標題: 我想問有冇會員試過買d女仔既2手低低黎自慰? [打印本頁]

作者: dv168    時間: 2010-6-13 01:34     標題: 我想問有冇會員試過買d女仔既2手低低黎自慰?

好奇一問....可以係邊到買到?
作者: deathboy    時間: 2010-6-13 01:35

msn, facebook果D交友度大量add d女女, 逐個問囉
作者: dv168    時間: 2010-6-13 01:39     標題: 回復 2# deathboy 的帖子

我係女仔黎,不過我想知有冇男會員鐘意咁樣
作者: nelsonhk817bast    時間: 2010-6-13 01:54

如果個女仔唔靚, 就算買咗番嚟都無 mood 自慰. 但如果個女仔勁正既話, 咁我諗應該好快會 J 出. 老老實實講, 如果呢個世界無分男女底底既話, 即係男既可以著女生 under, 呢啲事情根本唔會發生. 係社會既錯. 打個比方, 如果麥記係專俾男人幫襯既話 (即係女人從未食過麥記啲嘢), 咁啲女人自然好好奇或者好想食佢啲嘢, 道理就係咁簡單! (我下個禮拜會開始 post 相, 因為終於見得人, 到時著埋啲靚靚底底俾你哋睇 (係全新底底嚟). 其實做男人真係幾慘, 啲男裝底底又厚身顏色又深沉同得淨色又唔 sexy, 你話點會唔攞啲女既底底打 J 吖!)
- Z, A  w* y+ M8 t
5 `! ~( q- E) Y+ s& J男女真係唔平等. 好似今日又有女喺我面前掩胸 (我根本都無留意佢), 跟住俾我見到之後即刻追住佢對住佢個胸講: "我最憎人掩胸". 我好撚憎呢挺人, 我以後出街都要著女裝, 話俾佢哋知我哋男人都可以靚過你哋 (講真ga).
. s* N5 ?0 k3 U9 {- O4 R% w! g7 N) {" u/ ~
作者: 心儀    時間: 2010-6-13 05:51     標題: 回復 4# nelsonhk817bast 的帖子

有圖才有真相~
作者: alex8826245    時間: 2010-6-13 13:44

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-13 05:51 發表   # e0 q; A1 ]* r3 V. F9 `0 G
有圖才有真相~
1 l" k( c0 {: q0 ]7 O
期代中
作者: nelsonhk817bast    時間: 2010-6-13 14:45

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-13 05:51 發表   ; j" p  P7 i  R
有圖才有真相~
0 t% G  c+ u5 }) ]5 V) s
好! 俾多三日時間我 (等我屋企無人先). 不過暫時唔會影埋樣, 敬希原諒! (我呢幾日喺你既"開口中"自訂既 "2500" 中過招同差啲中招, 我以後唔會上當 ga la )) D9 c) o' ?+ w
9 ~- w2 r6 Y! ]9 ?
作者: 心儀    時間: 2010-6-15 13:50

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-13 14:45 發表   & \* W, b1 n+ C! }8 w
4 S" b% H7 z+ W& G
好! 俾多三日時間我 (等我屋企無人先). 不過暫時唔會影埋樣, 敬希原諒! (我呢幾日喺你既"開口中"自訂既 "2500" 中過招同差啲中招, 我以後唔會上當 ga la )
; A+ k- p. c! D原來你係受害人之一
作者: wow    時間: 2010-6-16 01:29

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-13 01:54 發表   
1 ]" S7 Y" o) k( I如果個女仔唔靚, 就算買咗番嚟都無 mood 自慰. 但如果個女仔勁正既話, 咁我諗應該好快會 J 出. 老老實實講, 如果呢個世界無分男女底底既話, 即係男既可以著女生 under, 呢啲事情根本唔會發生. 係社 ...
/ j9 @8 x$ A0 Z4 D
) x) _/ {7 y; G都係多左條野 設計先唔同
  X! v7 H, x3 u" Y一係進化到條野好似usb咁 "可移除式"就男女底底都冇問題(冇可能)9 L7 Q8 G% I% S# S, z
如果有我會咁-->
作者: gemini27    時間: 2010-8-15 20:01

