標題: 今天去咗 Magic Beauty [分享完畢, 謝謝收看] [打印本頁]

作者: iamonheel    時間: 2010-4-25 23:45     標題: 今天去咗 Magic Beauty [分享完畢, 謝謝收看]

[分享完畢, 謝謝收看]$ D: F4 v6 _9 B/ d5 R1 c
% Y; w# q& A5 j3 x( f
作者: cdtv    時間: 2010-4-25 23:46

張相睇唔到
作者: iamonheel    時間: 2010-4-25 23:50

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-4-25 23:46 發表   
# [7 ^+ h/ y( {3 \! i張相睇唔到
( D0 r2 @1 l* b5 Q* n3 l' R3 _, ]7 [& P; v* `+ n8 d
依家 OK 啦
作者: CECI    時間: 2010-4-26 00:07

Heel姐, 今日邊個Service你呀! 有d似唐詩詠果個, 定係細粒d果個呀! 佢地真係Service幾好的, 又好鬼好傾!  
$ K. P# }0 _, Z* l& x8 u' C另外今日上去係咪多左好多夏季衫呢? 如果係的話, 等我又上去睇0下先!
作者: iamonheel    時間: 2010-4-26 00:16     標題: 回復 4# CECI 的帖子

第一次上去咋, 係細粒嘅叫 Ali***, 今天款唔多, 5月1號話多啲貨番喎
作者: CECI    時間: 2010-4-26 00:19

好呀! 有機會一齊上去丫! 那裡最好就係任試, 試到合心意先買都未遲!
作者: iamonheel    時間: 2010-4-26 00:24     標題: 回復 6# CECI 的帖子

你著乜size, 我就好多中碼都啱.
作者: CECI    時間: 2010-4-26 00:30

Heel姐咪玩啦! 你苗條我咁多! 我170身高,約31腰, 無41-42 Size都唔得呀! 嗚...!
作者: iamonheel    時間: 2010-4-26 00:38

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-26 00:30 發表   
9 w9 l) a; }' d; PHeel姐咪玩啦! 你苗條我咁多! 我170身高,約31腰, 無41-42 Size都唔得呀! 嗚...!
# M" H& f% [  e8 y6 q8 w
- ]) n8 p+ N  G  N9 a  M- h2 E) h
同我差唔多囉, 170cm, 我胸成38-9, 以前做gym所至, 減咗肥腰就31-2
作者: CECI    時間: 2010-4-26 00:47

He...He...我講衫咋! 如果我條腰要著41-42我會放棄CD了! 我T-shirt著M或L碼! 女裝40就貼身d了!
作者: iamonheel    時間: 2010-4-26 00:56     標題: 回復 10# CECI 的帖子

icic, 其實我睇款啦, 鬆身有彈性嘅, 40有時得
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-26 07:57

幾靚喎,幾多錢呀????????
作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-26 09:44

預埋我CECI
作者: 心儀    時間: 2010-4-26 10:17

我想問呢件買左幾錢呢....
作者: iamonheel    時間: 2010-4-26 10:32

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-26 10:17 發表   
0 g9 r; s) H. n/ j我想問呢件買左幾錢呢....
' V! ~/ g6 A6 ^/ a- V5 Y
: s# y8 ?7 b' o  k
215 hkd,
作者: 心儀    時間: 2010-4-26 10:34

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-26 10:32 發表   , ^8 B6 g9 N' G

' V% ~8 Y8 t+ |5 e& x! C; @8 D; C: e
1 L9 L& ~6 B4 z6 ]. L5 H) K215 hkd,
! e4 Q5 |9 F. l( m! O+ s1 I$215
9 z1 r" s- Q) e* W4 s# `3 ?係唔係好多人著大碼衫先 . `& ], g; H, w* x
如果係我考慮開返一團
作者: iamonheel    時間: 2010-4-26 10:35

件衫個 link
/ c& S0 v& T2 `! Y: K6 Q飄逸碎花假兩件雪紡連身裙
作者: iamonheel    時間: 2010-4-26 10:41

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-26 10:34 發表   . b, |1 Y: p6 c3 @% d- G
0 ]' `& U, b2 O$ D* X: u
$215 ) D3 e) n7 ~5 R- e6 c  M3 N$ y% ^* {4 S7 f
係唔係好多人著大碼衫先
( ]; Z- `$ K$ O3 ?如果係我考慮開返一團
8 T( {/ ?# T  H; ~  V6 c

0 ~6 g* p- x+ l1 }$ k% c  Q8 T8 H9 l所以依家唔post戰利品lu, 唔係幾好咁.
作者: 心儀    時間: 2010-4-26 10:42

