標題: 又如果團購.... [打印本頁]

作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-25 10:31     標題: 又如果團購....

又如果團購...! F1 W7 h7 \- g  F) \6 H4 e
有問題想問問,聽下大家意見
- x* h; m0 N, M1 g) R1:鐘意咩款?(鞋/靴/涼鞋,OL款/出街款,平底/高踭...)
2 F" N  o! s; l6 G3 ^# q* E( I' N- C2:想係邊度交收/換鞋?(岩晒想買鞋但唔會/唔敢入鞋鋪既cd)+ [& l2 L4 a* H: n) n7 x- Y3 v: m
3:會唔會即場試鞋?(如果會既話希望盡量係室內試,佢地話試完唔岩可以換size,但一定唔可以著過)
作者: 心儀    時間: 2010-3-25 10:38

1.鞋啦,靴唔好啦開始熱啦,平底高跟都會有興趣既,不過呢個係類別,唔係款式
- p5 a3 L1 Z0 U: [2.地鐵站交收,一定係CD既人出黎交收
5 n2 Q$ k$ b0 b  {9 @* ^0 _8 r4 `3.唔會即場試,只要知道對鞋係正常碼偏大碼偏小碼,我都應該會岩著的了
* |. R' }6 ^8 i0 X+ k, o& \6 F0 g+ X! p5 ~* [1 c
作者: iamonheel    時間: 2010-3-25 11:14

我估幾多 CD 唔清楚自己著乜碼, 女裝鞋又要貼腳, 我之前都係咁.1 h5 u: w* x) e; O" y0 z
& A7 x# z1 O) L, k  A& |
可唔可以準備幾對, 例如 40,41,42, 嘅samples, 搵機會試準, 再落order.
; J/ I! a- j( ^, g! l& G3 P; z尖頭, 2吋踭, 應該ok.$ x% S+ Y) `  v. r8 }  s# V
9 f: a3 Y5 h4 Z% U; w
唔係買咗唔啱, 大家坳就無謂.
作者: 心儀    時間: 2010-3-25 13:44

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-25 11:14 發表   
( U$ A. ]  T/ M我估幾多 CD 唔清楚自己著乜碼, 女裝鞋又要貼腳, 我之前都係咁.! k5 V7 D: g7 e; U; |& M
. T) L6 m% F, z# D3 O$ n
可唔可以準備幾對, 例如 40,41,42, 嘅samples, 搵機會試準, 再落order.
3 e' H( u$ x0 d" s/ G尖頭, 2吋踭, 應該ok./ p) t# ]; d4 J0 u% P" F2 t; H

& h3 ~4 p+ J0 ?& f  z唔係買咗唔啱, 大家坳就 ...
5 `% T! g: A7 w& {9 L: n; C/ Z8 q$ U我就好少買左返黎唔岩著
作者: CECI    時間: 2010-3-28 02:17

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-25 11:14 發表   & v& h- W  Q' z( p6 }
我估幾多 CD 唔清楚自己著乜碼, 女裝鞋又要貼腳, 我之前都係咁.6 W1 w' m6 q4 ?

2 d" w+ O) b7 A8 b可唔可以準備幾對, 例如 40,41,42, 嘅samples, 搵機會試準, 再落order.
9 N* r4 G; v) @5 m2 w尖頭, 2吋踭, 應該ok.
0 J8 @9 Z) o  j( l. }; l7 C3 s5 V/ w$ L4 L3 ]" ?! ]: j
唔係買咗唔啱, 大家坳就 ...
& Q' o% \5 V2 W$ |9 W
9 G% n! i$ P& r" N8 x) v我都覺得CD最好清楚自己著乜碼! 買左梗係想合自己Size! 如果買左著唔到, 真係買0黎擺0羊! 會有嚴重失落感ga ma!
; {% v* r! N# S! m# J# V團購都係想盡量幫到班姊妹! 如果唔係我都寧願辛苦d帶佢0地去試, 至少必定合Size! 如果真係冇辦法的話, 都希望班姊妹明白, 真係有機會唔啱Size! 所以我好同意Heel姐講法!
  i! ]; |9 H" D1 x! B* g( m$ ^: |# G- [7 t( P
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-29 10:27

問左ageless9 u8 ~; P4 B6 k+ L6 F
佢地話都ok( h1 i0 _) V0 M7 B( o1 e
遲d會俾款我地揀% Q% l0 Q) m2 N+ N( B1 |
首先真係要問問大家想要咩款先5 B6 w6 B7 U  S) }1 i0 V' B
我知道好多cd都鐘意/想買ol款尖頭高踭- D/ o: V, C9 Q( q
佢地亦都諗住出呢d款俾我地
' {, |% `2 c5 a( k8 ?究竟有幾多個想要呢隻款?
& [& j: H/ @4 J3 D2 f$ A/ i4 _另外除左呢款仲有冇其他款想要?
作者: iamonheel    時間: 2010-3-29 15:15

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-29 10:27 發表   / @% A, p0 n3 k4 a; `# D. u
問左ageless5 e$ g4 |/ f/ o. \6 Y  p
佢地話都ok
  P4 i0 W' O9 N/ }遲d會俾款我地揀
* x$ O9 \/ @, N5 N首先真係要問問大家想要咩款先
$ ~7 ~3 z" r: n2 q我知道好多cd都鐘意/想買ol款尖頭高踭( y6 W  C+ C, Y: d8 r
佢地亦都諗住出呢d款俾我地3 o9 H3 [4 |% L; q% `" R
究竟有幾多個想要呢隻款?  n8 }, E8 u- H* e9 y5 R# t0 x8 i
另外除左呢款仲有冇其他款想要?
6 ?* s) [/ ~1 k2 `
4 f( Z' I7 j$ {$ }5 z3 [3 O( E' I, O
估計呢幾個斯文OL款, 會多人要.4 d8 K- a3 H1 n/ I* }. \) R/ g
8 n- Q+ Z. m5 u- i+ I8 t' @: @2 z" b
, g1 m: n8 }! p5 z( c) \

作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-29 17:24

好似冇乜反應
作者: iamonheel    時間: 2010-3-29 20:15

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-29 17:24 發表   9 f2 s) Z4 Q; P( h3 s* s
好似冇乜反應
) u0 M2 W" f, @3 p2 x$ {4 G, i4 G
都同幾個人 MSN 過, 講晒男人買女人嘢, 根本無乜嘢, 但始終覺得我好不可思議....

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0