標題: 有人在看完"戀戀CD自貼"的貼圖後會跟我一樣的嗎? [打印本頁]

作者: vicky_lin    時間: 2010-6-11 12:59     標題: 有人在看完"戀戀CD自貼"的貼圖後會跟我一樣的嗎?

有人在看完"戀戀CD自貼"的貼圖後自慰(打手槍)的嗎?9 Y- _3 @% S. R+ w
我看到有些cd貼圖會興奮及幻想然後就忍不住對著那些照片....
2 O* w+ P4 _% }) A5 Y5 h# j0 A雖然我是個cd  但是這樣正常嗎?
# i( E- s2 x9 J& s4 J: K1 x有其他姊妹也會跟我一樣的嗎?
作者: 心儀    時間: 2010-6-11 13:29

我不會 + \0 N: a% m' d& S* q
請樓主不要用我的照片打手槍 5 K# W1 B: O6 K: N+ I
謝謝
作者: hkman168    時間: 2010-6-11 13:35

我也不會/ {7 @; g$ e1 \& l5 s& u7 k5 `
謝謝
作者: alex8826245    時間: 2010-6-11 13:58

undefined
引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-11 13:29 發表   
% g# i# }9 ^, }! y2 `1 p我不會 3 M3 L! i& X; `& J, g
請樓主不要用我的照片打手槍 / E, L0 U1 K$ F8 B
謝謝
! K5 |. t4 ~8 T! l0 C6 bundefined undefined
作者: nelsonhk817bast    時間: 2010-6-11 14:07

戀戀自貼既 post 靚靚又 sexy, 用嚟打搶絕對正常. 另一方面, 你又可以趁呢個機會 upgrade 吓自己, 當你靚過同 sexy 過佢哋既話, 你就會好少咁做架喇!
作者: michelle666    時間: 2010-6-11 14:13

小妹認為, 如果看見姊妹的照片還打手槍, 妳的心仍然是男的
作者: adam5354    時間: 2010-6-11 14:52

婷婷唔會嫁播! 只因婷婷是……
作者: vicky_lin    時間: 2010-6-11 15:21

很多姊妹的照片看起來就很像女生很漂亮~$ c* b. Y& w2 l  l
所以就會忍不住..../ z% A. k: P5 M7 A' ^2 r: W+ d( L
如有冒犯之處請見諒
作者: ameifule    時間: 2010-6-11 15:26

我也不會,' w# S8 L, c) r$ p6 X- T% W
我除了欣賞之外,也觀察有沒有值得學習的地方,也研究有什麼可能被發現的破綻,
作者: wolford    時間: 2010-6-11 16:36

那你有看人妖片嗎?
作者: vicky_lin    時間: 2010-6-11 17:22     標題: 回復 10# wolford 的帖子

很少看~7 F) W4 F4 d3 Y8 ]  ], E
偶爾好奇會看一下
作者: hkman168    時間: 2010-6-11 17:27

作者: Eva0313    時間: 2010-6-11 17:45

喺其他foarm/newsgroup,例如膠登/粥谷就可能會有人J,這裡就應該不會吧...
作者: wolford    時間: 2010-6-11 17:57

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2010-6-11 17:22 發表   6 o- k/ f- R4 J$ x
很少看~
% H9 |8 ~/ i, c- m偶爾好奇會看一下
" Z3 u+ u' @# Y% K
那你只是對女性的一種性慾望而已
作者: vicky_lin    時間: 2010-6-11 18:04     標題: 回復 14# wolford 的帖子

謝謝你的解釋! W3 N2 w6 t$ w  @& S0 U  q9 p4 p
那我就更瞭解了
作者: 五香肉丁    時間: 2010-6-11 18:10

好老實講以前我真係有,,,而家開始無了,,,,只係對自己
作者: CD女僕    時間: 2010-6-11 18:36

我就吾會na...依家都好少會打飛機na/3\
作者: vivalive01    時間: 2010-6-11 18:37

你打手槍就算啦1 T" p  U6 g& }5 @/ c0 O! J
7 }- {' J. V" X$ H. g
還要跟別人說- f, \5 Z1 Z4 ^8 O7 w
6 k0 X8 u4 e, o8 J3 D
你是變態嗎?
作者: kaikai    時間: 2010-6-11 18:46