同一件野如果搵我買... # c- Q% T  y  p7 M, t# U
可以做到UNDER $150
: a: H% ?! _9 t( T- H  Z0 T約係做到佢地六、七折左右 , X, F* Z2 k! _5 F4 i& _! L
如果多人會買我考慮開一團喔
! s* T) {1 N0 \/ L  H不過我就無得比你地試衫了 9 Z5 Q; L/ W  |4 \7 k
或者你地可以去試完再搵我買既3 V( {. \' B+ h0 T+ X' A7 p

# A4 R* U9 H- Y2 k+ @1 A5 k2 d/ i! O" ?[ 本帖最後由 心儀 於 2010-4-26 10:58 編輯 ]
作者: cdtv    時間: 2010-4-26 23:42

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-26 00:07 發表   2 z! D! `, q( i. g0 r/ ]
Heel姐, 今日邊個Service你呀! 有d似唐詩詠果個, 定係細粒d果個呀! 佢地真係Service幾好的, 又好鬼好傾!  
( i2 i- @" F2 {9 P9 w& y另外今日上去係咪多左好多夏季衫呢? 如果係的話, 等我又上去睇0下先!
( b. F) A3 h. P+ g$ i, H* F

f, i2 k8 I0 l& L$ \唐詩詠?? ) j4 _8 P$ N8 V* _2 ], p
我至愛wor
作者: 心儀    時間: 2010-4-26 23:47

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-4-26 23:42 發表   
; k$ O" S9 c0 k4 N! a% Y
: ^, Z  x! H2 u: u: G
1 a5 b3 ^0 u7 @5 z  d/ E唐詩詠?? 9 Y2 Y1 ^/ \* R0 v# i
我至愛wor
" \* n/ y! K) s! m8 D人地話少少似咋 # g/ {; _6 {0 f. R3 B2 K  \& `
得閒咪上去睇下囉
作者: cdtv    時間: 2010-4-27 00:03

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-26 23:47 發表   
4 w5 l0 D/ k* w- U2 ]
6 G5 t0 }% S, `3 q$ m3 _人地話少少似咋 ! h# P( i9 n1 @7 a: i8 a
得閒咪上去睇下囉
1 [. x+ j! ^4 O5 n9 Q

5 N3 ?% s' t: Y9 Z# z& W咁靚唔靚架??
4 _% s" F* n  U0 F2 U3 M* F等我去認識下都好呀
作者: 心儀    時間: 2010-4-27 00:25

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-4-27 00:03 發表   / Q7 f2 o" h+ \& b8 K! w6 o) n- i
( u' }/ k" |& C# u6 ~

! b3 C/ k! y9 ?+ h$ C. F3 D咁靚唔靚架??5 `. a) z0 g: Z# _. A# U
等我去認識下都好呀
% ?2 F6 Z* L5 E問CECI啦∼7 D# q/ k, z* H' ?8 M% ]2 T
我都未去過
作者: CECI    時間: 2010-4-27 18:08

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-4-26 23:42 發表   
/ F) ^3 w1 f0 B, ^/ Z( O$ `: r2 K1 p" [; \4 X/ D
4 b' E% W5 ]; M  S$ Q2 R# p
唐詩詠??
% [$ j5 b& E6 w% p+ y* c4 o我至愛wor
9 B% R' X: m+ u6 ]; }

) P6 o- c& L$ g# }. e1 ~老總...係個Feel似咋! 個Sales無真果個咁正ga! 而且係高版果隻,成165咁高! 真人版唐詩詠我見過2,3次,佢好細粒ga! 不過d皮膚真係好靚,但太瘦了!
作者: 心儀    時間: 2010-4-27 23:53

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-27 18:08 發表   0 k' z9 I1 c$ c3 H" }
* K% Y( \! O7 }  W  G, @

! c' u0 Q5 ?: S老總...係個Feel似咋! 個Sales無真果個咁正ga! 而且係高版果隻,成165咁高! 真人版唐詩詠我見過2,3次,佢好細粒ga! 不過d皮膚真係好靚,但太瘦了!
5 z( c0 P2 _0 L, B5 i; |
165仲高過我 6 m7 H. V3 o  M. k" J
唐詩詠好細粒架?
$ o3 a' _9 ~- O6 c& h睇佢d相覺得佢好高咁
作者: CECI    時間: 2010-4-27 23:58

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-27 23:53 發表   : |% a/ x3 n5 N7 i

