標題: 唔知點解呢排無意欲去cd.... [打印本頁]

作者: 心儀    時間: 2010-5-8 23:54     標題: 唔知點解呢排無意欲去cd....

或者.....因為......
6 N5 P* C6 T  E! l/ i6 ^ ) O. ~: P! Q* d& }
(sorry唔洗理我)
. V$ s# w8 x9 j2 A# G. a0 P8 g0 ^( ~# j& j
作者: pingu142857    時間: 2010-5-9 00:08

冇得唔理...
& @8 x2 R, A3 X7 i) \! F- b因為我都係-.-
" \/ t" B: E+ OE依失去左d意欲
作者: dcch1    時間: 2010-5-9 00:32

me2, 天時暑熱+屋企長期有人+冇咩新校服到手~~
作者: JG5446    時間: 2010-5-9 00:37

http://www.hkcdtv.com/viewthread ... uid=17619#pid215736
4 H, x4 S) E3 {! t- {, H唔相打多次,自己禁入去睇
作者: 五香肉丁    時間: 2010-5-9 00:48

有同感.....我都係
作者: iamonheel    時間: 2010-5-9 01:13

我ok喎, 衫買多咗, 晚晚唔化妝都試衫襯衫, 啱啱又影完相 1 ?( e) _4 `& p7 `8 ~& n2 r

# l' l6 r( Q2 Y7 |CD癮我都係一陣陣, 有時真係幾個月都唔CD.
作者: karen0129lai    時間: 2010-5-9 01:41

呢排我都好忙~ 母親節... 好多野做...
作者: aeroplanelik    時間: 2010-5-9 03:08

真係一時時, 有時一放工就想, 不過而家都小左
作者: 校服收藏者    時間: 2010-5-9 03:14

我都係
- W# z& x9 s4 ?+ T8 G0 ~8 F我都好耐冇cd
作者: regina1010    時間: 2010-5-9 07:22

我都係同其他姊妹一樣,相信應該天氣熱了,通常cd要花一些時間裝扮,加上假髮太熱卦...,所以冬天時cd的次數是比夏天的多(自己睇法)
作者: cdtv    時間: 2010-5-9 12:35

熱到出汁9 x1 q! f1 U! N( _. h
夏天只會o係朝早部冷氣未熄
7 `1 x4 L  h8 ^% i9 Y& d9 C$ w間房最凍o既時間先有機會 CD) {8 x2 n1 ~4 B+ x
其他時間免問, 我捱得住 d 熱, 都驚 d 汗整污漕 d 衫
作者: mmlee    時間: 2010-5-9 17:32

無計......呢牌多野做, 無心情cd
1 U2 B4 u. X) q3 ?5 c屋企又有人長駐......+ q! M7 @4 j( N1 G- |
另外夏天終於來了>....<4 o! p9 N1 ?( O* a" r
無得遮d暇疵位, 感覺始終差d4 V0 y; O  K/ T% u, {

作者: 心絲絲    時間: 2010-5-9 20:53

心情,,加堆天氣熱啦

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0