標題: 如果攪團購.... [打印本頁]

作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-24 18:57     標題: 如果攪團購....

如果攪團購既話
3 \0 J, j7 u* |' b: W如果咋,構思緊,等老總同意...
% k$ g% b' b  B% K& E4 T4 a! C7 K暫時撇開唔岩著既問題先,當全部都岩著6 a0 B6 n# ~* i$ p
你地會唔會團購?
作者: Joe    時間: 2010-3-24 19:12

Yes I will
$ @* E: s- l* H% j& V3 D$ I5 VI would like to buy boots
作者: 心儀    時間: 2010-3-24 20:47

其實都唔會考慮到岩唔岩著
9 ~4 J0 Z1 J* @0 K7 h) i. P因為我隻腳唔算”超"厚果隻
7 v+ X: P& E2 U; Q5 s7 v所以考慮價錢同款式
作者: iamonheel    時間: 2010-3-24 21:09

團購乜物品先
作者: 心儀    時間: 2010-3-24 21:21

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-24 21:09 發表   ! P# x/ C0 z8 S: j
團購乜物品先
- A! G9 }8 D5 G0 i* W: b( W0 y
鞋阿
0 O& Y  r0 [, _( E; c  q- W) v8 D呢度係鞋版
作者: Rosaline    時間: 2010-3-24 22:11

what shoes do you want to buy?
作者: cdtv    時間: 2010-3-24 22:43

我自己暫時就冇位擺喇2 e& j) C& P. g
而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚: [0 q; f- ~* d" W4 ^) q- z
呢個活動精神上支持你
作者: zerochung    時間: 2010-3-25 00:01

可以嘅話我都冇所謂,但係要睇下價錢同鞋款先
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-25 08:59

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-24 22:43 發表   " K* |$ i6 C2 g9 O( Z% _3 c
我自己暫時就冇位擺喇7 m- x; i. U4 Q, C9 Z
而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚
* R8 I' j9 i. f8 u& b! d呢個活動精神上支持你
- |( D9 T2 }, A' S1 m
8 {, l' \- K6 w( S% g先多謝老總先( T/ Z# {9 z/ c3 n- o
不過要攪就要諗好多問題( ]0 I# `, A6 K' I
例如交收,換鞋+ b% ^$ N: @- l7 Y( o' q
尋晚我又落過tomato同佢地吹水
, ?9 x1 \3 c( P4 L! S- S0 |  ]) H傾開如果攪團購既話好唔好
* t8 J' ]7 ~. ^5 i. R佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok
( H% }1 d* y9 p5 l, Z+ i7 B唔知各位你地想點交收或換鞋呢?+ A& x' \+ F8 G) r& y: [2 a$ Y' b
過兩日我再落ageless同佢地傾一傾# c0 |" g9 ?6 o9 @6 d7 z  v; N

( G8 {: U! T4 h% N( N[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-25 09:48 編輯 ]
作者: 心儀    時間: 2010-3-25 09:52

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 08:59 發表   8 v! o& \- g; G! _1 A5 l/ B% f  J

+ r" ]  A0 P# k" k# n# n' a7 a  x0 N. \7 r( I$ r# C
先多謝老總先  r5 k/ t6 e2 d8 J$ z. F, {& P1 X
不過要攪就要諗好多問題. U# Z' {) q$ N, f2 s' d
例如交收,換鞋. E0 i( K( U: i" ^1 z  R! Y
尋晚我又落過tomato同佢地吹水
& w0 K/ Z* W2 ~) I1 p' l傾開如果攪團購既話好唔好
. ~$ G. {3 p- w1 {9 Z* l' A) L5 E7 }佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok
; b6 j6 B* c$ O唔知各位你地想點交收或換鞋呢?
, U5 R2 F. a8 L2 o4 {% O8 N過兩日我再落a ...
" n2 C4 o/ n0 ~; F0 d8 M! r團購唔係應該經你手嗎   `7 _8 ?+ F0 m5 J; r- T. d& F
D人入曬錢比你然後你囉貨再去交收
/ j8 k) A# _0 i7 _; B! l) m* F3 o# ]+ C/ z
如果交收既都係果D舖頭既人
( s  ]- s5 ~* u吸引力會低好多
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-25 09:55

