標題: [轉貼] 一個女仔成為戀絲襪者的經過 [打印本頁]

作者: 陳真    時間: 2008-5-9 10:55     標題: [轉貼] 一個女仔成為戀絲襪者的經過

[原title]
! _, E+ }' f, Ghelp!!!佢好似鐘意對絲襪多過鐘意我" \/ ~, C( R4 X6 E
  \& F& k3 ~4 Z# p; a
唔知有無貼錯區,希望無啦.
8 R) W* @+ {4 B* S我發覺我男友好似鐘意對絲襪多過鐘意我,唔知點算,大家俾下意見,最好講埋你係男定女,因為可能有唔同睇法* e) g7 B4 O! G: v% i# M& Y) G# ~
希望大家唔好介意我講得詳細小小9 l7 T( Q, u, ]$ D1 i' {4 ?

2 L  D6 M, S& {) L/ G5 D: t舊年暑假我同一個男仔開始左,係初戀來.
) D6 U+ M/ V; T( z3 p8 ]" Z平時都會行街睇戲,後來佢叫我著裙同埋絲襪,但我唔鐘意,我平時淨係著牛仔褲,短褲都唔會著2 |8 h, q8 x7 G6 M+ S" `# N7 ^
大約12月到啦,佢無啦啦送左條迷理裙同埋一對黑絲襪俾我,叫我下次出街著
- s. K" b; X$ G' v3 S1 p其實當時我唔想著,條裙真係好短,得去到大比一半,由細到大都未試過著D裙短過膝頭  b0 \0 M! A  T" g: o$ u/ Q
但係佢突登買俾我,唔著又好似唔係咁好,所以就著一次! N) c1 `: W; T& F0 T
著左之後佢好開心,不斷讚我話我靚,話我身材好,隻腳夠瘦
" p% s  c0 @7 i, K搞到我好開心,所以之後幾次都有著
3 u1 z! a! `9 n0 s跟住有一次我都係著左果條裙同埋黑絲襪,佢問我有無著底褲7 w: {, \( B) ]5 P
我話梗係有啦,但佢又話著絲襪係唔使著底褲,佢話絲襪=底褲+長襪,如果著左絲襪再著底褲就即係著2條底褲咁話喎. \9 V' {$ ^: P" R3 y9 N
初頭我唔信,後來同d friend講開,原來係真!!!
5 f7 i0 M7 \# B- I. H& v跟住就膽粗粗咁試下咁著,原來係超級舒服!!
3 [' e; q7 N. p  b3 h我就同我男友講,原來唔著底褲著絲襪係咁舒服,佢又叫我多d咁著3 I5 G& ~9 A2 \
之後我就超鐘意著絲襪,係唔著底褲果隻
3 N* F6 i9 L3 Z& i" @! C3 C後來我自己就買左好多短裙同埋絲襪,之後同佢出街都係咁著
- Z* g/ J( O& l( d/ J7 m
* {9 z' Q& G5 E1 C) {3 _0 s直到上個月開始,我都係著住短裙同絲襪
% ]4 t/ P5 L! y6 _但佢開始摸我隻腳
% z0 p, w  W- i% \我即刻縮開,我都唔慣俾人摸' I# C1 q# U" s: _1 f. |5 f
但係佢話只係覺得我隻腳好靚,想摸下喎
2 C% k  z1 p3 z9 z8 C於是我話只可以摸一陣& V, @, k5 s$ H$ e
結果之後o既約會,佢都會摸我著左絲襪o既腳
# |" }$ P6 v; N( X! W% b我都無咩野,俾佢摸都無咩所謂,最緊要係佢愛我: g% K! e- }1 n; I! j

