標題: 著裙訓覺 [打印本頁]

作者: CDYoyo    時間: 2010-4-19 00:36     標題: 著裙訓覺

今日唔洗返工,尋晚著裙訓天光.( U' C/ G! _  H+ \
訓醒發覺條裙揭高晒,好似俾人揭起左咁....
作者: sghk_abcd    時間: 2010-4-19 01:45

有冇著埋絲絲先。。。可能係靜電。。。
作者: tvcd24    時間: 2010-4-19 22:31

我都想知有冇着埋絲襪瞓先 ?
作者: CDYoyo    時間: 2010-4-20 01:39

無著絲襪呀...* |' m# z8 }4 [; O/ C5 V* r  C$ M' I
可能係著裙訓,太過舒服啩!* E3 C0 n8 m9 l% H: J9 C+ P0 H/ u
今晚再試下先.
作者: 882288    時間: 2010-4-20 01:55

其實著裙訓,真係好鬼舒服!我90年買楼、同居、結婚!一直都係真空著裙訓!
# @" Z8 v8 p0 e' S9 Z/ @但小朋友開始長大後,老婆禁制!要加多件衛生衣及長扶在外!超!真冇趣!
作者: wadee    時間: 2010-4-20 17:06

引用:
原帖由 882288 於 2010-4-20 01:55 發表   ( ~5 n# C& }5 t& c
其實著裙訓,真係好鬼舒服!我90年買楼、同居、結婚!一直都係真空著裙訓!6 y8 [% A# w  _5 ^6 c. _4 Q2 x! B
但小朋友開始長大後,老婆禁制!要加多件衛生衣及長扶在外!超!真冇趣!
) }* z. k& i! q$ _1 G" N7 E真空會唔會好涼爽!2 }" R& m. z' @/ t" p0 m' n# i* X
我都想試吓
作者: kchg    時間: 2010-4-22 20:27

著裙真係爽!
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-22 20:30

真空真係好舒服,,,,2隻腳磨下磨下,,,,,夜晚屋企人訓哂,,,,,就咁行去廁所....GOOD
作者: ashleyashley    時間: 2010-4-27 13:22

我都好想著裙訓呀........
作者: iamonheel    時間: 2010-4-27 14:17

著裙訓其實幾健康, 無嘢箍住身體, 淋巴同血液循環好啲,  7 R$ l. r. e; e' n! `" K6 i

9 g2 E! P4 R" Y  t, j4 L而且以前啲男人都係著睡袍瞓啦. 反而依家重退步.6 T$ n2 Z& x/ ~/ G

* L* x) x* A# r" b: W8 y% q! \黎明話佢喺英國啲 boarding school 時候, 都唔比啲學生著褲瞓, 亦係健康衛生理由.
作者: JoJo1217    時間: 2010-4-27 16:09

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-27 14:17 發表   + G, u! M' Z+ O5 k) H6 z+ f
著裙訓其實幾健康, 無嘢箍住身體, 淋巴同血液循環好啲,  
, k8 x$ W) J+ s3 l" I" J
5 ^8 ^% H& H( V8 N3 C. F而且以前啲男人都係著睡袍瞓啦. 反而依家重退步.
0 c1 n& u; C" ]0 C/ }9 x% l- O
; J. }/ T$ U; X6 D黎明話佢喺英國啲 boarding school 時候, 都唔比啲學生著 ...
+ `. V3 g  M' @- j9 f+ B
6 u7 Z/ T$ P+ {: m- n' N

& v& {* G$ o1 k0 {& Z! z- u( x5 ]  j7 {吓!? 咁又真係第一次聽喎!
作者: grilboy    時間: 2010-4-28 14:03

同唔著衫訓無分別= =
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-4-28 14:12

只係習慣問題
作者: cheesecat    時間: 2010-4-28 14:23

我都想,但背會出汗
, E6 {. `+ t6 u4 U4 Z要洗麻煩
作者: victoriaroad    時間: 2010-4-28 15:39

穿睡裙訓,成個畫面會很性感,我都好想日日可以
作者: 0obriano0    時間: 2010-4-29 09:58

I have never tried that before
作者: gabon    時間: 2010-5-1 20:11

是否非常非常正呢
作者: 紫燄    時間: 2010-5-4 01:41

感覺很舒服.....但是夏天穿絲襪著裙睡...會很熱的
作者: GEORGIE    時間: 2010-5-5 23:51

我就試過屋企無人,所以著女性感睡衣訓成晚~
作者: frank70009    時間: 2011-4-21 10:50

我都試過啊,感覺自己好似變成1個真正既女仔 好正
作者: fung2006    時間: 2011-4-27 23:27

趁家人去旅行著裙訓覺,覺得自己變左做女仔,3 c. B& [6 B- I! R: |. A
然後抱住公仔甜甜入睡 8 J- p$ n, z1 v; P, j
# K5 E: ^: S& V) a
期待家人再去旅行
作者: willy    時間: 2011-4-28 19:16

自己經驗就認為著裙訓會舒服d. 如果著絲質睡裙+眼罩訓對我來講係享受.
作者: 變裝家務奴    時間: 2011-4-28 23:14

賤婢都有著裙訓覺 著埋高跟鞋同絲襪, ^6 e! @9 v. ~- L1 E4 B5 {) [2 R
平時在家都係全女裝(女王指定)
作者: NikkiWong    時間: 2011-5-7 01:43

我都好想可能著裙瞓,可惜不可哩.
作者: wing1971    時間: 2011-5-7 14:51

我睡覺時會著短睡裙瞓, 但還會戴胸圍和著襪褲或吊帶絲襪, 真的很舒服.....
作者: misslady    時間: 2011-5-7 14:55

I would like be the spy....
作者: 變裝家務奴    時間: 2011-5-7 18:15

賤婢睡覺時都會著短裙瞓 有時仲會著埋高跟鞋

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0