標題: 葵X廣場襪店的報道~ [打印本頁]

作者: 心絲絲    時間: 2008-5-16 11:42     標題: 葵X廣場襪店的報道~

今期壹仔週刊介紹佢地營運同做生意,好好賺咁喎~我都想開番一間
1 X  }! U; a  X4 Y1 C; r去過既朋友應該好有親切感呢~
作者: lewislmh    時間: 2008-5-16 13:57

不如我們這個網站去開一個合作社啦~
作者: simeilo    時間: 2008-5-16 16:03

好提议~祝你地成功~
作者: cdtv    時間: 2008-5-16 17:38

佢地開左十年
3 W- @" ~8 ]* i% q: F( m一個月盈利都只係得 3 萬 5+ E/ R2 X5 o; H5 W: ?
如果新開 , 一定賺唔到錢啦
作者: noel    時間: 2008-5-16 19:37

我無睇壹仔週刊, 但其實d 賣普通絲襪,內衣或襪既舖, 來貨價都只係幾蚊對, 照計係葵X廣場做真係賺到笑, 但賣埋日本絲襪就唔知有無得賺啦
作者: hkmenses    時間: 2008-5-17 00:17

葵X廣場+ a2 A2 j: D0 I, Z/ \
人流超旺...
$ H5 u% k0 r+ w1 G1 R7 [+ Y" l5 C廣場舊d4 U* {2 c. x% M/ u: }/ n) O; w1 ~
但平租
% W# g: D3 v) Z
7 D7 e' f& P3 _6 L' A# v隔離新x會廣場
+ U5 ]. C& l# l; D% w1 c: S人流都唔少...( S" ?( Y+ m) _2 i* g! s$ f
廣場新d6 X! e7 A# K* U% Y
但貴租
7 T4 }9 h: z5 r$ b
% L) `1 s+ ^* ~2個廣場都近mtr
作者: 傻日    時間: 2008-5-18 00:51

引用:
原帖由 hkmenses 於 2008-5-17 00:17 發表
! b& w9 M6 h% d3 h! \葵X廣場
) n. R7 h" F0 r( Z人流超旺...
+ x0 ^% M; E1 v) F+ b; j& ?" `廣場舊d
: ?1 e& G0 P8 I- {$ ^, p# a* z- ]但平租+ w8 R) R4 c, T8 X- S: _! ~. M
1 o/ m/ l/ G& {( b  D6 O1 X
隔離新x會廣場
& E* q5 d1 V7 ?5 Y8 Y' [人流都唔少...- o# J* ?! R6 |
廣場新d
0 l3 V' z+ c6 m* _* W0 g+ R% [但貴租
* ^! |) N3 d$ a! o
* `) p9 S4 @+ ]' w3 L4 d2個廣場都近mtr
! A# [; R3 p; J* X# [( z2 k" L

$ n# y+ ~3 G$ |7 U1 q4 z我之前行街見到  都要9000蚊一個月( [$ F) C  P0 i* x' {6 B
不過間商場入面都有好幾間
作者: jg400hk    時間: 2008-5-18 01:56     標題: 回復 6# 的帖子

新x會廣場? 新x基旗下既商場, 唔係有錢佢就會租俾你稼, 你賣既o野唔o岩佢既, 一樣都唔肯租稼。
作者: 小女子vicky    時間: 2008-5-18 23:32

如果姐组開鋪, 小女子一定支持
作者: 心絲絲    時間: 2008-5-21 09:51

開一間只做男仔生意執笠都似...但有特约時段會有支持~
作者: Kampfwagen    時間: 2008-5-21 11:01

不如網上開仲好,,,,,,,
作者: joey221    時間: 2009-9-7 21:16

小妹會抽空去看一看.
作者: lok9696    時間: 2009-9-8 00:27

快D開番間益下大家LA
作者: xxx1001    時間: 2009-9-14 01:48     標題: 回復 1# 的帖子

妳講既係地下中間嗰間賣日本CC鋪??我都係佢哋既常客....HEHE

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0