) o( ~9 f) s. k- @7 I% _& L但係琴晚就出事.....
) q' Y: ]: i' P6 E8 n" u佢話會比驚喜我,所以我為左今次o既約會,突登買左對靚靚黑絲襪,成百幾蚊!!!" L. u. k/ r1 y3 h) a: G) e# c
佢又好似平時咁送我番屋企1 u* n) R* S% p$ _8 r: f7 H
但係佢今次送到我上樓,仲要入埋來,果時屋企人仲未番
, a1 T1 u. G+ J. ]7 c, c6 k5 @其實我驚會出意外,結果我俾左杯水佢之後話,飲完水好走啦,我好忙呀
' {* S. |& z# o& u  H" i0 K2 |. W但係佢就拉我埋佢果度坐,又摸我隻腳啦,跟住我話仲未摸夠咩,佢又話想摸多陣
. Y" |+ J0 ~; N" H# n2 z# }點知佢愈摸愈上,仲摸埋我大比o既內則,我即刻夾埋隻腳,唔俾佢摸" D; [' f6 |" E1 A# K# u7 k
但佢又叫我俾佢摸多陣,一陣就走
' I! J  l( ?$ x. x6 q其實我而家都有d後悔,如果果時話唔好就乜事都無,但無奈我俾佢繼續摸
* Q1 l2 e$ b$ A7 A$ z* ~佢又愈摸愈上,摸到入裙裡面,跟住仲摸埋我下體!!!' u" R8 {8 Z6 j+ G8 b) \
我即刻話唔好,但係佢話想同我上床!!!!!!!!!!
0 E, d; F. }. s% O我已經即刻拒絕,佢又話邊有人20歲仲未上過床
& }7 E/ \: h6 R( W我聽人講上床會好痛,所以我話我怕痛所以唔想上,佢又話煩事都有第1次,佢話會錫住我,慢慢來,唔會整痛我$ k' E' x9 J% @4 R$ H6 p& s' N
係我仲猶豫緊o既時候,佢就已經抱起我入左我間房
$ n8 Q3 t" h/ [佢細細力放左我係張床到,佢就坐係床邊摸我隻腳,由小腿摸到大比: ~& n3 m, g% J$ D' p0 u* F  }
果時我開始覺得佢鐘意絲襪6 [5 u3 P/ _. U% M5 `. N
跟住佢又係愈摸愈上,跟住又係摸到裙入面,再摸我下體!!!5 U; N% e# y4 k6 O0 G
其實我唔想有婚前性行為,但係見佢個樣好渴望,我諗只破例1次應該無問題
6 e8 ]- q/ Q: u7 ]) I5 h於是我同佢講,淨係上1次床,之後唔再上架啦
* m! j3 k. u/ u  F3 y5 Y$ s佢話無問題,於是我就俾佢繼續摸我下體
- n- s- A7 I* e5 U9 b" ~. |" v3 X; F雖然隔住絲襪,但係佢搞到我下體好痕,佢愈搞我就愈痕/ r! Q, o& j( r! p" `' i& L
跟住佢拉起我條裙,棟起我隻腳,又繼續摸我下體
% u: g  n& m* }/ [% I6 ^7 ~我愈來愈頂唔住,跟住唔知做咩,我賴左尿....; Y& r4 R4 |  {( }0 X
整濕左我對靚靚新絲襪,唔開心呀
; O. M  W9 N0 ]4 x6 m我以為我賴左尿佢就會停,點知佢伸埋另一隻手埋來
) Z: E! E# X8 _: M) {# I. P9 l我見佢個勢好似想撕爛我對靚靚新絲襪,我即刻大聲叫唔好$ G: b, ]6 P1 r; k* V, ?* a
但可惜說時遲那時快,佢已經撕爛左對新絲襪,超級唔開心呀,想喊
( h) m8 G) e% u5 W結果我下體就俾佢清清楚咁睇哂....
4 f0 b. K* ^4 B# e% `% Q佢又係繼續摸,我而家先知咁就係上床
# W/ ~& H+ ~, F/ T6 \. g$ d8 a今次可能因為係直接摸我下體,結果仲痕" ?) E5 ~% ^1 M2 g
我愈來愈頂唔住,痕到好似想佢將我殺死咁' J- \. }5 @7 h1 |  v5 |) ~
但係又唔知做咩,我又唔小心賴尿# y4 I6 ~3 V. z% i$ n& P+ Q. t) c
今次無左絲襪,賴濕左張床,點算....6 n8 M5 H. l! N  F% E! r
跟著佢企起身,攞左個銀包出來,諗住佢整爛我對絲襪,所以賠番比我$ ~) k+ T7 C% b: N6 R% Z! N
但係佢係銀包好似搵野咁,抄左一陣又收番埋,唔知佢想搵乜
7 j- W$ g2 c$ R. x' X跟住佢叫我星期一晚去佢屋企同佢做第1次喎
( ~. l* i/ O  h但明明岩岩咪做左囉,佢仲想做??之前講好只做1次架嘛!!; [+ N9 [0 Y% Q  j' H3 A
佢仲叫我記得一定一定著絲襪去3 Y. B: B: j0 [% |9 F0 f" F6 q3 b& I, l
我同佢講,頭先咪做左囉,講左只做1次,佢又話頭先唔算,都未開飽咁話喎,佢好似係咁講,未飽即係仲未做夠??????????
0 {! H6 M1 j1 U! m# J1 B/ i/ N' g) }% `2 R" ?( y; l2 I+ X/ `- G; {5 f: k
我唔知點算,佢做完1次又要再做,明明話左只做1次
. g/ K9 ?1 h) f; `$ H: p如果我再應承佢,佢之後又會唔會繼續要同我做??
  S: N9 Y) B- R但係我唔應承佢,我又驚佢唔開心,甚至同我分手??+ e) e5 r# ?) g  x
我好愛佢,但係佢成日都提我要我著絲襪,又摸我著左絲襪隻腳,我好驚佢只係鐘意絲襪唔係鐘意我,只係搵個人著起對絲襪俾佢睇
) N- g0 g8 g( }  I" g! D0 D點算呀??
% u/ l, e% |2 ^8 q2 R1 X大家俾d意見,我星期一應唔應該去佢屋企同佢做第2次??同埋你地覺得佢鐘唔鐘意我??
作者: 陳真    時間: 2008-5-9 10:57

