標題: 有冇人去人地屋企囉人地d絲襪著??? [打印本頁]

作者: lvf05    時間: 2010-3-13 18:39     標題: 有冇人去人地屋企囉人地d絲襪著???

我差唔多次次去朋友或親人屋企囉絲襪入次所著,打埋飛機...感覺好正!!!
作者: sinson    時間: 2010-3-13 18:48

如果去女仔屋企而佢又讀緊中學既,會諗住拎左佢套校服-.-但都係唔敢去做.....
作者: adam5354    時間: 2010-3-13 19:25

我唔會咁做架播!我自己有絲襪!我洗乜著人地嗰啲喎!況且我唔打JJ嘅!我見到都唔會興奮㗎!
! H  {' v( l5 @' C! f1 }
: {6 Y8 {) ?' z0 R[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-3-13 19:27 編輯 ]
作者: anywind    時間: 2010-3-13 19:35

引用:
原帖由 sinson 於 13-3-2010 06:48 PM 發表   
# y. V/ Z! P* M* v3 Y如果去女仔屋企而佢又讀緊中學既,會諗住拎左佢套校服-.-但都係唔敢去做.....
" s3 R2 ], n: z( u( g
我都想咁做  
* M6 Y5 I, V9 f0 {6 g0 D: I+ F9 f: n0 l; l3 C. u! W* h3 k% f
但係朋友或親人屋企囉絲襪入次所著就勁左d 我未有咁既lv
作者: lvf05    時間: 2010-3-13 19:39

我覺得有女人味d絲襪會特別hi...
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-13 21:38

引用:
原帖由 lvf05 於 2010-3-13 18:39 發表   4 O( h2 R) ~9 B: u; F
我差唔多次次去朋友或親人屋企囉絲襪入次所著,打埋飛機...感覺好正!!!
$ J, F9 Q2 F7 \' ^
會唔會悟係幾好呀?
作者: kevin0417    時間: 2010-3-14 00:27

我想ar~但無做......
- k, T' j- a) x8 _2 z  ^2 f6 y如果做...我會睇係邊個lo~~~~~~~~~~~
作者: iloveevanna    時間: 2010-3-14 01:26     標題: 回復 1# lvf05 的帖子

我都會甘   一樣
作者: leeon    時間: 2010-3-14 05:04

你唔好搵左人地麻麻果D。
作者: cdtv    時間: 2010-3-14 08:10

唔好做 d 令人討厭o既行為 $ \1 B; R" t& {! _* J4 ~' ?
就係因為你地咁 d 人先覺得變態* y' e$ `% u6 ?- c! Y. o- T# N
咁大個人請學下抑制自己o既慾望
作者: 女皇芭比    時間: 2010-3-14 12:49

比我知道我實鞭打死你
作者: Saya    時間: 2010-3-14 14:21

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-14 08:10 發表   
* Z) ]2 u) {: y6 E唔好做 d 令人討厭o既行為 7 H8 c- T3 o) ?+ u. P; x8 R
1) 就係因為你地咁 d 人先覺得變態
6 \$ W5 }' I% D1 A7 X2)咁大個人請學下抑制自己o既慾望
8 N- A( }' u( z8 y; x8 D3 @- j% n$ a4 S7 W$ D' [
1) 絶對同意,D 衣服又唔係你gei, 你有mei 權弄污 , 有膽gei 同人講,陪番錢畀人
! z; W' J- A- Z9 ?7 d; [2 ^6 D2)partly agree, 釋放慾望可以有唔同不傷害人方法
作者: 女皇芭比    時間: 2010-3-14 16:16

絲襪唔好看外表,你著爛左分分中賠唔起
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-15 01:06

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-14 16:16 發表   
  O0 H7 j" Q$ V" Q5 p) o絲襪唔好看外表,你著爛左分分中賠唔起
+ Y2 w" z) B. b+ ?! T, w俾你g道,就算無爛都唔咁再著la......
作者: anywind    時間: 2010-3-15 12:51

講真果句 你自己買都得啦
2 @& ]9 @& ^( n1 D- e著2手有咩好
作者: joey221    時間: 2010-3-23 22:04

怕弄髒她們的絲襪, 但真是有想過
作者: garybbb    時間: 2010-3-27 00:14

怕弄髒她們的絲襪, 有試過.正
作者: zerochung    時間: 2010-3-27 13:07     標題: 回復 1# lvf05 的帖子

我細個果時就好鍾意絲襪,所以有好多時陪媽媽去佢朋友屋企時,
+ Y( P. s; c; s# ]$ S& x- U7 ]8 C2 g3 V% j- @' v
我就好鍾意攞媽媽個朋友D新絲襪著走,到而家大個就自己去買
作者: ting    時間: 2010-4-21 01:43

我拎過舅母d肉絲,仲要著住走,,, 跟住仲同舅母一齊落街食飯...一路著住,都係諗住舅母...勁正
作者: 882288    時間: 2010-4-24 01:07

引用:
原帖由 lvf05 於 2010-3-13 19:39 發表   1 s6 L% B* ]8 p/ j4 q- K5 X
我覺得有女人味d絲襪會特別hi...
8 ?; K8 }5 q2 r) V& `對!女人味!
作者: 882288    時間: 2010-4-24 01:12

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-14 14:21 發表   ; [2 u8 L: y6 p3 ]/ V" f6 j4 B
, U: y9 `% s+ r$ A; O+ k0 L
/ u% [/ S4 I' Y# h& h
1) 絶對同意,D 衣服又唔係你gei, 你有mei 權弄污 , 有膽gei 同人講,陪番錢畀人
$ A% E1 w* r" m1 X2)partly agree, 釋放慾望可以有唔同不傷害人方法
; D/ b1 z! U" h. o0 e
比錢去解决D慾望,又不會傷害別人!又可滿足自己的不正常心態!
作者: tofaifai    時間: 2010-4-29 20:19

我覺得幾正既
( ~7 T- S; v7 r" K1 x8 o' L/ C+ @不過比她知道就...
作者: MS06S    時間: 2010-4-30 16:36

唔係自己野唔好搞~~冇d公德心
作者: sea_sea    時間: 2010-5-2 01:48

因為衛生問題,所以不會. 另外,主人應該收拾好自己屋企,好難俾客人見到D咁私人的嘢
作者: hi我    時間: 2010-5-2 13:31

冇.........................諗過
作者: nightnight    時間: 2010-5-2 22:35

自己買好過啦, 一陣唔覺意著左人地媽媽o既........
+ ~4 j! y* M; x* K5 b大佬,  CD 都要睇年齡掛.
1 c8 `2 k$ O0 P$ {# h: L2 s. I
  N, ]2 k0 W& X. V% L% A1 L4 J  k何況, 咁樣已經係叫做偷野喇!
作者: alpha2008    時間: 2010-5-5 22:55

我會ga.. 但係要小心D, 俾人發現左就...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0