標題: 近來係好多forum度見到.. [打印本頁]

作者: bondage    時間: 2010-6-9 23:46     標題: 近來係好多forum度見到..

係我遲發現定係乜野啦..
) U2 m+ [, @: V近來係其他大forum見到都有好多徵主既post...大多數都係CD奴找主人..2 ^$ w0 }+ k" c2 [. T/ q4 n" V) |
係唔係多左人CD 呢?.
, T& O3 d  [6 @; O- B2 ^定係多左人玩這東西呢?
0 F& [- J  Q" _$ B. N6 D& M" l# u佢地多數都係新手來的.
作者: Hester@2005    時間: 2010-6-9 23:47

CD奴找主人..* v3 b; S8 z) b% U, H  g3 L
- -$ E' A* s* N6 h, }( K9 g- Q2 B
玩SM- -?
作者: bondage    時間: 2010-6-9 23:56

又未必一定係SM.可以好多野...我都唔知佢地會點玩...玩D乜野...不過我近來都見到幾多呢D post.
$ Z" A: Z/ j! F# Y3 |8 D  r% F我唔係指呢個forum.係好多forum都有.7 {8 j/ r$ _7 \8 _; _
講左先.
8 W& o* L7 O7 w* |+ d6 f- _! r( Z我唔係有乜野眼光或者講佢地D乜野.
1 J3 Z# y: _$ c+ l( J9 V. Z8 R" k1 o) X大家都係想開心啦..只係反思緊點解會多左咁多呢方面有興趣既人咋.
作者: 小藍    時間: 2010-6-10 00:13

我都可以話係CD奴   主人是我女友
作者: bondage    時間: 2010-6-10 00:17

咁開心??佢點同你玩???可唔可以講下呢?
作者: 心儀    時間: 2010-6-10 00:18

有d女主而家好鐘意幫人cd然後玩sm的
作者: bondage    時間: 2010-6-10 00:20

你有識D主女嗎?
作者: 心儀    時間: 2010-6-10 00:25

引用:
原帖由 bondage 於 2010-6-10 00:20 發表   
6 B: ~/ J! H8 o4 z7 N& @1 T. s你有識D主女嗎?
8 d6 A5 u6 g( t, p6 O5 c0 R沒∼
8 Y& G* U8 K2 P" Z' ~' d) F我不玩的
. A; k6 y! Y$ P$ h5 H, `9 M只是有看到別人在說
作者: bondage    時間: 2010-6-10 00:28

哦..明白..唔玩唔緊要...我都係想傾下計
作者: wow    時間: 2010-6-10 00:34

sm諗唔到好玩在邊<---似阿ma教仔多d
作者: jg400hk    時間: 2010-6-10 00:49

又唔係咁講既,我鍾意被人綑綁後,o果一種無助既感覺啦。加上我鍾意著絲襪,結果都算係CDSM既....
作者: bondage    時間: 2010-6-10 00:55

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-6-10 00:49 發表   " R$ a0 k! g7 @6 ^# |" O( `' N$ R
又唔係咁講既,我鍾意被人綑綁後,o果一種無助既感覺啦。加上我鍾意著絲襪,結果都算係CDSM既....
7 x: G) L1 s5 Y. l/ w/ ?: P# n
2 y  F5 b8 A9 P! `( Y6 s/ W
呢個都算係其中一樣SM..
2 L6 w: j7 k1 d# W你平時會CD自綁?
作者: jg400hk    時間: 2010-6-10 01:04

引用:
原帖由 bondage 於 2010-6-10 00:55 發表   
7 G/ O2 }; J/ `/ c0 l# Q0 P+ o7 u1 T

L5 H' M, Z' e: N  d9 P* W呢個都算係其中一樣SM..& N# q$ U5 o3 c- Q% x* ?
你平時會CD自綁?
5 u  H: X! }' m' J% b! L* [都會稼~ 有時未必著埋裙,不過一定會著絲襪
作者: bondage    時間: 2010-6-10 01:12

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-6-10 01:04 發表   
; M! W/ Z' P% R+ m$ G0 Y
2 ^" c& \5 d# e都會稼~ 有時未必著埋裙,不過一定會著絲襪
3 r, T& ]7 r% o" E9 u
0 E' B: i. J  K. R6 x
你指著左絲襪再自綁?
作者: 心儀    時間: 2010-6-10 01:13

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-6-10 01:04 發表   7 C+ W+ h7 V! Q( `# G) c! F

& X$ z$ g3 i+ [3 [8 g" K都會稼~ 有時未必著埋裙,不過一定會著絲襪
4 n5 p. u4 ^$ s5 z1 W7 Z5 Q
有無相睇XD
作者: bondage    時間: 2010-6-10 01:15

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-10 01:13 發表   ) e2 C, {! L' @+ Y: b
% o  P, @$ f7 U2 e0 t, o
有無相睇XD
$ `  o) W9 z" V& x! h" k4 s0 A0 H0 W, s8 v7 a( Q
原來你鍾意睇唔鍾意玩.hehehehe
作者: jg400hk    時間: 2010-6-10 01:16

