標題: new comer [打印本頁]

作者: lamcat    時間: 2010-5-17 01:00     標題: new comer

大家好
8 n* I4 n0 E+ L% T其實我近幾個月先知有CD 呢個 term9 _4 t; c% R3 ^0 F9 l
我諗好多人都試過, 細個偷著女人衫, 好大罪惡感 , 但又好high! I. w$ i. t/ L" d! m
到大左, 冇再試. 但有時見到街上的女人衫, 真係心思思想買來著 , 幻想著自己著上身, 但當然唔夠膽 # v5 h# v* _/ `& z9 ?# m6 O

8 ?! H% B, Q5 W7 n+ |  e9 P我試過著正常男人衫, 只是比較鮮色, 去買野, 可能店員很忙, 佢嗌我做小姐, 成個人high 晒 / W# @2 J0 h4 G+ ?1 O

# B3 M' k8 z1 I最近有一次, 可能工作壓力大, 一個人行開灣仔, 見到好多女人衫, 好似上身感, 真係好想買一件, 入左幾間, 齋睇, 攞上手都唔敢
, R8 G/ C) o/ F: P  o1 \
# J- m, k/ A8 k終於走左入去其中一間, 似雜架攤, 攞起手提扮講, 扮買俾屋企人, 然後攞起一件大碼睡裙, 俾錢走人; g8 c  o6 @: h- s

; f6 X, s# Q1 m! i. d' U$ j  X其實我最想買的, 是比較端莊的裙, 或者雪紡輕紗的一種
  D1 S. g! R; l/ o; H! i; z# ?
. V: o# V" m7 v4 ^0 a7 r買到返去, 試過照冇事的睇電視, 上網, 試過訓一教
; d. s- L( z* a& G: M) i" C
& Z' G$ \# w  z% p4 w感覺非常之不能言喻。之後自然會摸自己...! I' R! C. w* p2 C

- P  ?3 e/ t7 Z; R9 f0 H7 _2 j最近沒有了, 因為我以為已經克制了。* a9 m; ^, w1 Y0 N$ }/ S

9 [2 I8 D3 ~$ p' t. h$ b我想買多幾套衫, 尤其見到街上賣女人衫鋪之多, 但點都唔夠擔了
7 S/ G. A9 K8 u" E4 c4 a  i: l. i' w2 q" a# c% f8 k  [- ]( J% ~
我都有諗過會否泥足深陷, 但有時興起又想 2 B8 B7 V* V1 `1 ^8 u. a

+ o4 ?: _) v7 L, K4 \' R- l找女人, 一時可以解決, 但都有D解不著邊際之感
6 Z$ D2 _4 p1 O9 {
8 H; F& H$ u4 q# w
作者: iamonheel    時間: 2010-5-17 07:36

我自己CD係有啲啲自戀嘅傾向 , 有時好大癮, 有時又好耐都唔CD . k6 Q5 |' S' V
CD時間, 係有啲抽離嘅感覺, 唔係平時嘅自己, 所以有減壓嘅作用.
作者: alex8826245    時間: 2010-5-17 12:09

你心情7上8落甘既
作者: 心儀    時間: 2010-5-17 17:50

唔好抑壓自己喇9 \" V; }. `2 g9 }- b2 O- ]
放出來啦~7 ~) r' u& i, W1 c( w2 |  s7 X  r
又唔會犯法既
作者: candyee    時間: 2010-5-17 21:50

唔好抑壓自己.............真的
* d3 x9 {6 i+ `' R4 x抑壓對這個世界冇好處,  對你自己冇好處8 o$ E# p8 W$ N% o$ N
我細個時會有罪惡感,: _1 ]: ~( g1 D9 t
但現在冇8 i# m! r2 Y& _; Q" a/ ^
接受, 欣賞, 享受 自己cd,  才是真正的成長
作者: kevin428    時間: 2010-5-17 22:31

喜歡女性衣物又不是罪惡
! x  ^+ w4 ]# i+ c2 A只要你不是偷來的
* ?1 N  ]- E0 `7 o3 ?光明正大的去買又何妨呢* ]( G  M0 n1 d& _' s1 [
別想太多啦
作者: lamcat    時間: 2010-5-17 23:33

