    時間: 2010-3-14 21:20

唔知有冇咁既碼數
作者: cdtv    時間: 2010-3-15 00:38

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:34 發表   ( ^9 |: I3 Z$ r
我尋晚亦都影左tomato既新貨既相& h; U3 J. z+ `1 @* {
各位有興建睇既話我就post上黎
7 @0 s& I& F% m$ s+ ]8 h2 N唔知大家有冇興趣睇呢?
3 L9 T. t! X5 ]如果冇就我唔post啦
1 `- E$ Z" \/ S. s6 \
- ?8 I$ c+ b. S4 z
/ H8 y$ e. i  ?- w梗係有啦, 你快 d post 啦
作者: CECI    時間: 2010-3-15 02:03

校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-15 10:31

得兩個人1 i$ ?: M2 n8 `/ H: ?' Y- V
仲有冇人想睇呀?; g* W$ a: [: v9 n- ]/ B- a
唔好話我咁少氣! R3 L6 j' Z4 @! F5 b
夠5個就post上黎啦
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-15 10:33

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 02:03 發表     T* K+ |# _2 z& I( f9 n( X+ D
校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!
- w: ~$ N# ~. r5 V# d
唔係唔想話你知5 s, `/ r: F+ H7 V2 E8 H
我怕好似星期五晚咁) _/ c& h- s: @, t; C7 l
顧得你個邊顧唔到佢個邊
. j, N* t# n! I% ?# u我同你幾時去睇都得啦
7 e+ _% S0 q0 n9 H% c心儀,你同唔同我一齊去睇鞋?
作者: CECI    時間: 2010-3-15 16:20

喟! 老總喎! 我
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-15 17:05

咪仲有三個囉
作者: pk108    時間: 2010-3-15 17:34

等埋我 我又要
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-15 18:32

還有兩個.....
作者: Rosaline    時間: 2010-3-15 23:39

can you tell me where the shop is?
作者: iamonheel    時間: 2010-3-16 00:37

引用:
原帖由 Rosaline 於 2010-3-15 23:39 發表   + N9 f5 B& o# ?& U' k' Q$ P- t, W
can you tell me where the shop is?
9 l  k0 ~! n0 q
3 ]& r4 n  o) X- u; {4 u, @' g太子聯合廣場 G/F, 彌敦道嗰邊街舖, 坐巴士實見到.
作者: CECI    時間: 2010-3-16 01:11

我要睇。四個!
作者: CECI    時間: 2010-3-16 01:14

我要看,五個! 咁得未啊! 老總(管理員)都話叫你Post! 你仲想什麼啊! 不過要分開Post啊!唔係就好亂GA! OK?
作者: Rosaline    時間: 2010-3-16 09:59

friday night at Ageless? how come suddenly this post become gathering post?
作者: xzx_1983    時間: 2010-3-16 10:10

哈哈。校服你好能勾人心思
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-16 16:38

引用:
原帖由 Rosaline 於 2010-3-16 09:59 發表   ! `( S; B9 @0 e& Y4 ~
friday night at Ageless? how come suddenly this post become gathering post?
: B+ D' O0 }! |+ a  u6 `; ]: H; Z8 A: X, J
得個知字者
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-16 16:39

好啦
! F9 a& f# i; B3 H( k, Z2 j4 M. Q$ Xpost啦
+ [; r- Q$ k3 F  L不過今日唔得住
  }6 l4 `1 L% L1 M得知我老闆今日面黑
& g7 o4 j7 n' \/ b& j/ v/ p唔方面post
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-17 10:17

好啦好啦
7 C5 d) i& W/ Ppost左啦+ @' J  e& j' u8 U
上去睇啦+ ?* C7 o% }& Q, |" R+ d1 y2 z- `. x
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... e%3D1&frombbs=1
作者: zerochung    時間: 2010-3-25 01:04     標題: 回復 1# 校服收藏者 的帖子

姐姐,我幾鍾意第五對紅色,同第+四對金色果對,
' T7 c: H0 x1 N. l) b
8 P$ S' b3 }3 d+ }' b" U但係幾時開買呢,金色果對有冇其它色呢,我著42-43碼的
作者: ET62333408    時間: 2010-4-18 21:24

㊣㊣㊣㊣㊣㊣㊣㊣㊣㊣
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-20 08:46

豹紋的這對幾多錢呀??????????
作者: rebortwu    時間: 2010-4-20 09:28     標題: 回復 1# 校服收藏者 的帖子

鞋子很特別
作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-20 12:41

幫你地問問
作者: Pepperp    時間: 2011-2-21 15:55

很美*我也想買呢*正
作者: ripple040    時間: 2011-2-21 22:08     標題: 回復 11# 校服收藏者 的帖子

有興趣牙,POST 黎睇下
作者: aaddyy    時間: 2012-9-7 23:00

喜歡第三雙 粉色涼鞋

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0