標題: 連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 [打印本頁]

作者: shinobu    時間: 2010-3-17 23:45     標題: 連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

夜晚訓覺就換埋衫, ! K/ i9 i# k/ A1 p
日頭就淨爸 + 底 + 絲+ j- e" M' t  m; H/ |8 N
好鬼滿足呢....
, {* R, H7 F5 W3 _! G& e
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2010-3-17 23:56

返工戴 bra ?0 p' G+ y- M4 `6 I* ?/ }
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲
2 n! D( e- h) h# U4 Z4 ~; s不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
作者: 快樂女    時間: 2010-3-18 00:14

就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
作者: kamayyo    時間: 2010-3-18 00:32

我都間唔中會女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 , 天熱就冇
作者: 倫姊    時間: 2010-3-18 01:26

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   0 `6 z/ ]  S6 o; _; `5 U& n
夜晚訓覺就換埋衫,
! N; b$ Z3 \# T) ~2 y; j0 F日頭就淨爸 + 底 + 絲. c) M( f( N$ i2 |. }
好鬼滿足呢....
+ {$ l; h6 k6 B# `: ?  ~
- }$ \$ i6 ^3 `' p, I5 z3 V6 o% {
6 ?. c2 n6 t2 e& `" h
咁好
2 g4 m8 w2 N& u夜晚都應該著舒服的衫ma
6 V0 B! U9 c1 W
( {; F/ o. x1 K# o' {& H還有我覺得姐姐你的相很靚
作者: JG5446    時間: 2010-3-18 01:27

我都連續兩日戴bra出街
2 w. T# q( i2 K尋晚仲同幾個fd食飯添
作者: wtf    時間: 2010-3-18 01:50

好勇敢呀!!!
作者: adam5354    時間: 2010-3-18 07:56

小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-18 09:37

而家我都好少戴bra出街5 y$ v) Z8 V% n
返唔工得啦. [  v* t( Z$ d- i8 Z
好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"
" H- i% B6 B  X+ J5 z我有兩個同事都係咁玩.....* H: Y: Z% \& h% M/ F
絲襪就呢排著多多0 h. n6 Z4 _" @* Y+ B, \/ F8 L
天氣涼少少就著返工
) p$ b6 R! t! h/ {& z& o+ P, l7 z感覺好正好舒服
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-18 12:14

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   7 U4 r, n. j$ k* x$ ^+ b& c
夜晚訓覺就換埋衫,
% B2 |2 Y8 ^7 K8 o+ n日頭就淨爸 + 底 + 絲4 \5 [  B1 `1 Y* n* P) {- H* P- D
好鬼滿足呢....5 Y; X* w- K5 h# Z! d! N. R
$ {) R" N! E, ~+ r+ V1 I3 x, u1 x
我以為你係女仔黎
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-18 12:16

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 09:37 發表   ' {. G/ ^+ K5 w2 c7 Y
而家我都好少戴bra出街! L* r6 A; ^8 A" U% t
返唔工得啦
+ H* U0 C( L& S好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒", B  d3 {" v( x
我有兩個同事都係咁玩.....% l% u9 ~- E) _$ E: p* c8 S
絲襪就呢排著多多" r) M! ^% v* L' `
天氣涼少少就著返工
+ R( [  K1 l) a2 B感覺好正好舒服
2 a8 z( D* j- w. {2 G6 U0 T0 X7 O/ M2 _, Q( H5 L! J7 D
男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
作者: tonykihg    時間: 2010-3-18 16:23

你是名副其實geCD
作者: shinobu    時間: 2010-3-18 18:58

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-17 23:56 發表   
# M4 _  ^' C2 k: |0 q  c返工戴 bra ?
- b+ _5 q& y% j& Z( M' w我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲% n4 W& J  O2 x! Q- ?& V8 @
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
. Q! b) r3 T) `$ @8 l. v: ^" J  |- @' A: z0 _
係呀... 不過係要好小心) x5 W1 W& K7 M
畀人拍膞頭/揸波龍爪手 就一定穿煲架- B9 r4 @( {# c; f) i1 M
同埋, 由於有bra 集中... 前面就算唔落pad, 點都會凸少少 (緊緊fill 到size a)
作者: shinobu    時間: 2010-3-18 18:59

