標題: TOMATO換季鞋 [打印本頁]

作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-17 10:17     標題: TOMATO換季鞋

如果有cd想買鞋又唔敢入去既話
. @; x" _  t, e2 L7 h我可以陪你入去' F( A- x* J6 D. E0 Z7 X
pm我就可以
+ N: `/ |  G# |" ]- {
: w9 r- |- T0 f1 E  U7 `" ^" S[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-17 10:24 編輯 ]
作者: phman32    時間: 2010-3-17 11:11

how much for your hair?
作者: adam5354    時間: 2010-3-17 12:29

我鐘意紫色、粉紅色蝴蝶結的高跟魚咀鞋呀!好靚!好靚!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-17 13:11

引用:
原帖由 phman32 於 2010-3-17 11:11 發表   % D% v" U& ^5 \: }9 U( j& d; d
how much for your hair?
: r3 j  K7 U  \' I6 @

# n" R# G" e, _0 E& A0 p* T. m  _* m' [( m0 k  N
唔係我架
% p# R5 f  k2 C係sale姐姐架
作者: 馬斯丹    時間: 2010-3-17 21:56

好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
作者: cdtv    時間: 2010-3-17 23:29

第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到
作者: Rosaline    時間: 2010-3-17 23:58

有無一d超高跟係無platform ga?
作者: CECI    時間: 2010-3-18 00:32

做0羊咁糟塌個假髮呀!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-18 09:52

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-18 00:32 發表   
+ B# a% \# _$ a: \做0羊咁糟塌個假髮呀!
* ]8 g9 B7 I$ D5 [+ Q0 G6 `0 R; o& a7 f
: p: v: C5 i4 _8 K( E3 e  G" j, c
佢話個客留低架
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-18 09:53

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   
# n5 t1 {2 p) f3 L2 j好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
1 }* C- L, D& R& C7 e

& t; z, `8 s- |1 S3 z4 A- V1 M唔知$249定$349* c# A( E' s; M; t' z5 O6 R, I
過兩日幫你問問
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-18 10:13

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-17 23:29 發表   
5 g1 W# H4 {2 A$ v7 u. ?1 x第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到
9 O2 y2 V8 B/ W! L" M

- O( }7 D+ F( n$ K( s8 Z6 h" f8 i你話國旗款?  N: v& U( R( z: |
冇你碼咩?8 i' x4 ~+ t4 u$ v1 S
過兩日幫同你向佢地反映
作者: tonykihg    時間: 2010-3-18 17:03

好多款下,一定好貴
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-18 18:28

你有冇落過去睇過?8 v2 L/ d0 y  l$ f3 P
有平有貴架
作者: CECI    時間: 2010-3-18 23:59

引用:
原帖由 tonykihg 於 2010-3-18 17:03 發表   
2 T) \2 w4 |& p4 l2 u. ^/ F3 y好多款下,一定好貴
: O' t1 T4 L2 y, v
0 Z- W4 ], W; ^5 O( X' b- A
Tomato貴得去邊!
作者: Rosaline    時間: 2010-3-19 12:34

Tomato D 鞋幾抵 ga# L0 ~4 x: v9 X9 A/ o3 q
尤其係我地D大碼鞋, 成日有斷碼
7 g2 L) M# l& Q/ U6 O5 d超值~~
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-19 20:17

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   + Q( `" u; `4 V' T( r7 c3 v
好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
5 u" X( W3 h& {5 ~/ d8 W2 x' u( Y
幫你問左$319
作者: cdtv    時間: 2010-3-21 22:52

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 10:13 發表   
8 O  S; x% B8 B; ?/ q" A: k. ~' N1 x# A- V

; F0 G% g: _; _1 U; f你話國旗款?/ v6 b' D( K4 r0 U: d
冇你碼咩?
+ P6 a8 d. q4 n; p( Q/ B: E3 d過兩日幫同你向佢地反映
6 o& u" v3 E+ z% o7 P7 Q
5 y6 k5 U; k; R- S; F
我果陣成日以為自己腳好大
1 C5 A8 W& O, d, X+ \# W! z0 M加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過0 N# Y/ o+ u3 V* [- {( J) p
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
/ o8 _, H3 E" ?) F  s8 s41號話唔定有現貨, 下次經過觀塘會再去睇下: D  e! z. M# c2 M
0 T: U4 _; d) k  m6 d
其實我一直諗我地壇會唔會有機會可以同呢 d 大碼鞋店合作呢
# |! W, `8 L: c' P4 C  t* ]一來個壇一直欠缺收入, 你見連附件功能都開唔到就知% S) M% R5 F  h& V
二來又可以方便會員同呢 d 店買野, 不過一直都未敢行動~~
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-22 16:27

