標題: 今日又忍唔住走去買野 [打印本頁]

作者: iamafraid    時間: 2010-7-11 21:03     標題: 今日又忍唔住走去買野

因為係香港唔敢買" K; }- w) m+ f) @4 ~
所以出左深圳
4 c# k1 J, O3 _7 h) r+ Y4 F發現果度D野又幾平喎1 i5 \, r9 ?1 r7 T% @! r1 k
D售貨員唔串之餘又肯幫忙 ( z7 W2 M$ R& E) Q( x
不過果度都有唔少香港人去
, ^+ c7 O4 r2 j# z* t) w2 l我估旺角女人街D貨都係係果度入既
作者: iamonheel    時間: 2010-7-11 21:12

深圳邊度, 買咗啲乜呢
作者: iamafraid    時間: 2010-7-11 21:25

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-11 21:12 發表   
$ u2 Q' U: x4 w" X! M, S深圳邊度, 買咗啲乜呢
; N5 J2 X" c( Q( W# ^  _0 U3 `  [# r  d
bra, 太陽眼鏡, 連身裙仲有披肩
; t' I' D( a/ p" y! G個bra既款幾靚
作者: akina    時間: 2010-7-11 21:28

你住上水那邊?要去那麼遠喔?
作者: iamonheel    時間: 2010-7-11 21:37

我間鐘都會上深圳, 都係東門, 主要係九龍城商場, 不過未試過買到嘢6 T4 [( L* W6 T8 E" z
同羅湖商業城就買過幾次.
作者: Terry220022    時間: 2010-7-11 22:21

有冇相睇下?
作者: iamafraid    時間: 2010-7-11 23:00

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-11 21:37 發表   
/ a" L1 W) p! w4 F* X: Z! B) Q我間鐘都會上深圳, 都係東門, 主要係九龍城商場, 不過未試過買到嘢9 h* ]# r0 w7 }3 o; E: X6 I
同羅湖商業城就買過幾次.
4 ]% i/ a5 C% p  N# z
) K' M$ \; ~+ d: B* u2 N8 X! S唔知邊度叫東門啵0 X! Y; R1 i6 `$ n! X7 q
應該係邊度落車先啱?
作者: wadee    時間: 2010-7-11 23:46     標題: 回復 7# iamafraid 的帖子

地鐵老街站
作者: iamafraid    時間: 2010-7-12 00:30

我今日都係去左果度
作者: grilboy    時間: 2010-7-12 11:08

我都未返過大陸= =會唔會行行下街冇左個腎= =....................
+ Q  U7 ^1 ]& }$ s! K我成日聽d人講會比人打劫=.="
作者: alex8826245    時間: 2010-7-12 12:50

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-7-12 11:08 發表   8 m/ b5 S5 n9 [- F' g7 {$ z" k
我都未返過大陸= =會唔會行行下街冇左個腎= =....................0 \: S! ?1 L8 a  n% k! b2 {
我成日聽d人講會比人打劫=.="
) z9 G& C( R( Z, {1 O 點會甘誇張阿
作者: 校服收藏者    時間: 2010-7-12 15:42

低調d就可以
作者: ilikesiwa    時間: 2010-7-12 20:47

上張圖片耶,絲襪褲
作者: iamafraid    時間: 2010-7-15 20:52

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-7-12 11:08 發表   
* Q  g6 M/ P, j$ o. X我都未返過大陸= =會唔會行行下街冇左個腎= =....................
2 _  z* L0 O( P' Q+ Z* t9 V我成日聽d人講會比人打劫=.="
( l- ~4 ]+ h' l. x$ J

+ h1 n  s* t8 z. A: R9 O& v+ @唔好著/帶咁多名牌去就OK
作者: crazyguy169    時間: 2010-7-23 17:43

有冇相可以 post 來看看?
作者: jvmiki    時間: 2011-4-28 16:01

深圳邊度, 買咗啲乜呢

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0