我打左電話比佢,同佢講我同一個網友上左床! o& J" }) Q" [( W
佢唔信,佢話我為左試佢,我先作呢個故仔,仲話想同我復合8 c6 n- M5 R/ x( P
跟住我話呢個網友係msn到識,識左幾個月,佢約我出來飲酒,我就同左佢出去
# z9 T  ~) L1 h+ B8 g2 z$ X5 \點知係我神智唔清醒時佢就同我做左(我驚佢問我點咩做,咪話神智唔清醒!!)0 o. Y  c. G8 B" B; F6 K$ G, v* L
跟住佢就以為我講真,就鬧我做咩咁容易同人出街,跟住又話睇錯人,跟住佢就收我線....
3 E, G* G* ^5 u) z你地都講得好岩,都係唔可以托終生俾呢個人....* S, I- _! ]  U* }1 B
" }& d9 d2 |0 b+ _
仲有我想問呢..0 s& V6 c0 H; ^1 h( w
戀物症係咪即係好鐘意一種物件,例如絲襪??
" X( n* ^% n- a8 G( O; H% g咁我而家好鐘意著絲襪,有時連係屋企都會唔著底褲去著絲襪,咁算唔算有戀物症???' `4 g% U* ?: T8 M# C: Z* n3 p4 [
! o  Q; S# Q$ z4 t( o* M* o
9 s$ l4 w  X& U8 F1 B  z$ L# h
我只係覺得著絲襪唔著底褲好舒服好free,所以成日著之嘛
' @! I# n& D6 o2 B7 q+ e" u& y我而家完全唔需要底褲,d底褲可以丟哂' P% L- J7 x% h& u/ ]0 u
我凈係需要絲襪,因為我當左絲襪做底褲,連瞓覺都係咁,haha.......: F: H5 f* q' T/ {# _' H* ?, m
屋企人都唔理我,所以日日都咁著
: B! P0 @2 L9 Q2 N  e+ @6 F6 T( Q6 S. ]& O# z) ?' o8 {
作者: 燒賣王    時間: 2008-5-9 11:12

