標題: 有冇人知道邊度有大碼既學生鞋賣呀? [打印本頁]

作者: 校服收藏者    時間: 2010-5-17 15:33     標題: 有冇人知道邊度有大碼既學生鞋賣呀?

有冇人知道邊度有大碼既學生鞋賣呀?
9 i2 w. d+ n' E2 v  M1 h我想買對學生鞋1 Y& Z/ p7 H: X+ y4 L" ?  s4 K
不過買唔到我size' s8 `+ k- ?  y+ Z
我著43碼以上
作者: BSoD    時間: 2010-5-17 16:41

你又問
) F. g: v" _/ P; y未同你講左旺角中心2樓售賣機旁邊
作者: 校服收藏者    時間: 2010-5-17 17:51

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-5-17 16:41 發表   " u2 {2 v* \* S7 s# Q* C
你又問
% U4 ~1 h3 s+ U5 G未同你講左旺角中心2樓售賣機旁邊
: b' e5 b/ B6 h1 z) N  g
4 N6 w. x# T0 {& X% l唔好意思/ v" v0 |( K: I
我搵唔番個POST我先問咋" z4 c' o5 \. c: [9 s
有冇鋪名同大約位置呀?
; P$ y* E3 F) H1 h4 |
( D3 F; I0 }% K8 P! L[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-5-17 17:55 編輯 ]
作者: kevin428    時間: 2010-5-17 22:44

大碼鞋(高跟鞋)網路上有賣6 J1 D; L! X. {+ j5 a
但學生鞋我就不清楚嚕
作者: 校服收藏者    時間: 2010-5-18 10:27

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-17 22:44 發表   
4 y/ Z5 V1 e. E; B4 _, p大碼鞋(高跟鞋)網路上有賣# r" D: L* \5 u! G3 V
但學生鞋我就不清楚嚕
3 m. E4 i1 w* t7 G

/ ~- c; H4 M/ V* q' r, v
/ q% g6 c5 t( T, v) n) u9 G! c高跟鞋我買左幾對
# G# a+ F8 }1 B4 A, \而家我係冇學生鞋
作者: se800i    時間: 2010-5-18 14:33

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-5-17 16:41 發表   
! j9 d) L* S* t. s" p) h# C你又問
9 ?+ S9 k- i: `. V未同你講左旺角中心2樓售賣機旁邊
6 d; K/ P4 w( H& p/ H# X0 n8 t4 K5 X- `" m8 `
多謝提供,等我有時間去看看先
作者: 校服收藏者    時間: 2010-5-25 18:15

買我又唔怕行入去買& S" K- u; |! L& Y& U) y
只係想問咩時間比較少人7 ~3 M  X0 W3 ]
因為我上次夜晚去: i. e; _. b7 j
剩係行地下同一樓
# m8 D3 u/ t: e3 n8 {8 I: [, e已經迫到我唔想再行落去
作者: glock18    時間: 2010-5-26 00:28

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-25 18:15 發表   
( }& o( B4 v) l* ]% G買我又唔怕行入去買
% N) O; q# O; Y+ U9 A只係想問咩時間比較少人8 a4 j8 @  T# D/ K5 E
因為我上次夜晚去& N( V1 O: K* {( T" ?) G
剩係行地下同一樓
( p2 V( h$ T/ I  y5 a1 J已經迫到我唔想再行落去
# ~7 f8 N4 O# L* \. Y6 `0 N- i7 d
旺中果頭平日 12 點幾 冇咩人
作者: wolford    時間: 2010-5-26 04:30

引用:
原帖由 glock18 於 2010-5-26 00:28 發表   , F  P- j4 h+ k' T
3 ?  R* _8 ~+ C/ M" e- D
旺中果頭平日 12 點幾 冇咩人
* |- {8 {# k: [5 v
12 點幾我諗連d舖都未開! T, \3 _8 X) c* b7 L$ c& a
旺角中心d 大碼鞋size 準嗎? 有次買對43碼, 結果只有40倒
作者: 校服收藏者    時間: 2010-5-26 12:19

相差咁遠?
% H7 p! t1 B) u1 ?7 v; k) a唔會卦
作者: wolford    時間: 2010-5-26 23:47

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-26 12:19 發表   
7 d9 a7 y; d' ^+ C" e- j. J9 K3 H相差咁遠?4 A) I2 }5 |' R3 r3 }; O
唔會卦
7 R5 K" H+ U; u7 G
係呀, 初頭諗住爭兩個碼都應該著到, 結果完全著唔到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0