5 }9 Z+ x8 Q& g165仲高過我 6 W. }% z$ o9 ^8 j( ~' M
唐詩詠好細粒架?
4 d8 |4 X( C# Y# N- e' l睇佢d相覺得佢好高咁
& m9 r0 b4 X1 J! V
7 L6 x3 w. I, c$ ]9 D: R% l
係Lu!...真係估唔到...原來姚子羚真人都好靚ga!
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-28 08:24

我都想去睇吓,是否真的可以直接跟她說想試身便可以?她們會否不給男人試?多不多其它女客戶在???
作者: CECI    時間: 2010-4-28 11:10

[quote]原帖由 mandy_mandy2006 於 2010-4-28 08:24 發表   1 ~5 p: b1 H; q' k" T+ {5 E
我都想去睇
3 c/ c2 M$ b0 {- F% _" h0 X# Z' @$ F$ Y! C- P. m' B; }! I: w7 v
不會的, d Sales好nice唔駛驚唔好意思! 如果都係怕唔好意思就話係Ceci介紹0黎ge! 不過佢0地唔會因為我有折扣ga! (做生意死koo koo比個九折都好丫!)要有折頭就等轉季啦! 早排3月份佢0地6折Sale d衫同鞋! 都OK ge!) Y7 D& K# \+ l
' |4 A2 \: G3 ^0 a& z! ~
作者: xxxg010    時間: 2010-4-30 02:02

you've bought a very nice dress
作者: busneoplan    時間: 2010-5-1 08:48

今日應該有新貨返,我會上去行一轉
作者: CECI    時間: 2010-5-3 23:08

順帶一提, 我0地內在雖是女兒心, 但外表仍是男兒身! 呢度雖然d衫可以試, 但千萬緊記我們試身時在試身室拉埋布廉呀! 始終Sales人家是真的女子, 我們CD的操守也須像個女兒家! 我們所遭受的待遇自然會恩切! 否則人家以為我們是暴露狂就不好了! 到時CD一族聲名狼藉, 無人願意招呼就慘了! 姊妹們緊記! 千萬切記呀!
作者: henrietta    時間: 2010-5-3 23:24

o......really?!
作者: iamonheel    時間: 2010-5-3 23:35

引用:
原帖由 CECI 於 2010-5-3 23:08 發表   
; n# M# n* e* u4 q( ?: F& E 順帶一提, 我0地內在雖是女兒心, 但外表仍是男兒身! 呢度雖然d衫可以試, 但千萬緊記我們試身時在試身室拉埋布廉呀! 始終Sales人家是真的女子, 我們CD的操守也須像個女兒家! 我們所遭受的待遇自然會恩切!  ...
7 j. l4 l) g, a/ M  j$ ^0 K! c& [$ ]- f/ q
係呀! 唔知點解, 試女裝時自己下意識就唔好意思, 除上衣都怕羞
作者: CECI    時間: 2010-5-3 23:41

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-5-3 23:35 發表   
* B0 l5 i' m, |  b) P3 k6 o' E0 X0 \0 x2 z6 H
  Q1 O4 a  u# A) _* L. A
係呀! 唔知點解, 試女裝時自己下意識就唔好意思, 除上衣都怕羞
( k$ s; k9 s  @, Z% Z- l

! N- A' H  L3 ~8 G. K$ a咪係Lor! 呢個係我0地CD一種正常心態0黎ge! 正所謂做戲做全套! CD又點會唔覺得自己係女性呢! 有時我覺得我0地CD比真正的女性, 更加敏感, 更加心細如塵啊!
作者: iamonheel    時間: 2010-5-3 23:42

昨天 5月2號 再上去, 今次帶咗 legging 同 高跟鞋一對, 試衫效果好得多了
7 v/ V( ~: V- W9 r4 t3 f1 @' Z9 g* ~
試咗兩條長裙, 我一著出嚟, sales 就哇一聲叫, 話好靚, 佢自己都著唔到個效果, 揼到我
) i7 R  D6 q: O7 A4 G' f- u$ F5 a$ b' d4 e9 Z8 T! Q) J( p
但新貨未到齊, 只買咗兩條裙.
作者: CECI    時間: 2010-5-3 23:50

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-5-3 23:42 發表   3 |7 [+ v0 `1 u+ ^3 S3 K7 f$ J! y
昨天 5月2號 再上去, 今次帶咗 legging 同 高跟鞋一對, 試衫效果好得多了
9 E1 ^. n& {  d1 F4 `# {3 ~  ~# L0 ^
試咗兩條長裙, 我一著出嚟, sales 就哇一聲叫, 話好靚, 佢自己都著唔到個效果, 揼到我
9 _: Q* p/ @4 s, m* F! S. w
% r: I1 l; `2 }& G  v0 w但新貨 ...
' B5 Q' l/ i7 }) K, A. @. f$ P