我係男,但我好識幫人處理問題,/ K: l, z# D! G0 u1 n9 ?, f
我覺得個男本身係鍾意你的(可能因為你樣靚身材好)# C( T' e+ T4 I6 f+ }
但係佢覺得你著短裙+c襪好睇,就叫你著, 你唔制,佢就買一條短裙比你,睇你著唔著,,
* x& q- G6 c" _4 ?, P1 g. [你唔著佢可能會話 你係咪唔愛我阿, 點解我買禮物比你你唔用? 你一定會心軟話愛佢,之後著比佢睇,
$ u, E7 ]3 b2 @8 `. n著多幾次之後 佢覺得你接受到,,就問你有冇著底, 你問完fd又信佢講野,
  t- t& |% l' Q& k* g其實係依到開始 個男仔只係覺得你依個女朋友係一個人形公仔比佢滿足性欲望, 因為佢鍾意C襪, 你又著比佢睇,佢想進一步就叫你唔好著底,, 你覺得唔錯 幾舒服
' D' Z- H8 n  u( n! u! }; L# I3 z7 ~6 n2 Y3 V+ i; S/ V5 F8 d# I
到佢開始摸你果時,,佢就係利用你愛佢一點 等佢可以摸你 可能番HOME就自搞了' m- v, j4 a' k
0 Q6 _9 i8 w7 u( `  P
到依家發生咁GA野 你應該同佢SAY NO, 如果佢同你講 係咪唔愛我 信我唔過,你就同佢講 咁你係咪愛我? 你愛我就應該尊重我意見,講左一次就一次,如果佢發脾4 你同佢講 因為我愛你 我專登買對百幾蚊黑C, 因為我愛你 我專登著比你睇, 因為我愛你 我就信哂你 ,你叫我著我就著 但係估唔到你係為左搞我先同我一齊,我思想係保守 但最少我識保護自己,之後你可以走/做其他野* d" ]( }4 g6 a$ C
總之唔可以心軟,你依家唔同佢SAY NO,等佢搞完你心淡就換畫 到時你咩都冇# r: [4 E% d! O  V5 Q* N; |
長痛不如短痛, 你可以唔信,但係發生左後就唔可以唔信了
作者: 燒賣王    時間: 2008-5-9 11:15

你係女仔 唔算係戀物,相反 如果你鍾意著男底褲 就算係了
0 \" F4 K1 y/ m. s0 e& \戀物即戀物狂,性欲倒錯的一種,即以某些特定的無生命物體或人體部位作為愛欲對象,由該物體或部位獲得性激勵,或通過某個生殖器以外的、通常與性活動無直接關係的具體對象而得到性興奮和性滿足的一種性現象。有些說法將此視為一種性偏離。英文Sexual fetishism一詞源於fetishism(盲目崇拜),即認為某一物具有超自然力,比如在馬克思主義中,術語fetishism就被用來指人們對物質的崇拜迷戀。
: ^$ ^4 ]+ r8 f! F* D2 h# p0 G. P# Z  l- s
更廣義的戀物還可以包括由某種抽象的概念或某種狀況、情形而獲得性激勵的情況。之所以會有戀「物」的說法,是因為傳統上討論性慾的理論假定了人類性慾激發的來源應該是另外另外一名「人類」,而在作為主體的「人」以外的外在環境、物品、情境、對象,皆被稱為「物」的關係。
( A3 p) L, ~8 o+ e( C& Y4 b; z! a9 _. K* _6 u' G* y
資料來自 維基百科
作者: quantum    時間: 2008-5-9 17:08

呢個問題好複雜..... 佢平時點對你先?
作者: 陳真    時間: 2008-5-9 17:34

引用:
原帖由 quantum 於 2008-5-9 17:08 發表 ' {$ h  S1 V! [3 }% z2 O$ @$ a
呢個問題好複雜..... 佢平時點對你先?
8 _* a3 ], c7 x0 N& @6 K' N9 K
6 G; c& @3 S  E* R. E  b' s/ ]去大版直接問當時人啦, 佢久唔久會覆, 唔好問我, 我轉已經講明轉貼.....
作者: miniandrew    時間: 2008-5-9 18:50

引用:
原帖由 陳真 於 2008-5-9 17:34 發表 # U: |# c. S) [6 \$ c
- o; d% ^4 v: }7 Q% w% s
. H' E- e& G+ a% @5 a
去大版直接問當時人啦, 佢久唔久會覆, 唔好問我, 我轉已經講明轉貼.....
3 A7 N* ]/ @7 t  p; O
% C2 a8 n5 |4 K4 z( p9 J

