標題: 著住一,二件女裝...or成身女裝..之後打XX.... [打印本頁]

作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-13 20:39     標題: 著住一,二件女裝...or成身女裝..之後打XX....

打完之後會點....我就會覺得好似好變態咁...即係要除
* H6 z6 |6 {3 v但係有幾次格硬唔除.....
& f. d: {- Z+ b不如大家分享下
作者: West    時間: 2010-3-13 22:25

都幾變態Ka,但係忍唔到手Lor,我習慣全身女裝唔著底打,準備定紙巾,打完包雲吞,抹乾淨先著返絛底
作者: henryblacklady    時間: 2010-3-13 22:51

use condom will be better
3 S% c. o7 |# ]" f/ \no need to worry "shoot" all the way!
作者: secret159951    時間: 2010-3-13 23:40

我一著住就會黎料@@
5 J5 h) ?  s; B( Y0 q( [唔好忍 盡情放
作者: kulalaba    時間: 2010-3-13 23:56

因為你析放咗好多男性荷爾蒙出黎...
# F  e3 a, L/ D所以你會有呢嗰感覺...
作者: 我愛偽娘    時間: 2010-3-14 00:18

搵人幫你吞雲吞啦
作者: bra123    時間: 2010-3-14 00:31

我有時候也會著半裝在打xx或是忍耐個幾分鐘等他軟下來
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-14 01:05

我都唔知....一打完即刻...
' @/ P. C* C) h想除覺得變態....但過左就又想打
作者: wtf    時間: 2010-3-14 01:46

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-14 01:05 發表   % ~9 F; C8 q3 W; ^. i' r* l8 ?9 v; X
我都唔知....一打完即刻...7 Y+ S  K0 _+ L! f% U+ `" Q8 H
想除覺得變態....但過左就又想打
; T$ I! t. h( Z) z9 V$ y, x我都係.......
作者: CECI    時間: 2010-3-14 01:57

人之常情, 不須自責啊! 唔係變態WO! 不過我CD緊就唔會有太大性衝動! 有時最多有須要時會除剩對絲襪Happy! 要釋放自己時, 那須想太多呢? 咁你想Happy都變唔Happy了! 別太多顧忌啊!
作者: CECI    時間: 2010-3-14 01:58

引用:
原帖由 我愛偽娘 於 2010-3-14 00:18 發表   ' |4 f8 L3 ~8 W! s; G3 i7 L
搵人幫你吞雲吞啦
4 }% G( S( J8 w' H4 i8 X: u! k. b0 e9 @
不如自己吞喇!
作者: karen0129lai    時間: 2010-3-14 02:08

我CD同性慾無直接關係~ 但十次都有一兩次會有打... 最緊要保持乾淨姐~
作者: Suki_siu    時間: 2010-3-14 02:30     標題: 回復 10# CECI 的帖子

. i+ c: ?2 r0 h- g5 V我有時面對Suki我都有少少...
作者: shinobu    時間: 2010-3-14 02:49

以前就會著住...( H% P& K) n3 S& r
依家cd得多o左....就唔會咁做... 除o左至黎料咯...
作者: privacy_cd    時間: 2010-3-14 03:42

住在台灣受台灣教育...所以看不懂廣東文句...sorry
作者: 馬斯丹    時間: 2010-3-14 15:10

最多都係剩返對絲襪褲先打
作者: bobochan    時間: 2010-3-14 15:21

當然是全裝先打. 有人/唔方便就一定唔會CD, 一CD就一定全裝...
7 Q/ I" @8 W1 D8 ^9 v1 v+ k8 r  S, X( W% ^9 ^
我唔會CD到一半就打左先....
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-14 18:18

嘩....你地好勁= =
作者: willy    時間: 2010-3-14 22:31

盡量唔打; 因為我同自己講著左女裝就係女仔;
6 p( J% B* A; g" T/ Y8 V  \: G女仔應該無得打. 不過有時候都忍唔住打左.....
作者: KS204    時間: 2010-3-14 23:30

I will 打 when wearing pantyhose
作者: CECI    時間: 2010-3-15 02:45

0拿! 係咪呀! 何需有罪惡感呢! Relex! Enjoy! OK?
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-15 10:28

okok!!....只不過個感覺好咩ja
作者: alexander    時間: 2010-3-15 16:23

我鍾意一邊打一邊除, 搞到自己衣衫不整 ! n+ e" h0 {8 S4 O
我最初都有你所講既感覺, 不過慢慢之後就覺得無咩野, 夠爽就得啦!! / L! t1 R  j; I3 Q4 B! R5 ?: l
慢慢習慣同適應就OK
作者: anywind    時間: 2010-3-15 17:34

