標題: 有沒有CD友著婚紗做愛 [打印本頁]

作者: 882288    時間: 2010-4-20 02:28     標題: 有沒有CD友著婚紗做愛

有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?4 v2 O3 q7 [$ S4 i  j* B* w
我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!8 Q6 @. O, u; C. D9 g
是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!
: z5 k% E5 @" e% M5 C我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再強姦新娘!
; f! L4 u0 c) U2 L; {D Feel真係......!. {# \  K+ G5 ?# ]9 E# {" W! @

3 J1 b2 v3 c, d. n  `0 K  ^* C$ W2 m[ 本帖最後由 882288 於 2010-4-20 02:30 編輯 ]
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-4-20 08:46

引用:
原帖由 882288 於 2010-4-20 02:28 發表   / M3 F$ Q  ^( H6 F# n/ a( Q
有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?: \! s8 M( R+ i  p3 V5 U
/ Y; n7 {9 P" S$ h, L我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!www.hkcdtv.com; n6 w- \# ?1 `) y) b# W1 E$ _0 _# v
  v- J$ s3 D5 _1 e& e是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!www.hkcdtv.com7 S1 k; k1 b7 ?" A" P6 x3 K, U/ i) [5 }, ?; ]& Z1 \
我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再強姦新娘!5 x' p" D" r  Q: b7 o
. \9 i/ [6 J( }8 @: U7 c; ^5 ZD Feel真係......!www.hkcdtv.com2 J) ~! q5 f  b' {$ `" Z
; D: i0 A8 u6 _) J5 l你覺得好自豪?( u  _2 r* R5 g3 A+ R* {
要同人分享你做左呢種事?
作者: 心儀    時間: 2010-4-20 09:25

玩得咁興奮?7 `: E( R1 x- u0 N. b8 _
下下扲件婚紗上去唔麻煩咩……
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-20 09:44

我就未試過,所以真的各有口味..............
作者: wadee    時間: 2010-4-20 17:16

婚紗是買or租?
作者: yuenmary    時間: 2010-4-20 18:25

同CD有什麼關係呢?
作者: 882288    時間: 2010-4-20 18:33

回復 6# yuenmary 的帖子
. M! C& Y$ J* ~; d5 L; Q兩回事!
作者: 882288    時間: 2010-4-20 18:35

回復 3# 心儀 的帖子' r; t, ~5 g; n# M
不用!我東莞有屋,及公司有車!
作者: sunkra    時間: 2010-4-20 19:12

-0-'
/ o. }3 ^0 k2 J; r1 s) y做得愛多有麻煩喔..小心為妙
作者: ting    時間: 2010-4-21 01:35

好似好high咁wo@@
作者: willy    時間: 2010-4-21 18:49

我自問只係想試下著婚紗.
作者: 882288    時間: 2010-4-21 22:30

引用:
原帖由 willy 於 2010-4-21 18:49 發表   7 i* h! o8 O# J0 z" |- e
; y- J+ w2 E* D, T* `3 e
好似我這個Look!再比條女姦!D Feel好High!
作者: hamsters_miu    時間: 2010-4-24 10:38

我都好想著住再比女姦呀...
作者: tofaifai    時間: 2010-4-29 20:20

好似好high咁
作者: MS06S    時間: 2010-4-30 16:27

姐係你著定佢著呀
作者: 882288    時間: 2010-4-30 16:48

引用:
原帖由 MS06S 於 2010-4-30 16:27 發表   ) }" _! i  G3 g+ i" F+ m
姐係你著定佢著呀
7 ?- ~% x7 B3 v, }. V3 u
對方(女伴)著住做有試過!
, m1 H+ d$ \6 V# s# z4 z. n/ ~自己著住做也有試過!
作者: 882288    時間: 2010-4-30 17:01

引用:
原帖由 night_baby 於 2010-4-24 03:06 發表   
; H$ _7 q9 r- ], W6 K自己著同女友著都試過.0 C2 T& c* g6 h, `4 ?
直身o既同要著裙撐o既都試過, 但著住有鋼圈o既裙撐跟本會阻住晒.
8 N  p8 K  T% s; U- t3 k, d6 k* C1 ^' a2 H( ~$ J
所以有時就咁著黎做. 不過做完個胸口會有 dd 痛, 畢竟婚紗都是緊身而沒有彈性..
: b- c# U4 A5 h$ Y著住黎做!係咪好hi呢?享受着女伴的痛苦表情,又是另一種感覺!
作者: kyowu    時間: 2010-5-1 00:14

