標題: 岩岩...又比我阿媽摷到我D裙同絲襪 [打印本頁]

作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 17:36     標題: 岩岩...又比我阿媽摷到我D裙同絲襪

哎,,,好灰,,,,我話有女仔FD上過黎...佢都信,,,佢話你唔好要我賺錢幫你養埋孫
) h3 j5 k' h$ e1 @7 e0 {7 Y. |跟住加多句,,,你男仔黎架
作者: 心儀    時間: 2010-4-23 17:37

咁今晚仲交唔交收呢?
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 17:38

咁應承得你,,,就緊係要交啦,,,
6 P, _0 c" Z7 B+ C9 {2 i  z哎...不過真係唔知收邊好以後
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 17:40

我已經收係(怎)頭度架啦,,,,你都仲搵到好野!!!
作者: 心儀    時間: 2010-4-23 17:41

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-4-23 17:38 發表   
& T$ R4 q' ^* J咁應承得你,,,就緊係要交啦,,,7 a2 ~, ]1 n) U
哎...不過真係唔知收邊好以後
$ ?) N; ^( I, J0 [1 J5 _0 {) |' Y
我好有人情味既~ * V9 Z3 }+ L) N9 ^8 R$ C
見你咁風頭火勢唔得咪留返比你遲d先再交收囉# X  L  Y" g+ d7 ?. C
我諗你要諗定下次你阿媽找到你d頭髮你用個咩藉口好
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 17:45

哎...所以我而家都慌緊收邊好
作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-23 17:57

放係妳家姐度囉
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 18:00

我家姐唔會著裙架
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 18:02

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-23 17:41 發表   
. p# K: ^) g- N& H+ N+ u* ~4 U' L8 e  ?% L6 \' [6 g4 S
我好有人情味既~
! g" R3 M1 X$ b+ ?8 D3 O見你咁風頭火勢唔得咪留返比你遲d先再交收囉
( V9 y; c) \( g; N" K我諗你要諗定下次你阿媽找到你d頭髮你用個咩藉口好
' g1 B7 Z" \1 O7 c3 G, {- Q9 t8 j: `3 P, x/ Q- b+ A
假髮真係,,,,,
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 18:44

暫時已經收埋左D裙..收靜一條...收靜最唔鍾意果一條,,,可以話女仔上黎,,,有機就掉左佢2 z0 ~4 m) ]' v; X% l/ \( ]" u
不過發現假髮時,,,我諗我爆血管都有機
. Q% c1 T, d- T6 e0 Y% J- U) c0 D, a7 M( j9 d) ~6 q
作者: lovelyceci    時間: 2010-4-23 19:08

你買個e家個d盒!!外面睇到個d
; f  O5 Q% T9 w) z. }1 r5 r3 }e家個d係正方形!!
6 U9 V, i- \  ~& B出面放書中間就 =]
: U- s" `2 U1 B# A上面記得放多層書; g- q/ j0 Q' P, p. g- h& J/ z# d
最後就係放到最高
2 n- E  V2 u  |$ V0 I& n' H高到你呀媽唔可以直接拿到既地方!!- z3 D8 E; e6 _$ L" F. `2 E  I
最後就係放多個真係放書既盒la1 d* S' Y5 n. Z

% f$ r, I6 y3 C2 b' `3 l( fe個可以講係心理學黎
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 19:38

LOVELYCECI,,,
4 T& t6 W  q6 y0 Y呢個係一個好好既辦法,,,,但係缺點就係我一年都唔會睇書
作者: 00ivansin00    時間: 2010-4-23 21:02

租迷你倉會唔會係方法?
作者: 馬斯丹    時間: 2010-4-23 21:15

你會唔會有d櫃 3 O0 z3 \( H4 R# i, [. h3 a9 I
屋企人一定唔會開黎睇或搵野
作者: 13530386    時間: 2010-4-23 21:26

有冇林過收係被袋中間?  你呀嗎唔係個個星期幫你洗/換的話可以林林
作者: mmlee    時間: 2010-4-23 23:28

你就咁放響枕頭....好危險guo wor 6 `+ J6 D( O- ?' E
起碼都要響床底同櫃桶......* V" A/ O2 w+ u' w' `& |& ?2 J
(不過無位都係無辦法=.=)
作者: paulgilbert    時間: 2010-4-24 03:24

