標題: [收帖]代訂校服 [打印本頁]

作者: uniformx    時間: 2010-6-8 01:03     標題: [收帖]代訂校服

http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/viewthread.php?tid=34508&page=1&我呃人入站廣告=8094#pid702006
以上惠顧同單相同地址第二套起每套有@$10折扣
查詢訂購 [email protected]
己付費顧客SMS熱線 9452 0074

作者: regina1010    時間: 2010-6-8 06:42

最喜歡看妳的代用名字,一看便知是什麼,唔明點解有些同學仔會話"唔明什麼意思"或"要想一會才知"
作者: ohmygod509    時間: 2010-6-8 17:27

E利莎百忠鶴 夏季效服裙連布腰帶
$180系邊間校服商?

作者: hosa    時間: 2010-6-8 22:41

請問有無"特萃女豬院"校裙買??
作者: uniformx    時間: 2010-6-22 07:32

引用:
E利莎百忠鶴 夏季效服裙連布腰帶
$180系邊間校服商?
Tim仔,V仔或AM(我選)
作者: uniformx    時間: 2010-6-22 07:33     標題: [收帖]

引用:
請問有無"特萃女豬院"校裙買??
http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/viewthread.php?tid=34508&page=1&我呃人入站廣告=8094#pid702006
可代買代訂造
呆人/gym/貨車/細干

作者: meko_lau    時間: 2010-7-5 01:03

呀... 睇完啲名之後都唔知邊間打邊間...
作者: deniallau    時間: 2010-7-8 23:42

可否代訂"比你羅屎"高年級冬季+件學校冷衫?
作者: uniformx    時間: 2010-7-12 12:21     標題: [收帖]

引用:
呀... 睇完啲名之後都唔知邊間打邊間...
http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/viewthread.php?tid=34508&page=1&我呃人入站廣告=8094#pid702006有關洽購事宜,有效之提問請經電郵 [email protected]

作者: uniformx    時間: 2010-7-14 17:59

引用:
可否代訂"比你羅屎"高年級冬季+件學校冷衫?
沒有供應冬季校服
學校冷衫可代找魔術師變貨
作者: cityd01342118d    時間: 2010-8-1 11:51

有圣馬脷豬丸高年級的tie賣嗎?
作者: sinson    時間: 2010-8-1 11:58

善得鷹聞豬丸 夏季效服裙
[訂造@$30](葵方)'拉人士Call你' 忠鶴/預科夏季效服裙

當中我有D唔明喎-.-自購唔得= =???
預科又係咩款架-.-?
作者: nataliebb    時間: 2010-10-19 00:21

hi uniformx

I sent you many emails about my order.. please follow up
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2010-11-9 01:49

好得意的 用字.....
作者: hi30    時間: 2010-12-11 13:06

仲有得訂...
我想買 堡涼焗顏宝齡忠鶴 依套
作者: wakl    時間: 2010-12-17 04:19

好多都要諗下先知係什麼來
作者: leungleungBB    時間: 2013-4-18 00:38

鹹田圣堡緑忠鶴 夏季衫連領帶及裙[訂造:22碼衫/24腰34(18)
有冇得加鹹田圣堡緑冷衫?? 可唔可以見面拿
3Q
PS 我可以方便你出來
作者: leungleungBB    時間: 2013-4-18 20:39

鹹田圣堡緑忠鶴 夏季衫連領帶及裙[訂造:22碼衫/24腰34(18)
有冇得加鹹田圣堡緑   綠色個件外套?? 可唔可以見面拿
3Q
PS 我可以方便你去咩地方交易
作者: leungleungBB    時間: 2013-4-18 22:44

鹹田圣堡緑忠鶴 夏季衫連領帶及裙[訂造:26碼衫/28腰38(22)長裙@$370
/有冇得加鹹田圣堡緑   綠色個件外套?? 可唔可以見面拿
3Q
PS 我可以方便你去咩地方交易

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0