玩起來真興奮0 i0 K) e, R& o* k
真有閒情逸致
作者: 小米    時間: 2010-5-1 01:17

自己本身有婚紗裝8 g2 z5 i$ p5 ?
也會自拍DIY- k- J8 B, e% Q& R8 G7 \/ f' {
以後有空分享照片
作者: racedoris    時間: 2010-5-3 09:23

$ f. M  N) K9 [( j7 U
Cool~ 那種感覺應該很好~
作者: 紫燄    時間: 2010-5-10 01:20

試過穿婚紗~~做運動的方式~~感覺很累贅~~~很累~~而且不太方便~~~衣料太多要東翻西找的
作者: astro_lily    時間: 2010-6-9 11:44

好似好HIGH喎, 我都想試下
作者: MICHE    時間: 2010-6-19 08:19

引用:
原帖由 willy 於 2010-4-21 18:49 發表   , t, e3 d& e9 p# i
6 G+ q! [4 M& V, d1 ^4 T
8 F. X4 K/ g! |( J, i& \X2, o: I+ u  v6 W/ t
但係婚紗好大件,唔知買左放邊度。
作者: NWFB_970    時間: 2010-7-25 21:16

我都著過婚紗自己影相, 著婚紗真係好HIGH GA!!!
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-25 22:38

做就無,不過我曾經有套婚紗型內衣著住訓 正,有無諗果d野呢就. . . . .
作者: crazyguy169    時間: 2010-7-26 16:08

[quote]原帖由 882288 於 2010-4-30 17:01 發表   
# _. f( ^. U3 W% Q
6 G- A2 m* W9 p3 u" {3 {, p2 M著住黎做!係咪好hi呢?享受
作者: crazyguy169    時間: 2010-7-26 16:09

edit post 有d問題...
+ o! f( [( Y& m) d% n. C我想問... 你喜歡看
作者: kevin428    時間: 2010-7-26 16:24

那有加裙撐嗎?
* U; }# d/ [4 s另類的愛愛方式一定很棒
: h4 t8 j' p7 S$ Z$ D# a呵呵
作者: tiffanycdcd    時間: 2010-8-8 03:09

why dont you wear the wedding dres
. i% H9 K6 b% I9 Yand get fuck by some one ?
作者: 婉兒    時間: 2010-12-1 09:45

感觉不错哦
作者: 40404040    時間: 2010-12-1 09:54

作者: cxyx    時間: 2010-12-1 11:09

我曾試過著婚紗,但好想著住來做愛
作者: 紫燄    時間: 2010-12-1 16:16

我試過穿婚紗~~~但是衣料太多~~換姿勢的時候會很累~~而且很麻煩..也很重
作者: usa0059    時間: 2010-12-16 22:31

咁都幾特別wor( F- k1 _) }- y/ ^
但係攞黎攞去好麻煩......
作者: pp15404    時間: 2010-12-18 01:20

比錢買的..唔知點講.......
作者: athl27    時間: 2011-11-1 00:18

我都有婚紗~~~~
作者: GE9596    時間: 2011-11-28 20:06

我只會穿上婚紗自瀆 , 不過如果可以的話穿上婚紗被SM都好HIGH的
作者: willy    時間: 2011-12-2 22:29

引用:
原帖由 GE9596 於 2011-11-28 20:06 發表   
! n  ?0 F& q8 j- e. {- u( L我只會穿上婚紗自瀆 , 不過如果可以的話穿上婚紗被SM都好HIGH的
5 l+ [7 F( ?5 l6 A% ^# R. H- l+ v- w3 o$ f  U
只係禁諗已經刺激; 唔知著左婚紗比綁會係點的感覺
作者: h77277    時間: 2011-12-2 22:32

引用:
原帖由 882288 於 2010-4-20 02:28 發表   
9 n7 P( W4 K2 p( k有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?" W3 G0 n8 \+ |! t, l1 c
我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!
( r% n, [  m3 O4 X6 T4 {1 D9 j9 z1 v是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!2 h8 w0 {& h1 t2 j- h) s  y" B
我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再 ...
; F0 D4 n5 J4 G+ Z
甘做,你一次做左幾錢0.0?
作者: GE9596    時間: 2011-12-4 00:44

