標題: 下體1問 [打印本頁]

作者: 格仔    時間: 2010-4-9 17:34     標題: 下體1問

我想知你地cd果時
: ]# B4 V1 ^) x你地下體點放
: h: k: I2 x7 M8 i你地下體有冇變大
作者: 心儀    時間: 2010-4-9 17:52

cd時下體一定要處理好哦
0 s# j1 A; V  C! {: P! @  ?7 W+ f4 e: ^: R1 S- @
我個方法呢..秘傳密技~呵呵呵
0 j4 }* R, r5 E+ M& Q不過都係用屈後個方法演變出來
作者: emilytay    時間: 2010-4-9 19:02

Just stay calm (of course it is hard to do)
作者: 格仔    時間: 2010-4-9 20:47

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-9 17:52 發表   
6 f+ {  s. s+ Z- ~6 Y" Jcd時下體一定要處理好哦
* h- V5 @- N8 }: u+ L  G! Q1 r; ]* P8 x# ^+ P0 h" N
我個方法呢..秘傳密技~呵呵呵
' O9 H$ ~5 x' n不過都係用屈後個方法演變出來
2 ?- `7 N. z- s8 J; X+ c
傘係點!?
作者: adam5354    時間: 2010-4-9 21:10

婷婷沒有這煩腦!自然咁!著上底底巳經可以了!
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-4-9 21:39

唔洗玩到咁深入
, ?7 w. B1 }) m7 W* b1 E7 x% \唔會睇得出
作者: peterchan01    時間: 2010-4-9 21:53

其實選擇緊小小的內褲就應該ok
作者: sunqlx    時間: 2010-4-9 22:54

事先放左点野。。。。会不会好点。。
作者: sinson    時間: 2010-4-9 23:02

唔會特別理佢-.-同埋你唔成日諗住佢亦唔會變大-.-  j( b. T( `$ j6 K1 X3 B5 z
而佢變大左而你又有咁既需要-.-咁咪去囉-.-女性亦有咁既需要既
作者: haliball    時間: 2010-4-10 01:28

你唔好成日都諗住佢..
( k1 S" u, k1 E$ G諗埋d唔應該既野..
5 L; T% C" K5 y! \4 W噤佢就唔大架啦
作者: 偽娘    時間: 2010-4-10 01:33

斬左佢咪得囉 7 P0 |. s4 c& k( q9 g

$ T3 w) F$ {5 Z1 P5 X' L' ]  B3 L4 Y) c8 G

9 v5 E7 f& \; K% K  `$ E7 I. O
" r1 G( r% K3 q講下笑炸-口-" ...% E; D0 d6 j1 x5 E( i
7 |( ?( h$ Z" m6 ], c0 w" |4 x4 W
沒理過..吾雋屈後等等....平常一樣
作者: CECI    時間: 2010-4-10 01:56

出街CD理應唔會點變大, 因為會提高警覺性, 好自然個腦跟本唔會有空間去叫自己扯旗! 在家裡點扯都得喇! 不過小妹現在即使在家都好少CD緊走去扯旗,不過如果真係咁的話亦好平常, 由佢扯吧!只要在家便易解決! 如在街的話我就真係未試過遇到咁問題! 如果係我的話,就立刻去樓梯口或者可以坐低的地方冷一0下,一般3-5分鐘應該變返細, 唔會長扯卦, 如果係咁的話我驚你會扯到暈左係度Wor!!!
作者: 偽娘    時間: 2010-4-10 02:42

會吾會有人咁樣-0-"' M. q! ], a  ?% ?7 B; M
岩岩想到的...
8 V5 \' `# G- P* g# d7 S* n& I7 f0 `1 `# y# a9 I
扯咩牙-.- 落返去啦...左扯斬左你丫拿
作者: CECI    時間: 2010-4-10 02:49

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-10 02:42 發表   
" Y* H/ N* u! h) U. d" I會吾會有人咁樣-0-"
: e' T7 K1 _) [4 b8 ?5 Q岩岩想到的...; ?: S/ e. Q- U+ S+ @/ s4 X+ m

- @' H' n1 c. N! |5 D; \' G; U! D7 `扯咩牙-.- 落返去啦...左扯斬左你丫拿
$ J3 S% y+ b: E0 ]  U; X

+ o. d) _; i& Y$ V! g大腦神經...點用言語控制呀!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-10 10:38

只會係屋企cd
7 |  _& R  o# [* I5 l所以冇諗呢個問題
作者: 心儀    時間: 2010-4-10 21:27

其實如果起左機- C- S3 m1 Z, p# f- f' O* O4 n9 L
有一個穴位按落去好快就縮返小
! h$ J& o" S7 c& b+ @; Z7 J大約係條腰既高度,尾龍骨左右兩邊用手指公按下去7 D0 V# U$ A- ^- D+ P: ^
如果岩位按住幾秒都睇到功效
作者: 格仔    時間: 2010-4-10 21:30

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-10 21:27 發表   
0 m# R# a, D& t- T$ L其實如果起左機
  K0 t  a5 V" X5 D有一個穴位按落去好快就縮返小
8 _' Y2 ^9 ]' W" q* @" r4 ]大約係條腰既高度,尾龍骨左右兩邊用手指公按下去
' S0 ?/ t7 w4 S" W1 B" L如果岩位按住幾秒都睇到功效
8 M* D4 W  D& o/ H買到3先
作者: little_tracy    時間: 2010-4-11 01:31

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-10 01:33 發表   % I& |3 I" d3 z; i9 w9 `1 K$ x5 d* A
斬左佢咪得囉 4 I; H& F7 r2 C9 |. ]# T! q8 d
0 \7 q" _# b; b  r% x* [
3 T- T. Q" q6 j5 z7 D* P& d1 ~
2 l- I: ^5 e% T0 q6 \" j3 H# Q

# a( ?. a3 t; ?  e" C講下笑炸-口-" ...
9 |9 C4 a6 x; l
5 I7 F6 M4 W, ?* D3 b* \沒理過..吾雋屈後等等....平常一樣
* b8 W; H! g4 o9 g& {
# y1 B; U6 f. k睇到你果句我笑左出黎... XDD
作者: wifewu8888    時間: 2010-4-11 11:25     標題:

如果再加上褲襪會更有感覺。
作者: 00ivansin00    時間: 2010-4-14 21:39

我都幾想知有咩秘技
作者: ee5050    時間: 2010-4-14 22:21

点收去後面, 請指教!
作者: yau951219    時間: 2010-5-24 18:10

著D細小小既底底會好D

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0