我不會打手槍的說=.=因為真的沒有感覺都下體有反應
: \2 _2 `& C& L8 M' ~和身為女生怎可能打手槍呢////: V2 X5 O/ H  C1 z; d5 W/ e
但我會瘋狂拍照....
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-6-11 19:20

不會
# Y5 G8 a, W8 Z# z2 J' @8 L: v很多都很man0 N+ L9 R0 X8 `
太男人了
1 g) k- c5 G7 ~( P. c' x見到都想嘔: J" B& ?0 Z& S4 E: D' o  P
只有少數似女( b9 S  D9 M: ^
但都唔會咁做
作者: CECI    時間: 2010-6-12 01:32

我唔會去打JJ! 但你亦屬正常的! 唔算變態! 你見到d合心水的姊妹就打JJ的話, 那即係話果個姊妹吸引到你,果個姊妹都算成功! 但未知閣下的審美準則而已!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-6-12 09:51

睇相一定唔會囉
作者: 08miki08    時間: 2010-6-12 16:30

我唔會! 因為唔會有反應!
8 K4 e  n# a0 a( J9 d3 h% k3 R而且女仔又點會打手槍呢?
作者: dcch1    時間: 2010-6-12 18:27

如果樓主見到「女性」就打xx, 咁樓主你千祈唔好出街o勒,
  ]" t/ Z) w5 k3 `- f( M9 b通街都係女性, 容乜易你無啦啦興奮起上o黎突然露x,   A1 o( @! N" K/ s  }2 D
咁俾人拉你去官門呀~~: M' k4 |3 [1 \( c

8 L8 i$ R# e0 o9 V* o8 C0 [樓主, 小心...
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-6-12 19:26

而且CD永遠都是男來的,這是不變的現實
作者: Eva0313    時間: 2010-6-12 19:37

如果望住自己的cd相來打jj,又如何?
作者: dcch1    時間: 2010-6-12 20:01

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-6-12 19:26 發表   3 d% r$ o4 f" s: d
而且CD永遠都是男來的,這是不變的現實
3 M8 V: h5 |9 R- P4 U( J. `% E5 e
% k" I" o# ~2 T0 I
小心俾人因為你o既留言斸章取義,
) `! ~) g9 z& w+ J0 |* d/ g根據壇主o既引述:
. `. W2 p" |2 i0 r% f- k- D5 a5 U' ~1 J. e/ w* i
CD:(Dress, Cross-Dressing, Cross Dress) 女扮男裝或男扮女裝
$ G3 L9 I6 F1 ^: f& C
這個字比較是日常生活的用語,指穿異性的服裝,女扮男裝或男扮女裝,而不像TV較有疾病的批判意味。

作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-6-12 22:23

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-12 20:01 發表   7 U  b! N7 @0 r* T. L* o

+ j% b+ F( [9 V# }" {2 l
9 w6 `5 g; A, v2 r% n小心俾人因為你o既留言斸章取義, ) K" w2 L; L1 p; ]
根據壇主o既引述:
# n3 W: P" Z: q# |9 F' l- h" I
' `  d  T9 g' a+ F" m& iCD:(Dress, Cross-Dressing, Cross Dress) 女扮男裝或男扮女裝
; s! v! l0 _3 M8 G) ^1 k1 G' t這個字比較是日常生活的用語,指穿異性的服裝,女扮男裝或男扮女裝,而不像TV較有疾病的 ...
  Q: u+ r- G5 T$ U7 y) F

1 r% }! b. Q6 G( Y7 X; N: R遺忘左仲有女
5 _6 i+ D8 N1 ?' q多謝提醒
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-6-12 22:24

引用:
原帖由 Eva0313 於 2010-6-12 19:37 發表   2 U) U3 `) e7 m' |: s5 y3 _
如果望住自己的cd相來打jj,又如何?
' ]9 U# Q2 U/ ?8 s' N8 |+ b
9 n: T8 E/ u6 s
若是美女
  M7 P! j: j- H  D2 i) d6 T沒問題) V  ^. u* O4 f9 l6 H6 K$ {2 ?
若是古古怪怪  L- X; y( ^5 n- |: J
可免則免
作者: dcch1    時間: 2010-6-12 22:28

