標題: 陣間約左交收全新絲襪, 有 [打印本頁]

作者: waiwai2010    時間: 2010-4-8 10:21     標題: 陣間約左交收全新絲襪, 有

陣間約左交收全新絲襪, 有
作者: 心儀    時間: 2010-4-8 11:21

有咩呢?
作者: waiwai2010    時間: 2010-4-8 13:25

剛交收完三對140D 港龍色及深啡色絲襪褲 , OL 身形女sale 很專業很花時間講解每對及計平比我, 共 $165 好開心
作者: CECI    時間: 2010-4-8 13:41

Yahoo拍買乎?
作者: ph2007    時間: 2010-4-9 02:31

Post 上o黎睇o下啊
作者: waiwai2010    時間: 2010-4-9 11:39

引用:
原帖由 ph2007 於 2010-4-9 02:31 發表   
+ o. i. y6 O4 k7 ^# q# j% r4 S' wPost 上o黎睇o下啊
* Z4 s) L3 C& j( \6 s5 v# u
, v1 n. g0 ~% a
8 J3 o& G/ n1 R; m. d請問要用幾多像數影d相先post到呀 >< ??
作者: 心儀    時間: 2010-4-9 11:43

引用:
原帖由 waiwai2010 於 2010-4-8 13:25 發表   
& t# e9 d) i6 q7 f! I剛交收完三對140D 港龍色及深啡色絲襪褲 , OL 身形女sale 很專業很花時間講解每對及計平比我, 共 $165 好開心
" P7 X% z5 @- d2 }& R9 OOL衣著定身形呢?% i8 E/ J: W! q& o' p
我都想知OL身型係點
作者: waiwai2010    時間: 2010-4-9 11:48

見到個瘦高中女仲厚黑絲襪褲拖個拉briefcase, 在火車站入閘口將三對用透明袋pack好的絲襪褲慢慢講解及計算, 都有少少怕魏, 但她被我認真幫老婆買野取貨樣子感染, 十分親切, 仲有連單張咭片 tim......下次再買 ANA 70D 黑C , CX 炭灰色
作者: legwear    時間: 2010-4-12 19:38

我都想買, 師兄可否話我聽點樣同佢買???
作者: CESS    時間: 2010-4-12 23:10

佢係專賣空姐絲襪的嗎?
作者: waiwai2010    時間: 2010-4-13 17:42

good pantyhose
作者: wolford    時間: 2010-5-22 01:22

可提供賣家聯絡方法嗎, thx
作者: bbalice    時間: 2010-5-22 19:20

佢賣的是正式航空公司發的絲襪定只係顏色類似的壓力絲襪?
作者: iloveol    時間: 2013-4-20 05:22

我都想買, 師兄可否話我聽點樣同佢買???
作者: man512    時間: 2013-10-4 13:26

140D 港龍色及深啡色絲襪褲 ,呢d色係最好睇

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0