我做工程架, 大連排有倉, 但同朋友夾錢, 你唔怕煩, 可以放假天花上面, 但唔係隨時可以攞
作者: SZCD    時間: 2010-4-24 03:28

谢谢楼主分享,不错的分享。
作者: ET62333408    時間: 2010-4-24 03:46

㊣㊣㊣㊣㊣㊣㊣
作者: leeon    時間: 2010-4-24 06:31

之前唔係教左你放係D模型盒、一D箱裹面既咩?
2 A% E: P5 o+ M& f/ y3 y" I+ h7 L: d% t  W' R- x4 O% ]5 S
一係咁,出去買過有鎖既盒(細細過既),你鎖好放係書櫃裹面,就算你老媽子搵到都無用。
作者: goodmap    時間: 2010-4-24 09:49

其实放系我屋企系最安全的.因为我自己住噶.屋企我最大.想放咪都得.
作者: 偽娘    時間: 2010-4-24 15:39

=.=就同你媽媽說 !!' X; T; G9 h5 ~5 m
我想做[偽娘] 0.0希望佢明白...
( g' |2 K( e$ g" c2 I, C
, M' E  b. X- o+ g9 T7 p9 Y0 Y- q. X# S! m; s7 A
現在我家中 /出街/ 同朋友/家人出街 都系穿女生衣服的-3-"& G+ N; e+ n# k# s% m8 k6 C
沒問題的說...大多數女性會明白的- -" 只有10%系接受吾到
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-24 16:49

你就好啦...咁FREE.....
作者: Saya    時間: 2010-4-24 23:41

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-24 15:39 發表   0 E8 |9 e; d' v. }
=.=就同你媽媽說 !!
, R- z* N: s* w6 h( f我想做[偽娘] 0.0希望佢明白...4 [$ x; t7 Q# Q" E9 E$ x5 `" M
' p$ Y* ~: ^: K7 C% A* Z$ x
+ @7 u) v3 Y7 C( i, Q7 N* \! B7 `! p
現在我家中 /出街/ 同朋友/家人出街 都系穿女生衣服的-3-"4 R. g' Y& H6 p
沒問題的說...大多數女性會明白的- -" 只有10%系接受吾到
3 \1 v# k/ x6 Q0 a# \/ [
2 i. N2 ?/ R$ p+ J
e 個係ACG 新term 黎ga, 肯定唔知你講咩 , `& N* P& z/ a0 u
" l8 X9 q4 j: N; o6 L
7 O7 B6 O. {5 F( x% \, L
你點計10% 出黎ga? 0 Y/ Q/ o0 z) K; w3 N
唔好咁老定無事,好多手尾跟6 x  J1 E  K  Y* x6 j& ^3 v& r2 |  x
我已經被老母警告(我果時老作藉口)

作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-25 00:51

哎...心情好返DD啦總算
作者: goodmap    時間: 2010-4-25 06:52

肉丁妈妈吾晒讲一定属于10%之中d人.
作者: karen0129lai    時間: 2010-4-25 17:31

叫你阿媽睇下之前果個變性人訪問... 睇下佢咩反應...
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-25 17:32

唔敢......你有D 9唔搭8
作者: bra123    時間: 2010-4-25 23:21

有錢的話就去買個自己的櫃子加上個鎖
/ |0 C* ]0 F# U  U) c! `; d. U看還有誰能亂開你的東西
作者: 頂頂    時間: 2010-4-29 18:12

但係比啊媽搵到一個有鎖既箱佢唔係會仲加好奇入面係咩咩?
作者: Hester@2005    時間: 2010-4-29 18:18

引用:
原帖由 頂頂 於 2010-4-29 18:12 發表   1 n8 `, `0 y0 C9 L4 q
但係比啊媽搵到一個有鎖既箱佢唔係會仲加好奇入面係咩咩?
/ ~/ R: ]( f4 x  U6 o; I. V
話鎖自己d零用錢 5想比自己亂買野= =+
作者: 頂頂    時間: 2010-4-29 18:23

引用:
原帖由 lapfung3 於 2010-4-29 18:18 發表   
) |' O+ I* a- V( y
* k+ A, s" X" W: M/ x( W  p話鎖自己d零用錢 5想比自己亂買野= =+
2 o! a! X* l' H! s; @9 K# e+ V
如果佢叫你即場開就死
, `9 p3 Q) \5 O# |' _# z, W以為收埋d毒品戈d
作者: city2047    時間: 2010-4-30 03:22

屋企人有時都幾麻煩,真是苦惱....
作者: yipyip    時間: 2010-4-30 10:58

Be caRefUl it=]
作者: 08miki08    時間: 2010-5-1 00:30

出去同d姊妹夾錢租屋囉!
作者: left4devil    時間: 2010-6-21 17:26

我比人發現得話會掉晒佢
1 k  O7 f' T2 ?已經冇左5套裙

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0