標題: 問一問 [打印本頁]

作者: fungkh    時間: 2010-3-21 19:45     標題: 問一問

有冇人中意果D鉛筆褲 , 窄腳褲果D?
作者: cdtv    時間: 2010-3-21 22:08

我囉1 J; J" l* P4 r- B4 x! j) n
我平時都著女裝窄腳牛仔褲, d 同事都睇唔出係女裝
作者: CECI    時間: 2010-3-22 00:50

老總, 請問你邊度最多呢d女裝窄腳牛仔褲或者鉛筆褲買啊! 又或者你多數去邊度買呢?
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-22 16:14

有冇相POST上黎睇?
作者: cdtv    時間: 2010-3-22 23:16

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-22 00:50 發表   
8 r. y. Z& Z% _$ a9 g老總, 請問你邊度最多呢d女裝窄腳牛仔褲或者鉛筆褲買啊! 又或者你多數去邊度買呢?
7 f) s4 l, G% ^8 c
8 E7 P% `: s$ N4 `0 K4 }
5 c: z( n& ~3 \* z1 w  u周圍都有架wor
$ `; C) [# U  f' u! U3 o7 \我都只係買過兩條而已4 v" n* i0 M* V3 o% s
邊度就唔講喇, 廢事竊路行蹤 0 ?, G( w. `0 h# A* u8 l: [
不過可以肯定旺角同荃灣呢兩個大區就包保有你想要o既
作者: joey221    時間: 2010-3-23 21:43

小妹輕愛穿上低腰短褲, 再加上長褲,  [% h. g+ f5 {* D8 v7 ~% ^
無人會知
作者: sghk_abcd    時間: 2010-3-24 07:57

襯絲襪也很好看
作者: fungkh    時間: 2010-3-27 10:03

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:08 發表   
& i; a$ z9 l+ B0 ~$ U我囉
( ]& H  k6 E% A8 Z$ p, h+ H我平時都著女裝窄腳牛仔褲, d 同事都睇唔出係女裝
7 C4 _: m1 L+ i% z# R+ f有咩好介紹

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0