引用:
原帖由 倫姊 於 2010-3-18 01:26 發表   
& t, I5 y4 i! m2 C
: p" ]& N- t" z0 x3 N8 S, A7 X% U9 S% ]4 \$ N
咁好 6 z( A2 W7 N9 C
夜晚都應該著舒服的衫ma+ o3 D  \& k2 E) c

/ |7 G* W1 \0 H6 }0 K( Z還有我覺得姐姐你的相很靚
, n8 P- V+ v4 x# _9 ?

" @3 @/ N4 l+ _4 Z. \6 |  j其實...以前就會著女裝睡衣訓...但由於太薄, 第二朝就一定冷親 " z# s, G( a' M2 V/ W- s* l
er.... 頭像相中人唔係我黎bor....+ t2 B7 |, k% Q
我都想有咁靚
作者: shinobu    時間: 2010-3-18 19:00

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:14 發表   " N5 V1 I+ H  z( r$ T
" M6 h  W) t- S: [, o5 A
我以為你係女仔黎
0 Z  k  ?3 `9 i+ ?/ m# A4 h7 I4 P& ?7 C相中人唔係我黎架2 M! j6 a; W1 v

作者: shinobu    時間: 2010-3-18 19:03

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-18 07:56 發表   % d$ Q7 m: I# [' D+ |. K+ U; m
小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
7 N8 O# i$ t6 e) y) k我都只係襯天氣凍至著到bra bra 咋7 m, A! q4 W/ Z. O! J7 `
因為可以加外套遮一遮... 唔係會好礙眼(因為明顯凸出黎)
作者: Saya    時間: 2010-3-18 20:29

影嚮呼吸, 又有可能訓唔着
作者: ph2007    時間: 2010-3-18 20:36

依家夜晚訓教有時候直穿絲襪褲訓, 朝早番工前就可以直接著住絲襪褲打飛機, 好 high 啊
作者: bra123    時間: 2010-3-18 22:35

樓主你是坐辦公室的嗎?
2 h. @" [) P+ _! _/ u因為這樣穿著很容易被人發現
' h2 p( _. ~/ ]' M: d2 W1 a你真的好敢穿喔
作者: mmlee    時間: 2010-3-18 22:37

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-3-18 00:14 發表   
& t6 ^5 e4 v# _( c4 y就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
0 m: f9 L9 q$ t' q, l8 Z
同意/ `5 H) S4 c2 b+ b) e4 |; z* r
雖然其他人好少機會留意到(除非你件衫太薄 )5 Q( i; h5 ~& J
但始終都係衝唔破呢關
/ C3 B2 I6 \/ [8 y! H+ p; N, f, v7 S
另外....戴住bra訓覺會壓住個心口, 感覺唔係幾舒服
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2010-3-19 00:16

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:16 發表   7 Y; _$ a7 r, _" h) p
+ L; p4 ], f" v; r8 x0 A& p

; ~2 l7 q4 y" o- \$ V* e男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
3 h" q7 k5 N0 O

( ?! m( S/ V8 Y6 i( _細個就會# a/ O- ]( G- C3 m3 i
大個反而唔會, 可能果度太敏感, 大家成年人, 唔會玩到咁癲
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-19 00:23

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-18 19:00 發表   " R- b) l/ y7 w- ~: w6 Y+ F
0 ^0 V* _1 S5 c: B' S/ A
相中人唔係我黎架
4 @  r% y) h( R
6 D5 I! y2 X+ M* ` 我以為你係天.....唔係因為張相,你好似係討論m巾個post講既......
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-19 00:28

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-19 00:16 發表   
% a5 ^: w4 ^4 y! X1 Z. l- T2 b  b/ O

1 e2 h' c! `1 b7 K  C細個就會
+ D+ w* `# @6 p$ f大個反而唔會, 可能果度太敏感, 大家成年人, 唔會玩到咁癲
5 c2 n$ G/ L, I+ ]/ @ 哦.......我細個都係 揭人條裙啦,渣人個胸啦
作者: undefined    時間: 2010-3-19 01:20

