標題: 如果有一日 [打印本頁]

作者: hamsters_miu    時間: 2010-4-17 12:54     標題: 如果有一日

如果有一日,社會潮流發展至男人著絲襪出街係好平常,咁就好啦....我地就可以光明正大啦...
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-17 13:00

還可以化妝,帶胸圍和著短裙就最好
作者: zerochung    時間: 2010-4-17 14:38

我都好想有這一天啊,因為我由細到大都好鍾意著絲襪的
作者: 00ivansin00    時間: 2010-4-17 20:10

同意到極點
作者: 1677    時間: 2010-4-18 02:36

我都想有呢一日,不過唔知要等幾多年!' O4 v; i6 l' W

f% l- V, R, }: Y5 \' r試諗下,好幾年前,初初有船襪果陣,
0 v- X) g- P+ n/ f都係女人著先,後來先成為潮流......
作者: ashleyashley    時間: 2010-4-18 15:33

唔知要等多幾耐嚕......
作者: tdtiger    時間: 2010-4-19 11:10

客观D讲 如果真到左果日你着丝袜出街都无咩感觉啦 就好似现在既女仔!( p3 j" i8 o; R! A. e

7 `* l1 U- S, J6 h$ B6 f得唔到既永远最好 我觉得宜家都几好啊 哈哈。。2 t2 d$ O2 H# c) q- Q
[attach]38803[/attach]
作者: ee5050    時間: 2010-4-19 13:29

引用:
原帖由 zerochung 於 2010-4-17 14:38 發表   % A, z5 g+ e8 ?' U4 r( U- D
我都好想有這一天啊,因為我由細到大都好鍾意著絲襪的
- d) \5 B. h: I4 n& l  H) y& R/ [% p9 j& z& O9 ~  E
your legs look very long and sexy!
作者: SZCD    時間: 2010-4-19 13:32

不错啊,可以再漂亮一些
作者: adam5354    時間: 2010-4-19 13:46

也許!很快來到吧! 很多男生都穿Leggings出街啊!
作者: pantyhosemancc    時間: 2010-4-20 19:16

已有男裝絲襪褲,相信好快會有呢日
作者: hamsters_miu    時間: 2010-4-24 10:20

男人著leggings出街?有咩?
作者: bra123    時間: 2010-4-25 22:58

應該快到了吧
/ ^# y$ Q" w% E6 y( ^因為有一些男士用的絲襪和內衣都有在賣了
- Z! k$ }% q) @! R' D6 c% W/ H: m9 N就只剩觀念的問題了
作者: silksocksboy    時間: 2010-4-25 23:35

希望有呢一日啦!
作者: goodmap    時間: 2010-4-26 09:01

个个都仲意,都入晒魔了.我虽然都好爱cc达到疯狂地步..但系我唔系几想有果一日,点解.虽然我接受我们男性的任何一切著法.cd又好点又好.唔通真系比人见到好睇,除了想呕之外.恶心..无其他.cc我觉得天生系为女人设计,可能因为女士门的身材好加上睇习惯了.所以...我坚决反对........不过讲咪都无用.呢d系无咪可能实现。唔系好怕.6 z0 u6 Z& G% W
仲有关于观念问题.我念在做各位包括我在内,有生之年系绝对不可能睇到有的改噶.因为观念已经有几百年历史。所以不会轻易改坚而且无可能改.
* g' a9 T6 l) |  L0 g7 M. G8 A5 [
1 U6 t% V& G; r0 Y) N[ 本帖最後由 goodmap 於 2010-4-26 09:03 編輯 ]
作者: grilboy    時間: 2010-4-26 10:16

著c襪就真係好普通,但係男人帶bar出街,真係接受唔到囉
作者: candyee    時間: 2010-4-28 12:31

要等一個大d既服裝革命---男會穿裙 穿c物
作者: sunkra    時間: 2010-4-28 13:25

男同女d服裝交換著就好了..但係吾知要等幾奈
作者: pantyhosemancc    時間: 2010-5-3 22:59

好像男性帶耳環,都無乜問題
作者: legwear    時間: 2010-5-4 20:44

如果真係有咁既一日可能我地就唔會有成日想變裝既心態了..........................
作者: BSoD    時間: 2010-5-4 20:52

And this forum will be abandoned.
作者: kakachun    時間: 2010-5-5 01:56

係就最好啦
作者: hamsters_miu    時間: 2010-5-15 10:57

我都好想有朝一日男女服裝可以互穿,試想想女人有多幾多選擇....絲襪,bra,吊帶,boot,high heelshoes...男人就一樣都無...
作者: nuwkov    時間: 2010-9-19 00:20

引用:
原帖由 zerochung 於 2010-4-17 14:38 發表   
, p! ?7 o0 r, l- P2 F& G( d, I我都好想有這一天啊,因為我由細到大都好鍾意著絲襪的
! b+ U' D& I* m( w/ @
我都係,不過難度好大。
作者: CECI    時間: 2010-9-19 00:30

總之就CD平常化最好喇! 不過CD都要比d誠意0架! 如果有日有個著行晒女裝, 絲襪, 高爭鞋, 笠埋個長長秀髮0既CD行埋你身邊! 點知行去前面睇, 原來係個"陸小鳳"二撇雞0黎0既! 你會有什麼感覺? 我會除0左想郁佢外我想唔出其他舒緩情緒0既方法!$ |6 T6 i' g8 o. R
, V2 ^; T2 |9 m# Z. M/ G

" u" u2 k. ^4 {7 o  z[ 本帖最後由 CECI 於 2010-9-19 00:36 編輯 ]
作者: kalvin614    時間: 2010-9-19 01:10

如果有一日,絲絨成為男性服飾之一的話,/ N( z. Y* K8 ^/ r  ^% N- C
到時穿絲襪就沒了穿女裝的感覺~' \& H) T5 w7 Y
也不能說是變裝了!!!
作者: oenothera    時間: 2010-9-23 04:01

不只是絲襪,最好也可以穿裙!4 g! @* b! u1 b  N( k& t- ]
若真的話恐怕遲些問路要說"前面嗰位人類....
作者: city2047    時間: 2013-7-16 01:57

日本出了男性胸圍,指日可待

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0