標題: 大家晚上睡觉是否都穿丝袜 [打印本頁]

作者: jkn38    時間: 2010-3-30 23:51     標題: 大家晚上睡觉是否都穿丝袜

我晚上睡觉一般不穿内内3 X% M0 c( R# Y. |% i
直接穿上裤袜 在裤袜里垫一片卫生护垫/ b3 @4 [6 |  {6 d  J5 x2 B9 r
再在外面穿上吊带睡裙。。。舒服
作者: peicutehong    時間: 2010-3-31 00:35

我偶而也會穿絲襪根連身睡衣睡覺 很舒服
作者: tigger314hk    時間: 2010-3-31 12:22

我偶而也會穿絲襪根連身睡衣睡覺 很舒服..無錯無錯
作者: alexander    時間: 2010-3-31 13:31

很羨慕你們可以這樣睡覺
作者: ruler211    時間: 2010-3-31 16:02

穿裤袜或者吊带袜都很好∼可以多穿几双,别睡别脱∼∼哈哈∼
作者: zerochung    時間: 2010-3-31 20:33

我每晚都直穿不同的絲襪瞓覺的,很舒服
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-4-1 01:27

我每晚都直穿不同的絲襪瞓覺的 ... 我都係 ~
: i; o4 p. g9 G: y; R. M( y有時仲整到我女友high high地同我著絲襪做愛添 ~
作者: bra123    時間: 2010-4-3 23:58

我有時候才會著絲襪睡覺因為怕被發現
作者: N3II    時間: 2010-7-21 13:36

我只有星期六去女友到,先可以直穿不同的絲襪瞓覺的,很舒服
作者: silkypanties    時間: 2010-8-16 19:50

太興奮, 訓唔到
作者: yan-1995    時間: 2010-8-16 20:01

回覆第一帖7 P% |! G2 d# T: Z3 E
. f4 l) ?) D$ V% A
你直接在絲襪上貼衛生巾,你唔伯撕返出來整欄對絲襪咩?& m: p. o: m  p, h0 g2 f

8 ^" Z" j2 V: C' E- i6 @$ U1 ?[ 本帖最後由 yan-1995 於 2010-8-16 20:07 編輯 ]
作者: 陳真    時間: 2010-8-18 12:50

以前間唔中會...而家太太說我白天已經著絲襪, 晚上要除, 讓雙腿休息下.
作者: lynn7710    時間: 2010-10-27 11:10

我大部分都是秋冬天會睡覺穿!) Q: \4 y0 c5 v) o6 W
穿褲襪加短褲代替長褲
作者: DL123    時間: 2010-10-29 01:41

我大多是在秋冬天才會睡覺穿~~
作者: CECI    時間: 2010-10-29 02:00

晚上睡觉是否都穿丝袜呢個問題! 我個人就唔會囉! 因為我覺得絲襪並唔係要0黎咁著ga!
作者: abc2010    時間: 2010-10-29 02:19

我訓覺鐘意咩都唔著
5 g9 U/ h: Y0 c* B  J所以冇試過
作者: CEO    時間: 2010-11-3 15:37

我未試過,不過諗冬天應該都會好暖,當然要厚小小的絲襪啦!
作者: asdf661202    時間: 2011-2-20 17:17

晚上直穿絲襪睡覺非常舒服的喔
作者: anitaleung1972    時間: 2011-2-22 10:03

我會著Legging加一件頭女裝泳衣訓覺,M巾當然唔少得...
作者: LingLing    時間: 2011-2-22 20:49

只係間中, 同意晚上其實要俾雙腿休息....
作者: 十指套衣裳    時間: 2011-2-22 21:52

我有時都會, 尤其天冷嗰時
作者: bencheung    時間: 2011-3-5 17:07

i will not as too hot
作者: wing1971    時間: 2011-3-7 11:10

我都會, 戴胸圍, 著襪褲, 穿吊帶短睡裙, 真係好舒服  
作者: 小巫女    時間: 2011-3-7 22:44

喜欢睡裙…试过女生校服裙,会很兴奋,不好睡
作者: 1053668147    時間: 2011-3-14 12:24

我一有机会就穿…不过太兴奋,睡不着% e' E* D6 N9 L- c; G1 p
ps:我只是晚上躲在被窝里享受
作者: janet    時間: 2011-3-14 13:59

sometimes la
0 J  g5 E) e: q- V6 uusually full set
作者: n151024    時間: 2012-12-15 13:39

隊阿這樣比較有安全感
作者: bqt00873    時間: 2012-12-16 15:30

只有冬天才會穿褲襪睡,下天都穿牛奶絲做 的四角褲,很舒服可以試試!!!
作者: dorisyeh    時間: 2012-12-21 05:12

已經習慣每天穿絲襪睡覺,不穿沒有安全感
作者: samou    時間: 2012-12-21 09:15

我會戴胸圍, 著T褲, 穿吊襪帶, 有時連高跟鞋也穿上,
/ C5 X' Z- _7 o) C不過一定会很兴奋, 不好睡, 最後一件一件脫下來直至睡著.
作者: england4ever    時間: 2012-12-23 00:58

我好中意咁樣!但我都只係間中
7 @1 ]- I" Q2 b& J" l' k% m$ @) I
: A/ s9 H5 \0 T8 }4 R% Z, M我以前在英國讀書的時候,自己一個人住,果時買左好多靚絲襪,仲買左一條連身絲質睡裙,亦係我人生第一條。我好記得第一次既感覺,最正係著住一對全透明、連JJ位都係絲襪料的超滑薄絲,直穿絲襪,加埋絲質睡裙,真係perfect配搭,滑滑的絲襪同滑滑的裙撫摸,真係好滑好舒服,一著上去就即刻硬晒,著住黎訓就更加正,最正係你訓醒果下feel到自己全身俾d滑滑既野包住,真係好滿足好舒服,跟住就會忍不住玩返個零鐘再射... 可惜有時會訓訓下射左,搞到起身後想玩到玩唔到...
作者: 882288    時間: 2012-12-23 01:30     標題: 回復 1# jkn38 的帖子

有沒有相看看?
作者: lovegood    時間: 2012-12-25 12:22

很羨慕你們可以這樣睡覺
作者: a5130531    時間: 2012-12-25 17:35

我只有冬天晚上會穿著絲襪睡覺  比較舒服
作者: 破壞王    時間: 2013-1-14 20:55

自從我用天氣冷和女友說要買絲襪來穿以後
* Q! ~4 x/ O1 l# y2 |. X+ G現在連都是穿絲襪...只是外面會穿個長褲
作者: Lolita    時間: 2013-1-14 21:10

hm.....never tried that but would like to ^^
作者: okmijn    時間: 2013-1-17 00:59

我都係直穿睡覺,扒在床上,接起一對穿了絲襪的小腿互相摩擦,發出沙沙聲
作者: phg    時間: 2013-1-17 02:32

sometime, especially winter
作者: loboiboi    時間: 2013-1-28 04:12

我都會著阿婆肉色絲襪
作者: zlockav    時間: 2013-2-18 00:50

只有偶爾穿,怕會被發現
作者: zlockav    時間: 2013-2-18 00:51

我是只有偶爾穿,怕會被發現

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0