標題: 點樣先有女仔臉?! [打印本頁]

作者: kammykk    時間: 2010-6-27 09:40     標題: 點樣先有女仔臉?!

我好想知女仔既臉同男仔既臉有咩野唔同.% E( R  e* z: [
. r- v. U4 X! D* w0 S. Y, y$ M/ Q
因為我覺得自己著女裝化妝同載埋假髮.
- m( B& b: n3 q個樣都好似男仔咁.2 Q0 Z( X% J, y! ]# d* i8 o
唔似一個女仔臉.
& y% _2 N" @1 B2 ^
+ L# m. m2 {) u7 P5 q有冇人可以講俾我知有咩野方法令自己似D呢?
作者: 有壓力    時間: 2010-6-27 12:21

樣係天生 你想後天改變就通過手術囉
作者: Darlie    時間: 2010-6-27 14:42

作者: 08miki08    時間: 2010-6-27 15:19

引用:
原帖由 有壓力 於 2010-6-27 12:21 發表   
. n$ T2 J9 N- H+ s' \樣係天生 你想後天改變就通過手術囉
/ E3 n3 y6 Z( H  H+ @, r: s講得好啱!
/ c4 S0 p& F4 U如果天生個樣好男仔, 就算化妝技巧好勁, 都好難會有女仔樣!
作者: alex8826245    時間: 2010-6-27 15:43

女仔額頭系同個鼻梁連埋.男仔額頭就系凸起.///女仔臉頰塊骨頭系較寬.好像.同埋較挺
作者: grilboy    時間: 2010-6-27 16:56

如果有得變,就唔使有整容公司= =啦
作者: ameifule    時間: 2010-6-27 17:42

用假髮和眼鏡稍遮掩就比較不明顯了,
6 j( \; n! S* o( l, z4 n就我的觀察,臉比較man的人身型也比較man,所以問題絕對不只臉,要靓真的很難,/ D4 ~8 w6 `0 F2 ]' r2 u* Z/ j7 S
長相比較文靜的通常身型也較細,要cd的條件就比較好,
/ i' L  {  R- M4 s7 Y甚至還沒轉骨的kid,男女體型根本差別不大,9 z2 ]- M* L8 i) }
可是,想cd是心理因素,所以......
作者: wolford    時間: 2010-6-28 05:26

你去問整容醫生會答得你詳細d
作者: 西門    時間: 2010-7-1 21:32

試下著重於, 眉同眼既功夫5 o$ g/ S: K0 q$ P& p

9 G; N% C6 \$ r  G9 T) e0 F& R另外, how to KEEP Smiling 都係一個好重要既環節,  8 U2 K3 ]2 g1 \" E
  j- u% A4 X2 C/ W, u; W3 _
當然,如果天生已經係極Man o個類,就好難救lu   

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0