標題: 戀鞋算唔算係一種病?? [打印本頁]

作者: siuking666    時間: 2010-7-6 14:35     標題: 戀鞋算唔算係一種病??

如題
( i! @7 x9 n2 R7 Y8 G6 J其實男人戀女人鞋算唔算係一種病?? 多唔多人有呢??
# a! J; Q  c  i1 L) o; J雖然冇話犯法...但係大家點睇
作者: iamonheel    時間: 2010-7-6 15:03

你在這裡問, 九成唔認為係病, 九成認為係個人喜好
* E2 N$ f& l5 L
+ Q( ~2 C# b9 G+ R就同係精神病院裡抽樣, 統計全香港全世界有幾多精神病人, 比例一定多得好緊要, 根本唔作得準. ( D  ], I* l: A( K+ H
( Z' `3 q; L) w" o
不過戀鞋, 尤其女裝鞋, 真係好多好普遍, 係心理定生理問題, 我真係唔識
: i2 W" Q! n7 y0 \- O. N
4 m  I$ v/ T2 m0 V; \6 G; T' n$ D[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-7-6 15:06 編輯 ]
作者: Terry220022    時間: 2010-7-6 22:03

小妹覺得絕對唔係病
作者: daisy7150ab    時間: 2010-7-7 13:03     標題: 戀鞋不算一種病

男人戀女鞋,就算買得起,也要偷偷摸摸,暗爽在關起房門時;女人戀女鞋,那就名正言順,盡情展示,極其性感了
作者: siuking666    時間: 2010-7-8 20:33

引用:
原帖由 daisy7150ab 於 2010-7-7 13:03 發表   
; A3 M( [" w6 J, n' c0 t3 H男人戀女鞋,就算買得起,也要偷偷摸摸,暗爽在關起房門時;女人戀女鞋,那就名正言順,盡情展示,極其性感了
7 q4 ^6 G, C  b% S( i. g0 r9 Y( G' l4 v  g
都係.... U8 o- V2 E+ R6 U
不過男人戀女鞋,都要偷偷摸摸,暗爽在關起房門時....真係幾唔冇癮...
作者: Joe    時間: 2010-7-8 22:31

我就覺得唔算( e1 X& F5 Y/ o6 u4 v! y  L( J
係某程度上
+ g; P/ o. R) ?9 B' H5 U鞋呢樣應該係無界限的呢..
作者: siuking666    時間: 2010-7-9 15:32

但係如果人地知你男人戀女人鞋...都係有D個個....
作者: 3ptshooter    時間: 2010-7-20 01:15

本人就鍾意要襯埋女女ga靚腳先夠吸引 : V0 {' s8 H# O' x5 z1 y

* U* l& G$ {! I/ r1 A  ~/ ]單戀鞋, 我ng係好接受
作者: 樂兒    時間: 2010-7-22 01:34

無錯!因為我都超喜歡、但世俗人的眼光一般都覺得變態、但我地只要冇影響到人、咁就唔洗理人地點諗啦!!我覺得姐!嘻嘻!我總共有15對鞋架!哈哈哈哈
作者: whatsthat    時間: 2010-7-22 01:47

引用:
原帖由 daisy7150ab 於 2010-7-7 13:03 發表   
/ [2 U5 V4 L, o; K0 ~$ P8 c  Z6 m男人戀女鞋,就算買得起,也要偷偷摸摸,暗爽在關起房門時;女人戀女鞋,那就名正言順,盡情展示,極其性感了
" }1 p4 x: \! k+ i* t9 B5 h8 _7 M/ B7 G8 m' E3 D) X6 y
其實都係皆因社會對男同女應該係點、應該表現成點、應該鍾意咩人咩物,有著根深柢固的想法,所以先會覺得怪啫
6 m" v# j' _$ n2 l% O) E9 s自己喜歡咪喜歡羅,最重要係對自己誠實,又唔影響其他人,咪得羅" A% Y/ ~% e" i- R  H
我唔覺得有問題喎
作者: pinky    時間: 2010-7-24 13:05

唔算,但唔好俾人知
作者: siuking666    時間: 2010-7-26 18:24

無錯........

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0