所以呢樣野要仔細d諗+ U0 H4 L- `# Q; u
希望做到最好
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-25 10:00

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-25 09:52 發表   
0 P' K9 `+ d$ s/ X, f; C
, K% [5 m. q3 v# G" |) ~2 V1 z團購唔係應該經你手嗎 # n( w; _: `& s+ g( Q. p0 o
D人入曬錢比你然後你囉貨再去交收
' U, k2 W+ f, A7 Q1 p  e$ |( P! h* S+ U2 r( L6 k" a: q4 |3 ?
如果交收既都係果D舖頭既人
- [6 }" |. z- g# l  |; T吸引力會低好多
( Q5 {4 A1 Q5 p; a
8 v, {  v$ D4 t  U1 u因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係
2 U6 `5 H# l3 h1 ~- O5 E" s7 \所以暫時都係鋪路階段: ]: k/ v8 H6 ^: B" K6 g8 P
諗好晒同傾好晒d野再通知大家' q) v8 ]3 F& _3 ~/ \4 g5 i
希望有其他人可以做經手人啦
作者: 心儀    時間: 2010-3-25 10:07

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:00 發表   
! {$ p' Y* j, X1 J因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係( j7 p5 J- P$ u9 C2 c& u8 K1 ^/ U
所以暫時都係鋪路階段  R! t* w' F# x" Z2 l
諗好晒同傾好晒d野再通知大家! m, f4 s$ s8 X0 F  g! W! ]
希望有其他人可以做經手人啦
. P1 f# Y$ m* |- k+ c其實你唔洗諗咁多丫5 M/ r7 |$ }+ n; E3 U. P9 O
經得人手買野既預左比人賺架啦0 O3 z- T& N* O1 H8 l  J  l
我都會同搵我幫忙買野既人講,我幫買一定貴過出面自己買
4 T! H: F, v* b# o0 r$ o% Y何況你同佢地熟儲埋一堆鞋囉到好價錢# p* a: p/ I$ q- O9 N4 @) c) b
咪當益下D妹妹囉; z3 v) Z0 y- d4 M
如果你係想方便一D唔敢出去買鞋既人
% w$ {& `2 B* V, R/ d由一個CD去交收會好好多丫
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-25 10:20

所以我會問多d人意見先
作者: 心儀    時間: 2010-3-25 10:27

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:20 發表   
0 o) J0 X: ^% k7 l所以我會問多d人意見先
7 ]: f6 P# G7 N  n
不如POST D 鞋款出黎睇睇先% q- s/ K0 t9 O6 t5 s/ C! Y- _% l& f& d
會實際D
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-25 10:34

構思緊咋
+ \5 {1 A1 k& B; Z+ Q7 v9 a% n+ g$ JAGELESS個邊都仲未講
1 m+ \5 J2 w1 a, a0 N唔知人地點架嘛
6 _8 h: Y. Z% O( g而家俾希望你地
: O! M' r3 C4 @- C0 v* D+ A6 V到頭來做唔到咪令大家失望; A" w- p) Q4 \. D: [. T% j+ k: q
所以兩邊都問左先
  x2 Q" b& n, t  r仲有一樣野
: W; p8 O! c% M" f' j5 t其實唔一定鞋做團購喎,其他野都得架1 ]5 v4 C- A2 Y) ?
如果有CD同D鋪頭熟,又可以拎到好價錢貨+ z+ P: S* c  D( U8 a) l. M
其他野都可以做團購架
) z$ q( K9 @: _5 H8 r4 d3 A: R' _
. ?! T/ r, i6 ?9 V" p) [: y! E[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:38 編輯 ]
作者: CECI    時間: 2010-3-28 02:20

我都覺得CD最好清楚自己著乜碼! 買左梗係想合自己Size! 如果買左著唔到, 真係買0黎擺0羊! 會有嚴重失落感ga ma!
5 {7 `7 ]* E% Q. ?4 M  q% I2 N( A團購都係想盡量幫到班姊妹! 如果唔係我都寧願辛苦d帶佢0地去試, 至少必定合Size! 如果真係冇辦法的話, 都希望班姊妹明白, 真係有機會唔啱Size!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0