標題: [意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢? [打印本頁]

作者: 心儀    時間: 2010-4-14 11:58     標題: [意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

我想知道大家想要點既購物服務呢
! S9 y  g; D5 r, x想收集多d意見∼
7 O1 z  j8 F- F7 G如果回應有點數可以加喔∼
( k4 z4 w. V. N0 ]6 N  }5 w不過不要灌水∼否則 ; d# Z& X( Q8 h: D' ~
+ }* M. ^, x7 [/ C0 X
因為有時候我賣二手鞋,就一堆人搶住要 . n( v8 z# X& d+ l% d/ W
但到我搞團購時,售價都係貴dd但係一手鞋,就無人問津   y. Z6 I4 [# b* P( `0 V
想知原因,等心儀可以幫到更多有需要既人
9 ], C3 @: |" v' s1 N% @; N) Z9 ^7 {唔通大家鐘意原味系列
& s, S/ U! g1 I( m. @( |2 t咁等心儀拎d底底襪襪呢d用過既貼身用品出黎賣下先& j1 Q1 v/ a1 e* k
或者大家有咩難搵既野想要,都可以提供意見,謝謝3 Y) a) N( o# i, \# K7 z" |) H

( U2 E9 G5 o7 }" k( K; I+ F) b[ 本帖最後由 心儀 於 2010-4-14 12:31 編輯 ]
作者: 08miki08    時間: 2010-4-14 12:21

其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!
作者: 心儀    時間: 2010-4-14 12:28

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-14 12:21 發表   % d, K) H. y# D5 h, ?6 C1 {
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!
' L( t+ W/ I9 i* @& \4 v
放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決5 c0 r# S. u) w0 v, b8 H7 T+ t( l
但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件
! J/ a9 Q' H2 o# B  A另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d
* t2 d4 f$ z5 T我都賣得幾好
* ]' Z' q( V, `8 G我咪就係係呢一方面去幫大家囉~
作者: 08miki08    時間: 2010-4-14 20:43

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 12:28 發表   
9 q$ p" q& U9 [$ b+ t/ _. ], O9 K
放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決
8 j, @, j6 q* q3 f3 f/ o但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件1 _- S$ b/ R% Y- f% j$ S/ ~
另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d5 ?  R1 j/ n3 @1 ^5 d2 h$ Y( @
我都賣得幾好% q. n( p3 w' l6 o
我咪就係係呢一方面去幫大家囉~
4 u, j  {" i4 M* \! ?  f咁又係嘅!我初初都係唔敢去買野,都係上網買多!
作者: iamonheel    時間: 2010-4-14 21:21

我前排都賣咗兩對鞋, 我只著過一陣咋.
3 \/ M5 A  r5 a1 X- L: `
1 O: C3 v5 \# z$ N我估 size 方面, 要描述得好清楚, 2 S3 P+ m$ Y& Q- B
真係好多姐妹唔知女裝鞋 fitting, 同自己日常著嘅好唔同, 以為男女一樣.
- w$ N( p7 Y% w亦因此好多姐妹唔會買鞋, 或者自己已經搞掂
" s0 j2 y+ C) {1 V$ N3 Z6 u) e9 Z# j8 ?' S( L  J* @/ E/ t9 f
款方面, 真係好多人鍾意啲簡單經典嘅款, 3吋高幼踭, 淨色, 密頭尖頭, 修得隻腳靚, 會好多人要.2 `9 s$ {1 \) i' g* `6 l
花巧, 厚底, 超高踭, 原來唔多人受.3 ]7 I, t+ `) [/ d2 O
4 \7 A# V9 T8 v
出去買鞋, 一試十幾廿對, 真係佔咗CD好大部份樂趣,
作者: bb_siu    時間: 2010-4-16 10:09

其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.
# @: k4 D. D& K. `) N所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難
作者: legwear    時間: 2010-4-17 19:32

我覺得應該加入幫人買
作者: legwear    時間: 2010-4-17 19:33

我覺得應該加入幫人買
作者: legwear    時間: 2010-4-17 19:33

我覺得應該加入幫人買
! H% v1 f8 R0 N! e6 a. H
作者: davidh    時間: 2010-4-19 17:46

可否同我買呢個; {+ B! S+ Y4 q
http://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855( N  z2 {. t* c7 E6 T0 M, _" W
或者
5 D1 o6 ~1 J* B: v4 m7 _' D+ K5 Mhttp://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009% E5 _! J; g6 G2 k
要白色, thx
4 Z  k, j6 J/ E0 e; @' l' h7 q' ?0 V7 j2 o
作者: Suki_siu    時間: 2010-4-26 21:06

引用:
原帖由 bb_siu 於 2010-4-16 10:09 AM 發表   # y6 n0 F* s, W8 Q* W5 \
其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.
) q5 @+ l- Z, N9 |1 k所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難
& o9 v+ o& a- n' u# r
唔怕啦~
: ]# ]/ e( x1 g: r) o買完咪一齊返屋企cd lor~ 7 A5 g# m* B$ k; @
得閒一齊玩
作者: 心儀    時間: 2010-4-27 15:33

引用:
原帖由 davidh 於 2010-4-19 17:46 發表   
9 F, d" Z( m$ `- [+ Y9 K. I- Q7 I; ?可否同我買呢個
6 C6 ?) T! E5 o7 @2 thttp://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855
) G7 Y# M; R2 i( y+ [# O4 |( K' ?或者9 Z2 L! J9 `6 R9 z
http://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009' ^; a* F+ e% ]$ n* o
要白色, thx
% H2 ?; o2 f/ ~7 R& y4 S9 J1 C已回PM
作者: davidh    時間: 2010-4-27 15:58

請復pm   
作者: henryblacklady    時間: 2010-5-15 18:23

心儀有無馬甲可以訂呀?
作者: 心儀    時間: 2010-5-18 10:25

引用:
原帖由 henryblacklady 於 2010-5-15 18:23 發表   ( B7 R' k  y7 I9 H: D) a6 M
心儀有無馬甲可以訂呀?
  X4 p; t6 R, |- @8 ]/ L* Z有既歌德式果D& v) {6 l1 e7 x$ K% T4 G
不過價錢唔平% E" V2 ^5 q' n" L+ w6 F
要成接近$300一件
" u0 o" r& P! {- R: y不過好靚就真

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0