引用:
原帖由 willy 於 14-3-2010 10:31 PM 發表   - ?9 P; |5 }. e2 T* L. A
盡量唔打; 因為我同自己講著左女裝就係女仔;
& _% I" c+ I3 c0 U% \7 v( C女仔應該無得打. 不過有時候都忍唔住打左.....
+ p" d, x2 S: T; i3 d* U% S
我都好似係咁諗過% D1 w! {& o1 m) R1 H9 @9 n
但係張自己代入左自己係個女仔俾人XXX
. B. N" E5 B% U% O. h雖然高峰後都覺得自己變態 但係E+好似有D習慣咗
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-15 19:02

教我點樣可以享受少少呀
作者: 心儀    時間: 2010-3-15 19:17

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-15 19:02 發表   - ^5 l4 m8 V+ k2 b2 E- @
教我點樣可以享受少少呀
1 G1 u5 ?0 ]! f( W  }/ i享受少少......." a$ y# Z# u' Y6 s
你當CD係咩啊
作者: alexander    時間: 2010-3-15 19:25

其實我唔明咩野叫享受少少
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-15 19:30

引用:
原帖由 alexander 於 2010-3-15 19:25 發表   & K: P7 x4 z6 @
其實我唔明咩野叫享受少少
0 q+ ^: X/ W# N+ t7 A

, q* ^5 M4 ~3 z' o; T8 c起碼唔受咁難受
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-15 19:31

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-15 19:17 發表   7 S8 A# X" a7 L# ]9 R1 a$ }
! `, a2 }" T  t% D4 Z
享受少少.......: ~8 p1 k& ~/ E, n& |) f9 c
你當CD係咩啊
9 Q  D/ S$ J9 m( t6 y

9 s8 r: G9 a$ }( v! g咁你又覺得cd係咩....如果你係女仔黎既
! w4 b) e& Y) \" |....你搵人X你呀MA
作者: alexander    時間: 2010-3-15 19:49

其實各取所需姐3 d+ f8 D4 w" x2 W
每個人CD都有佢既目的既, 一D係為享受做女人既樂趣而CD, 一D為解決性需要而CD(我係其中之一), 或者有其他$ q6 Q3 c$ K$ D, ?% D' x8 H
: j& @4 }2 C3 y  r; s2 X% B9 b. {. o& A
難受都只係果一刻, 只要你撐過就可以8 g, M; \+ d1 @1 e6 {5 e
因為我曾經試過因為依一種感覺而衝動扔棄所有CD既野, 其後後悔莫及...
作者: jg400hk    時間: 2010-3-15 22:39

引用:
原帖由 privacy_cd 於 2010-3-14 03:42 發表   2 c; j( K# j& |! A3 V
住在台灣受台灣教育...所以看不懂廣東文句...sorry
" l' X" G" c% T0 i2 A5 A簡單來說, 就是易服後打手槍, 明不明白?
作者: jg400hk    時間: 2010-3-15 22:40

哈哈~ 我慣性CD後會將自己縛起來, 那時才興奮喔~~~
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-16 01:04

哎....總之好難講...人人有不同
作者: anywind    時間: 2010-3-16 18:18

引用:
原帖由 五香肉丁 於 16-3-2010 01:04 AM 發表   
/ O6 m! r, i# i- H* P7 F8 G7 a哎....總之好難講...人人有不同
- `! p. O4 a8 J% M2 u( h
好多男仔都係個一刻都有後悔感
+ \# y' r# @) r( i5 k) k$ g& u! ?係你cd左咪多樣野諗姐 你係果一刻你唔好後悔一陣就冇事嫁啦
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-16 18:20

哎....試試啦....
作者: anywind    時間: 2010-3-17 12:51

加油吧 但係小心傷身 囧
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-17 14:31

我會我會架啦
作者: ph2007    時間: 2010-3-18 20:45

我成日直穿絲襪打jj, 因為一著左絲襪褲就扯旗, 唔打唔得
作者: joey221    時間: 2010-3-18 22:07

總是自己開心就得啦
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-19 00:07

引用:
原帖由 ph2007 於 2010-3-18 20:45 發表   " G9 S- S! G7 [+ D8 ?
我成日直穿絲襪打jj, 因為一著左絲襪褲就扯旗, 唔打唔得
6 L8 w$ N. l, k6 `# k. a3 w