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-6-12 22:23 發表   $ w: o6 V0 [  w5 F2 S& i/ X, L
# [, x# ?. p9 D9 ]2 i
8 s4 Y% J7 x% A6 c2 d) w+ G
遺忘左仲有女
6 s7 \' n( q1 _. q" M! N# F' C; y多謝提醒
4 c( L* u+ v/ [) i
/ {: o9 B- o. y0 G) ~. P# ~唔洗客氣, 雖然呢個板o既cd 99.9999%都係男扮女裝,
, O( S. V3 R+ m5 M所以我o地咪一時間會忽略o左呢個詞語o既其他意義囉~~
作者: joanna2100    時間: 2010-7-7 00:29

不會這樣做8 N8 ?; t0 j1 P" @
單純欣賞其他cd姐姐們的美
作者: alexander    時間: 2010-7-7 08:49

我打手槍是看AV的
作者: yuki226    時間: 2010-7-9 00:03

完全沒有這樣的想法過
作者: judychen    時間: 2010-7-9 01:02

不會 那是種自我感覺良好 不單單為了SEX
作者: colorless    時間: 2010-7-9 01:08

不景多打手槍是會傷身的
作者: akina    時間: 2010-7-9 03:57

忘了有沒有這個動作了0-0
作者: CD_CRYSTAL64    時間: 2010-8-2 15:26

我會、但重未試過有感覺的、、、
作者: heyyahey    時間: 2010-9-8 20:27

睇CD自貼我一定唔會打XX,
' y8 |4 f  \0 I  H3 F0 u! h8 L但我自己CD之後就一定會打XX.
作者: iamonheel    時間: 2010-9-8 21:00

老實講, "姐妹"最多都係似女仔啫, 或者欣賞啲打扮, 讚賞都係客氣說話, 離比到我sex drive重差好遠
作者: iamonheel    時間: 2010-9-8 21:51

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-6-12 22:24 發表   
) a3 D$ ^+ ]. g+ B9 c  o- S$ F
2 o) K6 p" d. u5 L9 N
8 q5 _( P# C2 P+ X/ v2 g! z若是美女
: d1 G. x) z$ v) j, q/ z  z8 Z% v5 F0 T沒問題
6 C  e. Z% G, _9 C0 s0 L若是古古怪怪
5 N0 t- \; Y$ D; T3 z! D可免則免
/ E1 b' y- h  f0 X" ]

# a: U9 T+ v) t$ C: J' [   有啲相真係戒J妙藥, 一出乜火都熄晒, 唔洗打999
作者: nuwkov    時間: 2010-9-17 14:46

我做唔出呢種事……$ y3 F; S# v: @' r2 W7 e1 q
遇過幾個中意打俾人睇嘅,覺好可怕
作者: 小紫    時間: 2010-9-24 01:53

也有可能是双性恋啊。。。所以就会这么做。。。同时还有点羡慕。。。
作者: kevin428    時間: 2010-9-24 02:05

以純欣賞的角度去看姐妹們的照片
作者: ADA    時間: 2010-10-20 10:04

靚就喎  唔靚就唔會囉  
作者: 紫燄    時間: 2010-12-3 02:23

不會∼∼欣賞角度居多∼樓主這真是怪異的想法阿
作者: 紋身仔    時間: 2011-1-21 01:50

我都唔會......
作者: evermyth    時間: 2011-1-21 02:10

每個人的感覺不同
作者: LingLing    時間: 2011-1-21 15:18

...... 0 S6 r. N0 K( r' s; C8 W1 ]

2 e9 r) \9 g8 ~  W- g- Y' C所以玲玲更加唔敢post 相, 有機會俾人攞黎xx, 多嘔心
6 G+ S  b0 ~" |: \. Z7 R( o5 K& S+ @: C, ?8 \- b6 w
作者: lovecdsandy    時間: 2011-1-29 03:49

打搶絕對正常
作者: shithole    時間: 2011-1-29 04:14

有D人係為打而打,睇乜都打啦
作者: snake0930dxd    時間: 2011-1-29 09:51

好有勇氣拿出來討論喔!!
作者: philippine    時間: 2011-10-19 18:00

不會呀.....
作者: jacky1083    時間: 2011-10-19 19:51     標題: 回復 17# CD女僕 的帖子

咁你打飛機既時候有冇cd架???
作者: philippine    時間: 2011-10-20 20:22

當然有!!!!!!!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0