引用:
原帖由 willy 於 2011-12-2 22:29 發表   ' U6 W% h# X! }( Q+ n4 m

* t6 h3 ?( j& k$ N8 W7 P/ w, h7 d; m- z' y' e
只係禁諗已經刺激; 唔知著左婚紗比綁會係點的感覺
0 W- d& ?( f" Z$ [

. J3 i. d& i5 ?, @& L; c: m2 j0 S- H會好緊 , 件婚紗已經緊 , 再綁埋會更緊 / }1 V6 O- I3 [/ H
不過要睇件婚紗咩款
作者: arcmtosh    時間: 2011-12-4 00:54

Feeling good
作者: fakiller    時間: 2013-11-13 01:41

婚紗質感超好, 係麻煩啲
作者: MUI    時間: 2013-11-13 17:50

我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀
作者: willy    時間: 2013-11-14 20:03

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   - a/ D. e' L& ?) w+ w* m
3 |0 z$ G) L( y6 {3 S
1 |: D  [1 J9 V9 O9 y2 J( _2 V$ _, O8 m$ l& |8 W
禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......
作者: MUI    時間: 2013-11-15 13:56

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:03 發表   3 m, G1 Y% \8 f8 y1 l  M
) i; S# w& \3 Z8 D
& S! u& k3 e; w) L- A  Z

+ |. @  u/ ^) d9 S  \+ u: J禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......
) k" [# \3 b! ]1 [! b+ ?
你有無婚紗先?我可以同你互摸呀!
作者: lrube    時間: 2013-11-15 15:08

沒有試過,不過也不太敢嘗試,
. L1 ?8 Y* }+ Z怕把婚紗給弄髒弄壞掉,賠不起,
$ l; _- G) l1 C: E/ U7 ~4 B: x加上婚紗對女孩來講是神聖的,
8 t) R( O: l/ i0 \/ u大部分的女孩一輩子就這麼一次。
作者: NWFB_970    時間: 2014-3-17 18:44

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   , s1 T" [% u! Z0 {
; Y, @$ Q: |; D

# ^+ E6 S( }) G
. ~3 d- S/ o  o  E. O( c我一著件婚紗上身就好high, 同你一樣好想俾人摸俾人攪
作者: AlexiaTang    時間: 2014-3-17 19:46

成套婚紗型內衣就著過既* Z1 j4 n7 r6 l) {9 f  I, g, X
著住做就未試過
作者: xcctvb    時間: 2014-3-17 20:31

成條燈籠裙唔麻煩咩?
作者: jacjac    時間: 2014-3-17 21:30

最鍾意抹胸型婚紗
作者: songkin    時間: 2014-3-27 18:42

我平時睇外國d網,d TS會著住件婚紗吉男人,好正!
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-27 19:09

嘩!好大件好難收藏wo
作者: wakevin    時間: 2014-3-31 21:49

好有想像的空間 純潔的白紗 加上...激情的性愛
作者: Nforest    時間: 2014-4-12 12:55

婚紗唔會好貴咩
作者: ZOE.HO    時間: 2014-4-14 11:30

引用:
原帖由 Nforest 於 12-4-2014 12:55 發表   - I( H$ F$ R5 U; Q7 r- u% L( G
婚紗唔會好貴咩
1 o' `5 K7 F% e3 w4 Q3 n8 \' M! ^, S, f$ O! o$ s7 I* T
拍賣上面,四五百已經有
作者: game5687051    時間: 2021-2-4 18:52

用婚紗自慰真的很爽😅3 T: f: F# z* a: _7 M
尤其內層是光滑的緞面材質
, J/ P4 d% g! R2 x7 X" s  Q真的爽到無話可說
8 J) }) Z, @) h- z" j( L有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上
作者: joey221    時間: 2021-2-4 19:25

引用:
原帖由 game5687051 於 2021-2-4 18:52 發表   # ~  {+ T$ ~" ^: |
用婚紗自慰真的很爽😅
% `1 }* M( D* ^' g7 A尤其內層是光滑的緞面材質
6 [6 E6 v9 G1 O7 C% U% p/ C真的爽到無話可說; ?( v- b( r" [% |$ P3 s
有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上
; r, d6 ~8 K6 K: I5 @9 ?: ^' W3 G0 P0 M% I
我未曾穿上, 好想穿上拍相片

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0