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   
6 v- ^; M) Z8 \5 E9 r! ~  g9 B  v! x: @* H
2 [. z, B( J8 i7 o8 Z
我果陣成日以為自己腳好大
4 _+ |/ m% n. y# H0 d) M% B7 y# s: q加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
( x! m. T, Z- N% ?: u7 V* _+ j) H' t/ M之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號/ F6 ]; u/ s" n  t) R& `+ W. W' h
41號話唔定有現 ...
4 X* v2 u% y8 B: ]3 G. ^
6 Y0 o3 B+ r; S其實我都有諗過- W8 d0 z* t+ j
只係怕俾人講....- S* s" C7 D1 X2 N
如果老總真係想攪既話
( A' J& G9 F' I. w$ q2 W: H5 ?( U我試下穿針引線
( _4 s' [# G! H7 N& V: U% B方便大家; D- l: K) G/ d8 a; m
再唔係好似一個導遊咁0 c* E9 \7 D1 E0 |1 f
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
作者: 心儀    時間: 2010-3-22 16:45

男裝我不嬲都買貴鞋
! _8 y9 A* v  G2 [- W7 |女裝我不嬲都買平鞋( e& U+ l) g  i1 I" v  X1 |1 ~9 N
其實真係唔知/ J% e/ x2 Z7 t# B3 e7 f& g: ?# ]
一對$300蚊同一對$30蚊既鞋著上去係有咩分別呢
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-22 16:51

妳又唔我一齊落去睇
2 `* j% S$ u9 s$ s, T+ D唔睇過又點知呢
作者: 心儀    時間: 2010-3-22 16:55

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:51 發表   ) c5 t! Y9 W, Q# d  ~4 G
妳又唔我一齊落去睇+ [9 ?1 c% z% d( Z
唔睇過又點知呢
  j9 N$ N+ w" i* f6 O' ?
我唔會親身出街試同買女人野
+ [  n9 k1 q  B! V; U順便問問你有無報?
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-22 17:11

報左啦8 |% p2 X) X2 t: Y* o7 J" [
你報左未?
作者: cdtv    時間: 2010-3-22 23:17

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
. f7 ?6 N4 e- X3 d: n; f
6 ?# e, h; P" J. h0 @& e5 u6 w& i$ ^
其實我都有諗過
  o$ F+ g: D5 y: `( f3 }/ `只係怕俾人講....4 P1 S) P+ X5 X6 ?3 I4 V( E
如果老總真係想攪既話, @2 z# l, h% e( D9 C, u/ Z
我試下穿針引線8 {& F# }4 d! k  K! ?  s
方便大家
+ h5 }" ~7 e) J再唔係好似一個導遊咁
0 W- l1 K; ~1 H& s帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
. F- w  p" O( p' d: A' n4 Z
4 t7 ~0 m! h' }1 z8 }+ _1 B% p1 `
; |9 f- O8 W' r! Q) p$ U都仲係諗下姐, 遲 d 再詳談, 等我個大插件整好先
作者: cdtv    時間: 2010-3-22 23:17

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 17:11 發表   
, v  N. U) b: P* b$ M5 L7 Z" V報左啦- g( ?1 S5 L4 c$ f9 @: f  p& [
你報左未?
/ H/ h- R( X; S
$ w7 v4 U% ]* ]* u" P/ y" o  o
報什麼東東??
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-23 10:48

哈....- ~+ c/ n# {! }* t! f3 @  Y" D
呢個係我同心儀先知道既事9 F+ d" Q9 u/ _" H. k
你地唔知架啦
作者: iamonheel    時間: 2010-3-23 11:22

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-22 16:55 發表   
- j4 x, b# m2 q
, ]' Y- ]) R6 ?  q' |我唔會親身出街試同買女人野
# V6 F+ A. r! k, m( e; t1 r順便問問你有無報?
, i: r3 s$ ]1 @

; Y8 l, E/ j  ~1 q7 K咁你又話幫人代購?????" y/ G0 [" M* E$ @$ v9 s
Sorry, 可能我多嘴
作者: iamonheel    時間: 2010-3-23 11:27

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   ! x. I9 U) P" j; W8 s& ?( n) C

1 [3 ?' b/ r) h% V5 I0 ~7 J4 }$ d0 G, h4 j
其實我都有諗過, T, u. H. A1 O% o, V, S/ S
只係怕俾人講....
6 J7 _2 C- V1 N6 f! i2 n' U如果老總真係想攪既話
  b$ d& q, z* S- q我試下穿針引線* R% n1 j% W+ n+ x: d1 m
方便大家: v2 h1 p" B8 D" b6 y  A' H8 N' X
再唔係好似一個導遊咁& H2 k$ W+ N4 L* H0 U+ m, {$ k
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
$ m% n8 ~+ `: s6 R5 p. B0 Y  r3 @7 {  J
搞得太揚, 太旺場, 惹啲media,周刊嚟snapshot, 又係麻煩.
. Q. ?7 N' p8 l4 ?" y* z9 b依家靜靜雞就唔錯.
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-23 11:47