S  ^6 g/ c9 Y" x- V7 T係咪高版"唐詩詠", 如果係的話就梗係啦! 佢對腳邊夠你好睇呀! 著得好睇過佢我唔覺得係揼你Wor! Heel姐別太謙啦!
作者: iamonheel    時間: 2010-5-4 00:02

引用:
原帖由 CECI 於 2010-5-3 23:50 發表   
( g4 X9 C0 _7 p! P) q
2 S: n" n- |% z/ f8 n3 a1 c/ C' z; p$ H5 h1 A% ?+ J0 {! ^
係咪高版"唐詩詠", 如果係的話就梗係啦! 佢對腳邊夠你好睇呀! 著得好睇過佢我唔覺得係揼你Wor! Heel姐別太謙啦!
% I2 D, m2 T% a- t# J# O; `8 p
' M& Q# @9 m3 x7 H! u: B- {7 \( A兩個 sales 都係到, 兩個都靚, 但細嗰個就皮膚好, 好白. 大嘅就認真啲, focus on business 多啲.
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-5-5 08:09

請問你們會不會帶胸圍上去試衫時才帶的......可不可以的?????????
作者: frankiebaby    時間: 2010-5-9 10:35

好靚呀~唔知果度有冇高跟鞋買呢?
作者: CECI    時間: 2010-5-9 14:44

引用:
原帖由 frankiebaby 於 2010-5-9 10:35 發表   ' n- R1 [( c0 [% }5 v
好靚呀~唔知果度有冇高跟鞋買呢?
. Q  _. o' u  m( M5 @+ G( Q4 c% J

/ n; Z9 |7 Q" d) m是有的, 不過你可以上網看看有無合心水先上去或者打電話問問有無貨先去都未遲! 網址係http://www.xl-japan.com
4 Y6 `0 k, O  d: V如果買高跟鞋我始終覺得太子Angless會多款d, 平底鞋就觀塘TOMATO會多款d同平d, MB就大路d兩種款式都有, 而以上三個地方都可以試! 但如果你大約知道自己Size的話, 可以PM"心儀"佢d鞋就平靚正及大路d! 希望幫到你啦!
作者: iamonheel    時間: 2010-5-9 15:29

CECI 姐姐答晒   真係好 - h% o/ O6 ~0 ^' N) |* w! ?8 f# S  y
6 X, w* u/ B2 g- Z5 T
相問frankiebaby你著乜size,     女裝鞋唔同男裝鞋買法, 簡單講就唔洗買咁大.) b) J% `( J& t" P( c
我男裝41, 女裝39
作者: frankiebaby    時間: 2010-5-10 00:54

我...42,或者43
. F. L# ?$ L8 f1 f5 }3 _: @係咪好大呀 ' F, j  ^' ~( I+ L9 P* F
以前去過tomato買左一對,係42
作者: maxtam    時間: 2010-5-10 18:15

他們的sales真好人啊!
作者: maxtam    時間: 2010-5-13 04:11

款式不錯……
作者: GF1    時間: 2010-6-4 15:26

我又要去
作者: plane169    時間: 2010-7-1 17:00

是否要成為會員才可在網上以網絡特惠價買?不是會員直接上去就會貴D?申請成為會員是否要真實中英文姓名地址的?我睇中D衫想上去買呀............
作者: iamonheel    時間: 2010-7-1 21:35

引用:
原帖由 plane169 於 2010-7-1 17:00 發表   3 v( q; y! ?  v! U4 `% Q  d( P
是否要成為會員才可在網上以網絡特惠價買?不是會員直接上去就會貴D?申請成為會員是否要真實中英文姓名地址的?我睇中D衫想上去買呀............
: `! m0 _( d; j: i+ X# P6 F5 K* F, K% s; ]
我只是上過去舖兩次, 無係網買過, 都叫入咗會, 只需留電話. 1 I: K' X& A* Q
& U! R5 l- w3 n9 f( R' u
老實啲款就麻麻地, 始終賣肥人衫, 不過任你試, 試完一套又一套, 幾好玩而已, 我現在無intention再去了.
作者: thisisnotmytemp    時間: 2010-7-1 22:24

完全睇唔到....
作者: 啊月    時間: 2010-7-20 19:57

Many Thanks for your message.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0