標題: 介紹旺角花園街一間新既鞋店 [打印本頁]

作者: 馬斯丹    時間: 2010-3-26 19:52     標題: 介紹旺角花園街一間新既鞋店

今日在旺角食飯時 見到間都幾大既鞋舖 舖名唔記得左9 s5 q3 q, b% ]( I- K4 l7 Z, _
位置在花園街尾同水渠道交界 向太子道西方向 舖面標左60$一對,100$兩對
" U1 f9 q* o2 E/ o+ l0 i: G好多鞋款,, Q( `1 H& Q* N  b
今日冇時間入去 唔知有冇人入過去
5 ^2 R5 k- G  `6 L. l( T$ U" `我想知佢d大碼高跟鞋有幾大
作者: zerochung    時間: 2010-3-27 01:39

我都試過係旺角花園街揾大碼高跟鞋,但係好多都唔係"真大碼"的,: b$ E: M" M8 W
& l$ _* n- l1 {5 Z6 I; Y8 @
佢哋會用張大碼貼紙去貼住本身個號碼之後話比妳知係大碼,
: O# ?/ j4 y6 n# q6 t
  c& C' H* [% v" s# h& _如果妳信佢就咁比錢走嘅話,咁妳就會買左對頂多39碼的高跟鞋返屋企架喇,! d7 X4 U7 H2 H! Z4 n( L" b
: v& h) x1 \5 y3 b
小心點呀,姐妹,不如妳試下去太子 聯合廣場 地下,間店對住彌敦道果面的,叫ageless的,
1 a# g% \- s5 f' S1 Y8 ^! S/ J" {" i3 a
有姐妹都去買鞋的,還可以在倉試鞋添,有時間去睇下啦
作者: 可怡妹    時間: 2010-3-27 14:03

Any >43號鞋 ?
作者: CECI    時間: 2010-3-28 02:30

如果你0地想去太子Ageless買或試大碼鞋,可以聯絡我或"校服收藏者"! 因為小妹都會呢排落去取鞋!
作者: 馬斯丹    時間: 2010-3-28 04:02

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-28 02:30 發表     \8 N, {( D; `# h
如果你0地想去太子Ageless買或試大碼鞋,可以聯絡我或"校服收藏者"! 因為小妹都會呢排落去取鞋!
+ R' R; \# p) U) v2 S
佢最大碼 有幾多碼,同價錢平唔平
作者: bencheung    時間: 2010-4-4 08:27

very very nice
作者: CDYoyo    時間: 2010-4-15 23:28

good...搵日過去shopping先.
作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-16 14:06

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-28 04:02 發表   3 W( b7 a  i: W% x. B6 L
- C. N. o5 S, }  x' B7 e
佢最大碼 有幾多碼,同價錢平唔平
$ j( F; y/ L4 P+ L2 Z; |' G3 B/ R
' W5 |5 c! O& i
, h. [' z8 x; @: O6 ?
最大去到44碼. S. R( I$ ?, l) r3 ^
有平有貴
作者: bencheung    時間: 2010-6-6 08:47

very very nice
作者: hk7788    時間: 2010-6-6 16:20

which shops give the wrong size?
作者: 校服收藏者    時間: 2010-6-8 15:46

有冇人想落AGELESS?
5 J/ v7 @1 H! S6 N; p) b6 z9 U我呢幾日可能落去
作者: plane169    時間: 2010-6-11 08:29     標題: 回復 8# 校服收藏者 的帖子

有邊間有45-46的呀
作者: 抑止    時間: 2010-7-9 04:49

wrong size
作者: glock18    時間: 2010-8-1 00:24

嘩果度好旺好多人架 wo

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0