又唔係一次過一大班去. d5 H; m# P3 B+ z$ _" x2 x
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去3 }5 r8 C1 W5 H* T3 }2 N
冇乜野喎. a- i: h! a$ X- w( s/ M+ J) z
當搵朋友咋嘛$ L* P: E- N* @! P' N# M- T
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?$ X! c( A5 W' z# n9 W2 _$ m$ F
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉* W5 C4 Y- L/ Z
我地冇損失既
作者: iamonheel    時間: 2010-3-23 11:55

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-23 11:47 發表   
2 ?) u( v* b" \: g又唔係一次過一大班去7 T8 d# |6 c8 |% `; _0 A
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去* E* H. [: s" b, m
冇乜野喎  w) y1 @- [( x9 [7 S
當搵朋友咋嘛
5 F0 ~- o5 ]+ X, [7 h' j# ?唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?  s' B  M$ A7 d1 ^) U
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉9 q9 Q1 e+ D2 f# e) B% [4 r
我地冇損失既
' |2 B' q: b+ B; x) r
* n8 o& O9 M: g; D5 f' F
Sorry, Sorry, Sorry, 當我諗多咗, OK.
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-23 12:12

唔好咁講7 [" G% [0 u( s" ~
交流下者
$ p7 l1 `0 G* R7 L$ y, H& T咁你有冇落去?
作者: iamonheel    時間: 2010-3-23 12:39

見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.# {/ f7 L3 I, x& M- \6 p

- G# K! e2 e5 _1 P  N. \- ?星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可能個款太複雜,  我睇出 Car** 姐面有難色,
' d/ N5 N+ f( F: }9 @後來我話改現成嘅款, 佢即刻笑番, 5 R$ ^3 s0 L& t  U3 P# B3 q, `
8 f4 V' R) h- A2 K# r6 \/ p
第一次造鞋, 我當然希望滿意啦. 到時出嚟鬼五馬六, 棧大家無癮.( j. j& ]4 \6 U; R/ m

) J$ z% g) C8 E/ q9 N' X: l8 gCar** 姐做生意係算叻嘅, 識慢慢氹人, 穩住你先, 再睇機會改變你諗法.
% M  s* m  ?5 Y
- k, j) M4 t) K7 m1 d1 {+ D[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-3-23 13:15 編輯 ]
作者: ind00207    時間: 2010-3-24 09:42

TOMATO有冇得試???
/ x. f% ^( ~4 ?- e# Fsales會白眼???5 H0 o0 W* t5 k* I
有冇OL款???
作者: Rosaline    時間: 2010-3-24 12:51

當然有得試, 仲好nice tim, 如果唔係邊有咁多人去?
作者: zerochung    時間: 2010-3-25 00:24

Tomato真係幾好架,D sales姐姐又nice,我第一次落去都試左幾款鞋,
; V- [2 S, W( T. @3 ?! f0 R) a8 R' I* q5 N
果日我仲著左對黑絲去試鞋,之後仲買左兩對添,前排訂左對鞋,
- t4 l- H8 s% {0 R; J  M) _1 t9 E& ~6 A2 Q6 }
前兩日去攞,仲再訂做左對鞋添
作者: Anna_Karenina    時間: 2010-4-2 18:39

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   : B1 z; b0 M6 h) m4 \
( S9 N' D# t; P& i* S; v

2 S4 B( i  L& L& A; L% u  o' a' u我果陣成日以為自己腳好大( y* Z3 D$ D1 s
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過3 P2 W% V5 U. u0 ^! V2 x
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
9 j4 R7 ^4 w5 l5 n, c4 i41號話唔定有現 ...
3 U  @! I0 g6 M& l- |6 [: z
你著住女裝響鞋店試?% O% q' p, V" V, y0 L- J+ n
好大膽
作者: ruler211    時間: 2010-4-2 19:13

我中意那几双彩色尖头的~~
作者: CECI    時間: 2010-4-3 16:53

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-23 12:39 發表   
( I2 ~' J7 d5 f3 v# v見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.
( O9 a# U& M; a# _+ m8 C- I7 \3 W' v
星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可 ...
" |/ s2 I* v3 b: U: n
你地唔好咁啦! 每個人感受同表達都有唔同! Heel姐雖然暫時我地未見面, 但意識上你已是我的好朋友! 而且是偶像級呢! 全因我覺得你的購物方針和品味都係好得果隻! 我仍要等機會你帶我去見識見識嘛!
作者: peterchan01    時間: 2010-4-5 11:36

tomato真係好好呀,可以比我地慢慢試,姐姐下次可唔可以一齊去呢?
作者: brhs    時間: 2010-9-29 23:46

我喜歡白色高跟那一雙

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0