$ M/ c. B7 m( x! w& m- O$ b1 S' W
5 s6 E1 k& m/ Q; t* O5 w
謝謝妳地呀4 b8 l9 y0 Q3 t* {$ Y5 @
3 l: m) i' X: T3 I) Y
搵日都試下去買衫先, 等我執正D
作者: Eva0313    時間: 2010-5-18 19:35

舖CD癮發作起上黎,都咪話唔辛苦...
作者: 08miki08    時間: 2010-5-18 22:40

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-5-17 07:36 發表   " U1 G) W: B) N2 B0 K0 }
我自己CD係有啲啲自戀嘅傾向 , 有時好大癮, 有時又好耐都唔CD % B4 z9 O8 ^$ r% A, s6 C2 W
CD時間, 係有啲抽離嘅感覺, 唔係平時嘅自己, 所以有減壓嘅作用.
8 y, O( T& F) U. m$ d9 F
講得好啱, 我都有d自戀嫁!cd嘅時候真係好開心嫁!
作者: 08miki08    時間: 2010-5-18 22:42

如果你驚一個人買衫, 可以搵d女性朋友同你一齊去買! 我 有時都會同d女仔fd一齊去買衫!
作者: lamcat    時間: 2010-5-20 00:32

終於嘗試買了內衣- bra , 底底 和睡裙 : q- w! w5 e+ x
+ b2 X. y) K! g: k1 R
都係果個耤口la, 買俾gf. 揀左好耐, 其實好想慢慢揀, 但係真係幾驚, 買左幾件後就走了, 用左成千銀, 我真係唔知價, 心情有又開心又驚又忐忑,    揀呀揀, 唔理錢,走左先覺貴 (邊度唔講了)
% [) _4 v7 ]1 _7 W
8 Y3 L' ^& f. N  f可能良心問題, 或想問下意見, 我之後真係送左條底俾ex, 話幫趁下朋友, 佢問我幾錢, 我是但話一舊水, 佢話唔值, 但又要左 幾開心。 7 M& u' j" C; T- k. r9 {% L% L; p

% }; _" r! i/ M8 \4 A  S我呢, 就戴住bra, 著訓件T-shirt, 摸摸下, 好好的訓左一較 , 真的, 窄窄地, 好有安全感。 訓到半夜, 用唔除T-shirt 既方法, 除左個bra, 但仲係留係身到(大家應該知道手勢了), 十幾歲就學, 好enojoy 重溫番個感覺, 再訓過
) v4 M7 I* G  V' l. Q/ |4 y5 E8 Y
感覺完全同以前細個女裝不同, 以前先一著女裝, 因想要發洩一下
: h% G1 j# E% _5 N0 {# j而家, 直頭有種安全的溫馨感覺
) a; e) F- r( x5 ~' Q$ D7 O! {3 l6 X3 \2 P
第二日返工, 當然冇再戴。 行出街, 感覺好似好赤裸裸, 冇晒保護咁 , 自己自然咁縮著個身來行。' l/ Y+ z5 C1 \3 I" Z1 D! b+ @

" \+ s& f0 Z. t  k9 o) a其實我而家好想再買D mini skirt 著下, 影下相
1 J  R  x# {* E$ X3 }4 C( W/ p' t4 C( a6 P) X; O8 S% z
或,趁晚黑, 直頭CD 落街跑步, 夠晒刺激
3 U' A* Y5 C) }2 H3 G2 V
3 p; @* e. I  f8 ^諗下好了 知道實俾差人拉, 或者,遲D先la
! T' l  ~7 z2 s7 u
- F( M7 H1 Y( ?& e又, 如果同各姊妹熟D, 一齊去買衫都幾happy,遲D先la
作者: MM    時間: 2010-5-20 00:35

加油 我就沒這個勇氣了
作者: bra123    時間: 2010-5-23 20:20

恭喜你又跨出人生的一大步啦
* m" T9 |" ~# d, g$ [$ W有時候我也會著女裝來發洩壓力0 e6 }2 Q: Q* _
愛美是人的天性

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0