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-10 01:13 發表   
( O9 }+ s2 o9 N8 `- n0 i9 E. `: z: x1 O, I+ V
有無相睇XD
, I$ ?5 C" ^9 a: ~  N6 E: `唔好啦,雖然有自拍,但係自問自已肥,CD後都唔好睇既
作者: jg400hk    時間: 2010-6-10 01:17

引用:
原帖由 bondage 於 2010-6-10 01:12 發表   , X7 E+ z0 D- R$ g! p

+ W1 u% p% Q1 \' B; Q+ W# t. S+ x7 g# U! D* _7 x4 X/ [0 q
你指著左絲襪再自綁?
4 c) F- w$ X# ~, }: f& p$ H當然啦~ 試過用繩,鎖鏈,同手銬腳鐐
作者: bondage    時間: 2010-6-10 01:20

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-6-10 01:17 發表   : U  `4 S$ ]% O& ^( m; P* ?

4 p* m- n( O' V9 {( J  B當然啦~ 試過用繩,鎖鏈,同手銬腳鐐
5 }8 R( S9 y4 [) p* ?7 q- |
" |5 L& z- G/ k  D0 c4 g
你都有好多工具喎, 仲有冇其他?
) Y% M5 d6 f* A( j4 {7 W$ ]你通常會點自綁?
作者: jg400hk    時間: 2010-6-10 01:27

而家懶啦,用手銬腳鐐就算lu~
+ ~" J/ b  o! d* ?0 c4 a+ R! J: x; ]繩係煩在收繩煩啦
作者: bondage    時間: 2010-6-10 01:33

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-6-10 01:27 發表   8 H: t7 U" w" r  h  M
而家懶啦,用手銬腳鐐就算lu~
0 N4 I) ?4 r/ t  Y繩係煩在收繩煩啦
( [) b1 X1 w' ^+ [5 [

9 |/ D- |" K& ^咁又係.收繩果時係比較麻煩呀.
作者: adam5354    時間: 2010-6-10 01:36

SM 婷婷怕怕!
作者: jg400hk    時間: 2010-6-10 01:40     標題: 回復 22# adam5354 的帖子

婷婷唔駛驚,BDSM有好多種既,簡單既服從,說話上既都可以係稼7 S/ }/ D3 e( {8 x* [  Y
唔一定縛,打,夾,見血,屎尿稼
作者: besy    時間: 2010-6-10 03:58

其實sm我覺得最重要係雙方面既感受: o; K  ]! s* h5 q" O, V  l
有d人真係鐘意比人綁住或用脚跟踢或乜都有4 ^+ V# u) j9 I9 v) E2 M3 k
其實係追求到果種快感姐; Z/ ?  l/ N( z) ^5 \1 D0 i' |
簡單d有d人鐘意咬人 有d人鐘意比人咬
$ \) e0 L( w; x  ]最緊要開心 又唔傷身咪ok
作者: bondage    時間: 2010-6-10 10:14

各位早, 岩呀. sm有好多方面, 睇你個人點睇sm啦.
, S) s7 C" d7 \7 w7 U" d其實sm唔代表一定要同性有關.8 D% p' Y1 w, X9 R2 E1 C( c8 Q
相方只要係其中得到快感就ok.最重要唔好有唔願意, 做出傷害身心同影響到他人既野.
作者: astro_lily    時間: 2010-6-10 12:07

佢係咪想玩SM??
作者: CD女僕    時間: 2010-6-10 21:20

sm個種感覺好正=v=
! Z# Z- V3 Y2 R7 b, ?(個人意見)
作者: pingu142857    時間: 2010-6-11 01:10

先旨聲明,我唔係有色眼光../ N6 d( l- O7 H/ W' W* \
不過如果cd連接上sm既話,會給人一個負面印象...& R8 j0 l' b6 ]2 a/ j" Z
(繼續討論會令cd變質...
! t, S% Q" o/ P* }5 K8 xsm的話,,自己私下做冇咩所謂...
作者: easo    時間: 2010-6-12 17:33

好似多人, 會唔會其實都係果幾個人, 跑幾個唔同forum post 咋
作者: CECI    時間: 2010-6-15 03:38

我始終覺得CD還CD, 性需要還性需要, 兩樣野黎架wor! 有性需要係好正常! 但唔代表CD一定係孿ga?
作者: 彤彤    時間: 2010-6-16 12:13

哈.....好變態的FEEL
作者: 心絲絲    時間: 2010-6-16 23:05

不暴力可能會,,好玩既~
作者: silksocksboy    時間: 2010-6-17 00:55

引用:
原帖由 CECI 於 2010-6-15 03:38 發表     }. F/ ^& N  ^7 L+ i$ R
我始終覺得CD還CD, 性需要還性需要, 兩樣野黎架wor! 有性需要係好正常! 但唔代表CD一定係孿ga?
4 J  V* X+ S& X7 H9 e
9 }: @# |2 b; y) I  C9 q
# I  k0 s; P$ U' n- Z
我鐘意呢句

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0