) Y9 I4 h" g! i咁你會唔會有我果隻feel呀?
作者: alexander    時間: 2010-3-19 16:20

我一著起校裙就扯到衡, 哈哈4 C6 z) P9 M  r+ e2 D# }* V
又係唔打唔得
作者: anywind    時間: 2010-3-19 16:32

引用:
原帖由 alexander 於 19-3-2010 04:20 PM 發表   
$ |" C1 ~$ P0 i/ U7 ~1 O我一著起校裙就扯到衡, 哈哈
: E' T9 I0 G( R: c# _) G( p. y又係唔打唔得
+ j' v+ `  P0 O& f
& |, V- Y7 ^5 \咁快就打咪冇哂癮...
作者: ph2007    時間: 2010-3-19 21:15

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-19 00:07 發表   
) v9 H/ i2 [  y- t7 Z" w& o( h5 \) F  o
" g4 d3 L) g1 Y( U1 R- v8 h: J
咁你會唔會有我果隻feel呀?
" |! L3 C% [% X% c
  ]) J  x. A; `: [) d5 P都覺得有 d, 不過已經習慣左5 z' \9 G$ L$ W/ S/ }* X: L
其實好想去叫雞時, 自己同隻雞都一齊著住絲襪褲仆o野, 例如首先腳交, 再隔住絲襪幫我口交, 唸起都 high
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-19 21:53

我覺得我會頂唔順
作者: regina1010    時間: 2010-3-19 22:19

經常有呢個問題,唔知點解?
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-20 00:54

YES...我都係
作者: alexander    時間: 2010-3-20 17:25     標題: 回復 42# anywind 的帖子

咁我又唔係話一著左就即刻要打, 哈哈 ) \4 z! m; b4 W
起碼著番4-5粒鐘( \: }3 e- T3 t) ]) q1 z+ J" G
享受下校裙同大脾既摩擦加上JJ同學生底底既摩擦先
作者: anywind    時間: 2010-3-27 12:06

引用:
原帖由 五香肉丁 於 20-3-2010 12:54 AM 發表   & Y+ v8 x0 X; K% J% h7 X6 i
YES...我都係
! A4 `; e- d8 H% d0 Q7 k) P" S" [/ a$ X7 Y
因為你著女裝係你既性需要
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-5 09:24

其實都唔係太識講...總之怪啦
作者: CESS    時間: 2010-4-5 09:53

use condom is more convenience~
作者: zerochung    時間: 2010-4-5 11:03     標題: 回復 1# 五香肉丁 的帖子

我由細細個開始就好鍾意著媽媽D絲襪同衫,6 U# m9 ]$ H- `4 [1 L( u/ n

8 j/ L5 K7 b7 F7 w. K開始時只係著下,感受一下做女仔嘅感覺,
# x1 G) R% l9 P# n; u% H
3 D) t( R. q' g8 L' M5 f* p! v$ ?6 U久而久之著住就想打,我開頭都好似妳咁,, A# I$ H9 F9 O$ Z% W( z5 h8 z

+ z& u* L; o  Y+ o3 }4 c" W& G% a打完之後就會即刻除晒D衫,但係冇乜變態嘅感覺,
  Z8 y$ Y0 w8 J) r/ o7 {! R3 g0 W5 A/ o( z  E; r$ @7 ~0 t, D
到而家打完直頭唔除著住瞓覺添,感覺真的好舒服
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-6 13:07

次次都係打完突然間諗起身邊D男仔FD係度笑呀咁
作者: Misscarolchan    時間: 2010-4-6 13:38

我平時男裝無慾,只有著到成果女仔才有,不是女裝,有心無力,著了女裝,才可以成功自慰!我都好變!
作者: mkmkmk    時間: 2010-4-8 00:49

thx~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: waiwai2010    時間: 2010-4-8 10:17

唔好忍 盡情 enjoy yrself
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-14 10:27

想聽下大家意見
作者: 愛.o    時間: 2010-4-14 11:17

完事後我也有罪惡感= =
) c5 F4 B$ U( @不過享受就行了
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-18 15:49

而家打完,,,仲有排先散果種FEEL
作者: se800i    時間: 2010-5-15 16:19

我都會有這個需要
作者: silksocksboy    時間: 2010-5-15 17:27

打左就會忍唔住要除番........................
作者: 五香肉丁    時間: 2010-5-15 17:35

有D師姐可能會話,,,已經無左個種感覺...
5 g7 u; ^- Y- I( Y5 @但係我到而家都仲有,,,
作者: Eva0313    時間: 2010-5-15 17:37