應該會吧  不過沒人在售阿  還有你真的很SEXY  身材曲線完美
作者: silkypanties    時間: 2010-8-16 19:00

我有試過. 你有野想賣?
作者: heyyahey    時間: 2010-9-7 21:29

我都好想知邊道有得買女仔既2手底底.
作者: kakachun    時間: 2010-9-7 22:51

似乎不太衛生...
作者: heyyahey    時間: 2010-9-8 20:15

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-9-7 22:51 發表   ! @% v9 u5 K  }" {8 E. v. B- w( j8 N
似乎不太衛生...
3 k$ ]8 j5 k" F! i" b' x6 D; F

6 a# N7 e5 t* e4 M& W6 H4 U; c/ Z# C我又唔覺得唔衛生喎.
8 d$ ?! w  K5 X* e$ ~8 K7 }我雖然冇買個,但有一次去個FD屋企,係洗手間見到一條未洗既底底同其他衫褲.
! Y3 _  e( W& x' b" E) k我當時都有自慰,不過已經係好多年前既事.
  }2 t/ o3 U7 @/ @: H# X而家就算見到都覺得好普通.因為次次上呢個FD屋企都多數見到....
" [) ]5 r; m% }. I所以我想買其他女仔果D
作者: crazyguy169    時間: 2010-9-13 16:53

引用:
原帖由 heyyahey 於 2010-9-8 20:15 發表   
, u7 Z# S( |: O$ S
) G2 ]- o3 \+ ^6 \
5 k) y( K) g+ L4 v8 |我又唔覺得唔衛生喎.
! j% b$ T  E; r! X/ Q6 B. j我雖然冇買個,但有一次去個FD屋企,係洗手間見到一條未洗既底底同其他衫褲.
9 o8 k0 R; ]" G! s6 X) D我當時都有自慰,不過已經係好多年前既事.( A3 r# e/ @5 r+ n0 \2 G
而家就算見到都覺得好普通.因為次次上呢個FD屋企都多數見到....' s' D/ K4 d: y+ s0 }: Z6 K. Y
所以 ...
9 y5 O5 N* Q6 u. f' q7 u
% v2 P2 T! O! o, D; ^' m2 P你會用佢來自慰? 射於其中?
作者: heyyahey    時間: 2010-9-14 20:51

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-9-13 16:53 發表   2 t1 H' w5 N# q3 Q

- r  F4 ~$ u( i3 `$ z4 U1 N6 x6 O: o. E# e3 q, B* B. g3 u
你會用佢來自慰? 射於其中?
. ?6 N5 b8 M5 b7 E
' c% `4 p2 c$ V! ]' H& e
當然唔會射於其中,因為驚比人發現以後冇得玩
作者: xia3651369    時間: 2010-11-20 14:39

作者: kdkid    時間: 2010-11-25 23:28

無試過,因為你點sure那些2手底底真係是女仔著過
作者: misslady    時間: 2010-12-1 02:15

I never.  dirty..
作者: jockey    時間: 2011-2-8 18:32     標題: 回復 3# dv168 的帖子

我曾經試過, 係yahoo拍賣, 佢仲肯即時除俾我!
作者: m2018    時間: 2011-2-8 18:41

一次都冇
作者: wasdqeqq    時間: 2011-2-8 19:07

iwnat to buy~
作者: hachichiueric    時間: 2011-2-13 13:47

作者: bottomup    時間: 2011-2-15 19:06

yes, i love
作者: kawin    時間: 2013-1-30 18:33

都應該有人買架喎
作者: toby123    時間: 2013-8-5 14:17

i would like to(but never try before) because i like used panty
作者: kaikin930    時間: 2013-8-5 15:26

我會搵下屋企樓下D回收衣服箱~
! W: U. O. V3 a; a" ^9 d& i如果我可以做到開個個回收箱既工作人員% Y3 H6 v  A5 D. N. m6 l
咁就可以搵下自己鐘意既爸爸同底底喇

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0