標題: 你地知唔知咩叫襪膠? [打印本頁]

作者: miniandrew    時間: 2008-5-7 18:56     標題: 你地知唔知咩叫襪膠?

我中學個時,好多女仔都好鐘意搽襪膠架
' E6 `" f$ S1 ]( R2 W' Y0 ]  n% x/ Q& X* E我見到佢地搽,一開頭無咩感覺
* h& S/ Q+ P3 i; C之後越黎越多女仔換哂d好靚既新白襪
8 r8 ^  O, b8 X4 `5 \$ e' ~8 ~跟住再搽襪膠,就忍唔住要望多2眼...  ?0 V# j# D0 L
你地有無呢d經歷呢?
作者: Rachel    時間: 2008-5-7 19:20

可以參考這個主題~
8 T. t3 A& m8 t4 A& \http://failforum.net/forum/archiver/?tid-537987.html
7 E5 `7 P5 j$ d# @: T) B簡單說...就是把襪頭貼在腳上~
作者: miniandrew    時間: 2008-5-7 20:42

引用:
原帖由 Rachel 於 2008-5-7 19:20 發表 7 R# y, e8 h: V
可以參考這個主題~
# v7 x' f  X; y# [. T: jhttp://failforum.net/forum/archiver/?tid-537987.html; _7 t6 Q2 @' g7 D3 Z' s: z
簡單說...就是把襪頭貼在腳上~
- G. V7 E; j. Q7 s2 W
1 f' e" @3 n3 D" x! J% }
3 \1 P- u8 q2 R3 T6 i我係問你地知唔知,同埋有無試過,有無感覺個d
作者: Rachel    時間: 2008-5-7 21:59

引用:
原帖由 miniandrew 於 2008-5-7 20:42 發表 : B( ^2 V; |$ \: V
+ [$ o3 F4 Q8 e- J  y

, r0 j; w9 w! Q
3 F7 c& Y/ L( X1 e我係問你地知唔知,同埋有無試過,有無感覺個d
, x* k2 Q+ a1 D6 T2 Dsorry ar~笨R看錯原文了 orz4 ~( q1 M2 Z" f% B# d3 |

, x7 L8 c: R; V) [5 B小R沒有唷~~之前未聽過5 d# ~" O! _' N# J
(中學讀男校...不會知~)
# n1 a/ N/ c) K/ h( i; i! z" q5 b) Y" J
作者: 899842    時間: 2008-5-7 22:38

点解要粘呢???????????????????
作者: 小軒    時間: 2008-5-8 03:38

知道但好像不太有用吧
作者: 燒賣王    時間: 2008-5-8 06:18

我問女仔得番來的結果就係女仔的學生襪有時會有一點鬆加上會因為身體移動時會向下滑,當向下滑時 就會變成高低襪,唔好睇,人就會自然彎下身才拉好,但係係街上面彎身會很沒儀態加上很容易走光/被人由後面偷拍,襪膠就可以完全避免
作者: pantyhoseman    時間: 2008-5-8 11:19

never heard this before !!
: {9 ]1 r, z* S( ?( E  f# i0 G5 f
作者: kdkid    時間: 2008-5-8 11:21

未聽過,唔知既以為你講緊粗口添,哈哈.....
* B3 }% m- y( E3 X( w: Z) k* Y- b; u4 T我知道有D學生如果對襪鬆,會係對襪頭位箍條橡筋然後
0 F+ O  I; o" L8 Z5 k3 u反少少襪頭落黎
作者: ricky    時間: 2008-10-8 23:39

作者: micwing    時間: 2008-10-17 02:15

其實多數係俾 d 綿襪用 (eg 學生襪)( s# r! T" C! i6 e
因為通常果 d 好容易會鬆哂
1 F0 c+ g- B$ }- I會好肉酸( M- i" z* y+ x  [6 |. L
所以要用黎貼返上去

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0