標題: 想問問一間樓上內衣店既位置? [打印本頁]

作者: 馬斯丹    時間: 2010-4-15 23:08     標題: 想問問一間樓上內衣店既位置?

我唔知有冇post錯區,如果有請幫搬回正確區
4 e* }' ?8 G) h4 _' G" D; m6 z6 z) h我剛剛睇到tvb 千奇百趣香港地 佢介紹左一間樓上內衣店佢講左在旺角,最吸引就係 男仕入去選購 女仕是不能入去
9 a0 Q! P4 i$ w咁各位cd朋友就唔駛怕比人見到買女性內衣2 ?1 t! [2 {+ n
但有冇人去過 或知道間舖既正確位置既
; e% p* }! c: e7 H: [, q: ^有點想去上睇下,仲有唔知貴唔貴呢
作者: D27    時間: 2010-4-15 23:19

亞皆老街女人街街口,希望幫到你喇。
作者: iamonheel    時間: 2010-4-16 00:30

Google street view
' ?' J1 q9 V) W. yBetween KFC and Baleno
2 ?4 W+ z4 n, g, B/ z
0 {; @+ v' b; M" z- i# K+ j幅圖早上影, 啲街檔未開, 會有出入
, K/ S4 E3 L  Z. C! Z唔好抱太大期望, 啲貨舊, 間舖好亂
作者: kittykiki    時間: 2010-4-16 02:15

旺角龍飛大廈4樓(男女均歡迎)及9樓(只限男士)
/ q% n6 ]: `! p" q- f1 Y3 }9 \普普通通的bra也要四百蚊件.....好貴!
作者: KR7723    時間: 2010-4-16 02:55

他們賣的都係D樣板,如果想買靚的內衣又覺得係街邊檔買野冇問題的話不妨係女人街或者係花園街近太子道有兩三檔(我個人首選係太子道西行入去第二檔)
作者: jvmiki    時間: 2011-4-28 13:22

good, i want go
作者: zakugotch    時間: 2011-6-18 09:31

d底底要成本$100條,老闆娘會催你買,只收cash
作者: decade    時間: 2012-9-28 21:17

thanks for sharing
作者: fancky0354    時間: 2012-10-22 16:51

正確位置在觀塘偉業街偉業工業中心五樓C09

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0