標題: 好想CD出街,但係............... [打印本頁]

作者: D27    時間: 2010-6-7 22:23     標題: 好想CD出街,但係...............

真係好想試下CD出街ge感覺,但係我身形比較肥又大肚腩,最慘就係皮膚又黑,所以攪極都唔似,
; E3 R0 A/ C9 ?我已經戴左bra重加埋義乳,女裝衫裙、絲襪高跟鞋有齊,戴埋假髮又化埋妝,但係一照鏡就即刻
; @6 L1 W# H- Y5 ^冇哂信心,因為真係一d都唔似,唉.............好唔開心,冇哂心機.......
作者: CD女僕    時間: 2010-6-7 22:44

no.1 -_-"
$ E% _8 ~) A: o: }努力減肥na..你個人月瘦就會月有自信嫁na﹏
0 k& R/ P; C+ d' c& b((純碎個人意見))
作者: adam5354    時間: 2010-6-7 22:45

姊妹努力!加油!婷婷支持妳!
作者: wtf    時間: 2010-6-7 23:00

嗯 減肥啦3 ~0 z2 F8 v4 b& K; Z
相信都好姊妹都會支持你~ 加油
作者: hk7788    時間: 2010-6-7 23:06

try to get slim first..
作者: wolford    時間: 2010-6-7 23:43

我同你一樣, cd 左都唔覺似
作者: yyy333yyy999    時間: 2010-6-8 00:19

先減一減肥吧,皮膚黑既話就著一d長袖衫同長裙遮一遮啦
作者: wow    時間: 2010-6-8 01:02

我淨係黑咋 不過變白中
作者: regina1010    時間: 2010-6-8 06:47

我相信都係因為肥才出現信心大跌,不過我會比其他姊妹慘,因為唔止身材問題,而便是佬味太重
作者: tpc962    時間: 2010-6-8 14:37

我也是最近有變胖的趨勢,沒關係我們一起減重吧~~
作者: nelsonhk817bast    時間: 2010-6-8 14:46

我又瘦又白都唔敢, 因為扮起嚟真係唔似!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-6-8 15:18

我都係$ Y! i8 N/ X# z! Z0 P4 T/ ^8 {
所以只會係屋企CD
作者: plane169    時間: 2010-6-8 17:37

那如果CD出街時被差人查身份證那會點
作者: Joe    時間: 2010-6-8 17:43

香港人既目光..' n0 X7 H/ j: J4 z. q: |
寧願在家算了
作者: candyee    時間: 2010-6-8 18:01

我不肥...樣子普通...
$ K3 F, F& R4 D% G1 B9 R; Jcd出街,真的不行# T, D. }% {$ y8 u  G- m# g4 V

: `9 n4 I* Y- s4 y8 w: R/ N  }現實係,有d男人,打扮左,你唔刻意留,真係唔覺是男人,
+ d5 [' f2 |. U% V" Q  P/ t5 H3 H) {4 Z: Q有這種天賦,真的可以享受出街cd
& R. g% \" l: u7 c. D$ H(出街cd能觸摸做女人的感覺大好多好多...開心好多好多)
" i* f% T% B1 e* M4 K8 I
- |* g  s/ b) ~2 D$ g而我這種,冇法子,只能安份留在房中cd,
3 D8 M! z" o1 y+ P2 a, U3 W冇得著迷你裙比人睇...
  H; ?: {' t. q& s6 [5 e: x  A
0 i% Z# Q4 l- ?0 }% n# N這是現實...
9 Y9 W3 _( ~9 C3 W
3 ]- G3 w) U$ n5 S- j$ K% R又如果說,如果我本身係一個女仔,% Y( R7 H& e, O, v, g
根本唔能駛攪咁多野和無奈...2 E9 W: I0 \1 I3 t) @* q

9 X0 `3 @7 x% F  n要怪邊個好??
作者: Eva0313    時間: 2010-6-8 18:14

鬼叫香港人咁守舊咩,見到D人CD出街就比人當怪物睇,我真係接受唔到這現象囉!
作者: uniformx    時間: 2010-6-8 18:32

無圖無具體資料未能給意見
' t: _  A7 L/ B/ X" m; n' K可以說我行過巡警都唔理我,做都外殼都仲要做內涵' ^) ]5 }% m1 `7 A# {% \$ c
我起碼有優惠8仔卡,校服.制服全套,學生証,會員証,鞋襪,聲線...
  G( U( o* J  d肥妹不代表不能上街,高妹不代表不能上街,老不代表不可以上街,好動(運動健將)不代表不可上街& r: x+ D- `, X7 D+ j5 u0 k! }9 @
但只知黑+成熟+肥...無圖...只能照應黑都美白,成熟做熟女,肥就減<-爛問題得爛答案喔!( ~2 j( X9 {' y* z( A- R, `+ b
請先上網查找《提問的技巧》一文,讀畢試著跟著做才有機會找到有助改善的具體建議/資訊
作者: peterchan01    時間: 2010-6-8 19:59

i am same as you are quite muscular
作者: D27    時間: 2010-6-8 21:17

原來咁多人都同我有同一問題,好多謝咁多位ge意見,睇黎首先都係要減減肥先...........
作者: 08miki08    時間: 2010-6-8 21:36

呢排我都肥咗, 一齊減啦!
作者: bondage    時間: 2010-6-8 22:01

如果身形係最大問題梗係先解決身體既問題先啦...
作者: 五香肉丁    時間: 2010-6-9 13:29

住邊呀姐姐

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0