10/10 never do this!
作者: 五香肉丁    時間: 2010-5-15 17:45

引用:
原帖由 Eva0313 於 2010-5-15 17:37 發表   
  e5 x3 D: i+ o10/10 never do this!
1 k0 f; U) C4 L; A+ S
1 H, j! W% t1 q2 t; z1 o
OK..YOU ARE VERY GOOD!
作者: macboy    時間: 2010-5-18 03:54

好似唔著住打會"放"d....
作者: chanpt    時間: 2010-5-18 15:18

你地咁有經驗既 @@
作者: akina    時間: 2010-5-24 00:45

但一完事後就好似唔多好咁,唔知點解
作者: besy    時間: 2010-5-24 04:57

我通常剩絲襪打
3 z4 ?1 ]1 ~: R2 B& Z但一定要好小心
* N- L- {1 x# A$ R( A有一次整污穢左條最舒服最鐘意既襪: W/ w' ^9 i( w+ @9 _% {3 r
又唔敢拿去洗…怕比屋企人知
* {4 ^' n" B, ]4 A  L最後丟左佢
! R/ T: \6 K& e; x7 W勁赤
作者: alexander    時間: 2010-5-24 14:27

引用:
原帖由 besy 於 2010-5-24 04:57 發表   5 z" W* ]! \% }: Z$ T+ I# M) D
我通常剩絲襪打# L. \. V) b  s0 s/ m: V
但一定要好小心
: v' J; O, o, X; c3 T, g有一次整污穢左條最舒服最鐘意既襪
! @- y' R/ A/ l7 L9 u# @/ d' @又唔敢拿去洗…怕比屋企人知
* F" Z+ V/ T7 W0 c" |' r最後丟左佢- k' o# R: E8 n$ K
勁赤
2 T# Y# v! B) P" f5 h8 `- t0 _) u7 ]" u5 \0 ~! n2 M
用手洗ma~洗完晾出去或者用風筒狂吹就ok
作者: bb.yuki    時間: 2010-5-25 03:24

保持
作者: bb.yuki    時間: 2010-5-25 03:25

保持衛生便OK,但儘量唔好咁做啦,
作者: aaa05438    時間: 2010-5-29 11:21

我都不會這種感覺~會特別興奮...很爽的呢!
作者: wow    時間: 2010-6-1 00:57

我一時時姐
2 L, E9 A6 ^! z3 }+ J因為cd幾會唔多 so 通常2粒鐘<當自己係女仔+ u+ l1 w5 r8 }( `7 s7 B6 J- r8 V
之後摺返d 3 再去wc 搞掂佢
作者: bb.yuki    時間: 2010-6-1 01:08     標題: 回復 72# wow 的帖子

點解得兩粒鐘?
作者: foolishgod    時間: 2010-6-1 14:27     標題: 回復 1# 五香肉丁 的帖子

我有時都會著女裝打jj..........好爽
作者: hk7788    時間: 2010-6-1 15:52

I will do that sometimes...
作者: siyu77    時間: 2010-6-8 00:26

that's very useful, thanx
作者: salin_gz    時間: 2010-6-12 16:42

I will play when I wear pantyhose, but after that I will continue to wear it to wait for my second wave
作者: phfans    時間: 2010-6-13 01:02

完來大家都有那種感覺
: \  B( ?0 U, l- @) m我每次著住絲襪打完後也會即時脫出來4 }$ {5 j7 }& V/ H& X. C
其實是不想脫, 但又覺得很變態
作者: 五香肉丁    時間: 2010-6-22 12:09

有唔少會員,,,同我傾計都話無變感覺
作者: wilicai    時間: 2010-6-22 12:31

Take it easy...習慣就不會打了喔^^
作者: 五香肉丁    時間: 2010-6-22 12:33

習慣唔到呀....一諗起就想
作者: wilicai    時間: 2010-6-22 12:38

易裝後....拿本你最討厭的書來讀
作者: 五香肉丁    時間: 2010-6-22 12:46

哈...即係點呀
作者: wilicai    時間: 2010-6-22 12:53

不過有時我也會控制不住啦啦啦
作者: 五香肉丁    時間: 2010-6-22 19:19

哈....好衰呀,,,搞到我而家好想打
作者: xcherie    時間: 2010-6-22 19:36

著晒女裝打xx 好正常, 我有時都會咁, 不過一打完就會覺得好放鬆~~
作者: 五香肉丁    時間: 2010-6-22 19:45

咁放鬆就好正常既事黎既
作者: wilicai    時間: 2010-6-22 20:47

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-22 07:19 PM 發表   
* ]% i* D. B0 i& Y1 P( K- p! Q哈....好衰呀,,,搞到我而家好想打
/ q5 c, Q6 J7 I! d4 o3 K4 n% b9 c