& x: ?2 x7 E4 G$ p; L! X  s, [) y; w3 ~( d8 t0 _+ T1 E1 X
大版係邊度呢?
作者: applechoi    時間: 2008-5-9 19:45

可以出埋原文的link 嗎? 等大家睇下別人的回應都好.....
+ ^" u# T# \: j: h8 ]" v' E" A% d" W' X; |/ x- C
P.S. 個人覺得個故仔好"流"...........
作者: 陳真    時間: 2008-5-10 09:28     標題: 原文 link in duscuss

http://www24.discuss.com.hk/view ... age=10#pid149070971
作者: ringo2ph    時間: 2008-5-10 14:31

睇左, 好亂既意見, 同埋乜女仔唔可以有戀物架咩?? 奇怪...
作者: keki    時間: 2008-5-10 17:14

個女仔很好, 咁就男友, 希望佢男友會好好對佢
作者: 嘉文    時間: 2008-5-22 11:07

女孩不錯,可惜男孩好像有點不珍惜
作者: aaaa008lee    時間: 2008-7-13 16:41

呵呵,女人还是有点女人味比较好啊
作者: sghk_abcd    時間: 2008-9-3 21:51

引用:
原帖由 嘉文 於 2008-5-22 11:07 發表
& {" b, w+ j  A. L. ~. n女孩不錯,可惜男孩好像有點不珍惜
# z1 B& ?! ^7 o4 j; K
你係一個好女仔... 有時要識sayNo...
9 k! w/ k; Z: R佢覺得為難...反而仲會緊張同珍惜你...
作者: 83032234    時間: 2008-9-25 08:56

好阿,不错哦,支持一下了!
作者: ricky    時間: 2008-10-8 23:05

THANKS !!!!
作者: sherry30023002    時間: 2008-10-9 00:19

...好深奧喔  看不太懂
作者: eq180    時間: 2008-10-9 00:53

個人覺得個男仔都係主要想同佢上床!. m' g' Q9 [4 I5 k: M
叫你著絲襪都係佢鐿意!5 d9 d+ c9 j* M0 G( O
你都係忘記佢啦!
作者: ionaa112233    時間: 2009-4-7 11:49

thx for share
作者: 1127    時間: 2009-4-15 19:57

很好的文章啊,支持一下
作者: 南方    時間: 2009-5-13 11:45

这篇文章相当的不错!支持你哦∼
作者: faym    時間: 2009-5-13 13:17

不错
作者: pcll    時間: 2009-5-16 11:23

搞到我好開心,所以之後幾次都有著
% d7 g/ W9 \1 _3 S* t9 g5 y6 v5 R1 D. _8 [9 i! W
作者: after2ndlife    時間: 2009-5-21 21:52

that's quite unusual
作者: gordon0812    時間: 2009-7-23 11:47

好複雜呀   
作者: bonbon    時間: 2009-9-2 00:46

又真的好複雜
作者: kissiwa    時間: 2009-9-2 19:56

支持,感谢楼主分享.
作者: 阿賢    時間: 2010-3-15 21:30

你可以穿網襪看看
作者: mercury1    時間: 2010-4-5 21:06

想回 不過個post 係2008年
4 g! m0 ?7 I0 h. y3 z0 n7 D現在唔知點呢
作者: amanda    時間: 2010-5-23 16:41

好假...有乜可能會賴2次尿
" J* S0 X' l' x& I' E8 U" n..明係作出黎' K5 [. k* d/ y# B
冇女仔咁寫野囉..
作者: pivpiv    時間: 2010-6-22 15:05

顶一下!!!!!!!!!!!!!!
作者: disc225    時間: 2010-7-10 22:29

確實要顧及家人也要顧及工作
作者: sukiwong    時間: 2010-7-18 10:18

thx for share
作者: comndtfwe    時間: 2016-11-6 21:47     標題: 無從判斷

是真的嗎?
作者: Marie0749    時間: 2016-11-14 21:02

女裝衫咁好著,唔通女仔鍾意著女裝衫都叫戀物咩

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0