太 Bra...太易比人發覺..
, N2 g. ~2 }5 r著底底比較安全...
作者: JG5446    時間: 2010-3-19 01:21

已經連續3日戴bra返學/出街' k( X1 x9 m7 C. [0 U+ B
感覺良好 ! c# y5 ^4 H# c
不過就快天熱無得戴
作者: alice1239    時間: 2010-3-19 04:12

好羨慕你可以著絲襪..帶bra..even著女裝睡衣生活...
作者: leeon    時間: 2010-3-19 05:27

好free喎!  very good!
作者: kittykiki    時間: 2010-3-19 12:37

有時唔戴bra,咪吊帶背心lor...
作者: shinobu    時間: 2010-3-20 15:36

引用:
原帖由 bra123 於 2010-3-18 22:35 發表   
/ \$ ]& @4 p5 p' t& [樓主你是坐辦公室的嗎?, S$ Q) M) |! X* |  ]
因為這樣穿著很容易被人發現
+ S# w; z! e8 w6 W你真的好敢穿喔
9 w  b8 y& s, |是啊... 我是坐辦公室的
0 R0 {, l" M  q; Y有時空調太凍, 還會加外套呢
* z( K: u- s" |4 x" W幸好沒人發現....
0 b7 K, P1 H3 C6 ^6 P(因平時都會有點凸...只是比戴bra時平一點而矣)
作者: hkhelen    時間: 2010-3-23 18:46

著底底返工有時都會, bra就真係唔敢了
作者: shinobu    時間: 2010-3-29 19:27

今天我又穿上bra bra, 褲褲同絲絲返工了
" q9 O  H2 q8 ^, Z  b5 P* b今次因為個bra bra 有pad,....比平常更凸出了2點呢...
  h) C4 l, j# Z8 z% C4 A都有少少驚畀同事/街外人發現...但又好滿足,,,, 差不多大平個身都畀野緊緊咁包住 (因為有用腰封)/ V3 s; _5 Y+ r/ K# V1 z  x% j
依家返到屋企, 就做番個乖乖既學妹, 穿校服
作者: 女佣M    時間: 2010-3-30 12:22

作者: mercury1    時間: 2010-3-31 21:48

條鋼圈定着個心口唔舒服所以冇
作者: gemini27    時間: 2010-4-1 08:27

真是有你的  開心就幸福
作者: 00ivansin00    時間: 2010-4-14 22:26

我都好想好似你咁; j% k/ C  T9 t5 P9 l1 m! e4 ~! A
日日都可以絲襪,女裝底底返工: ^$ O' L" ~3 v( ^5 l! r
因為我工作關係一定唔可以咁著
作者: nelsonhk817bast    時間: 2010-4-15 19:42

支持你啊! 支持男女衣著平等!
作者: softhunter    時間: 2010-4-19 01:36

好羨慕你可以成日著女裝 但係著埋腰封返成日工咪好緊好辛苦?
作者: daffy.leung    時間: 2010-4-19 01:45

帶埋BRA返工...我真係冇咁既勇氣..
作者: yau951219    時間: 2010-5-24 17:53

我祇係夜晚著住訓
作者: hk7788    時間: 2010-5-24 19:00

in summer, it's difficult to wear without notice..
作者: secret159951    時間: 2010-5-24 19:17

我都係呀 返學著C 差D俾人發現
作者: hk7788    時間: 2010-5-24 20:02

difficult to wear in summer
作者: nelsonhk817bast    時間: 2010-5-25 00:49

值得鼓勵. 希望你第日可以進化到名正言順咁著任何女裝出街. 到時你就正式畢業喇!
作者: CrinTrin    時間: 2010-5-25 01:40

咁刺激…俾人发现左就大锅啦
作者: happynew    時間: 2010-5-25 18:44

作者: city2047    時間: 2010-5-26 02:22

整天cd,真係未試過,想試
作者: 愛腿之人    時間: 2010-5-26 02:43

我都好想試下
作者: wolford    時間: 2010-5-26 04:16

女裝底底加絲絲都有時會, 但bra就好少戴

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0