6 r; j9 h' T3 w唔衺啊....我ADD不到你的MSN耶 (T_T)
作者: 五香肉丁    時間: 2010-6-22 20:57

點解既....
作者: wilicai    時間: 2010-6-22 21:24

無解哩~~~ T_T
作者: phfans    時間: 2010-7-3 01:54

每次穿絲襪必定要打手槍才能完成
作者: yoda0806    時間: 2010-7-3 02:20

我之前都係咁..但慢慢會減少嫁啦~
作者: phfans    時間: 2010-7-3 22:39

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-7-3 02:20 發表   
$ o: h" [' l' ^/ S' b: E我之前都係咁..但慢慢會減少嫁啦~
# T6 C. C. N2 @- ^. X' r' K% C/ b' C% G! F. ?  U7 ^- X
好難減少得到....
' N+ h# L2 R# h' j( O一看見穿上絲襪的腳時就禁不住打手槍
作者: kevin428    時間: 2010-7-3 23:13

哈哈2 H5 I5 i- B! v
順其自然
) v* Z& D& J/ i  z: K人之常情
2 C$ a" p. s* T" @6 U5 Y5 G3 u盡情享受吧
作者: ameifule    時間: 2010-7-3 23:34

引用:
原帖由 phfans 於 2010-7-3 22:39 發表   
& S/ {7 i" l% o6 A$ R1 Q; \9 o$ ^* P3 I6 p' x* y4 e

3 T1 I$ s' \* T' z好難減少得到....
5 _( x" S- o# B3 L& v一看見穿上絲襪的腳時就禁不住打手槍
5 R/ Z! w2 K( a  J+ D最起先只要穿絲襪或戴bra就很衝動,
6 Z$ C' }* a& j1 G& g8 E1 Y然後變成要全身穿女仔衫才會想,
* z* f" r: L0 v/ a" v/ V最後就習慣女裝了,
# L9 C$ F. Q6 ^現在不穿反而不習慣,在家至少都戴bra,當然也不會去想,
2 M9 A& J  b+ ?' w, q! P6 S7 t5 W目前最容易讓我有感覺的是言情小說,例如某討論區變身版
作者: Terry220022    時間: 2010-7-4 00:08

引用:
原帖由 willy 於 2010-3-14 22:31 發表   ' O5 G+ s( R0 F/ Z1 N
盡量唔打; 因為我同自己講著左女裝就係女仔;/ Z: F" O% s9 Z3 v
女仔應該無得打. 不過有時候都忍唔住打左.....
& a. K  s0 N9 n6 S' n# q
絕對認同, 自己以前一cd就會有衝動想打, 最後亦都忍唔住打咗,/ w: A% e  R( q6 @4 A: p4 e: \
但係自己最近醒覺到哩樣嘢, 覺得自己著左女裝之後就係一個女仔, 唔應該做哩啲嘢,
4 r# F% P8 l6 ^cd亦都唔應該同打xx有關係(個人想法), 自己而家cd之後都唔會有嗰種衝動同反應
作者: alexander    時間: 2010-7-5 08:42

其實好睇你為了些什麼而變裝* a4 q4 P; f' x. H0 \
若你心中要想變裝後打XX會更開心更好玩更舒服, 那麼你盡情享受吧1 o: @: [- ^  [; @4 H7 w
但若你心中是想變裝後成為一個更完整的女性, 那你控制下吧
作者: ph2007    時間: 2010-7-6 20:44

基本上一著絲襪褲, JJ同柔滑o既絲襪褲一接觸就已經扯左旗, 所以唔打唔得
作者: michelle666    時間: 2010-7-7 19:00

小妹認為cd之後就係女人, 如果咁做好唔優雅, 亦壞左cd原意, 都係忍手為好
作者: 五香肉丁    時間: 2010-7-7 19:10

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-7-7 19:00 發表   
; Y9 B: ~0 Z- {) A+ t小妹認為cd之後就係女人, 如果咁做好唔優雅, 亦壞左cd原意, 都係忍手為好
3 N& [: g0 h2 r1 U4 g# F0 e

) A  ?! P! v, e9 n4 {) u可能啦,,,呢D你自己既意見

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0