標題: CD 游泳 [打印本頁]

作者: Ruka    時間: 2010-7-12 22:55     標題: CD 游泳

夏日炎炎,點先可以 CD 著泳衣去沙灘游水?
0 r6 m& a* H+ [  p, f個 NU BRA 會唔會跌出來? 有冇人成功試過?請指教吓
作者: Terry220022    時間: 2010-7-13 22:22

未試過跌nu bra喎, 其實只要身材好啲都應該冇乜問題
作者: wadee    時間: 2010-7-13 22:43

唔好玩啦: Q0 x) t# K, p( r, F
一落水( `) U6 i% ]5 [; L7 O
你個妝就溶啦
作者: mmlee    時間: 2010-7-13 22:52

咁樣一定穿晒煲....無論係個樣定身形
作者: 西門    時間: 2010-7-13 23:06

游水是無可能的事, 化妝, 假髮,呢d一落水就冇曬......... 9 [- i  v  |4 ]6 u2 F& U

; s9 v" }" E: I7 x
( v6 d% V* v/ x9 m/ G( ^( b+ F仲有身型都係一個大問題
作者: 五香肉丁    時間: 2010-7-13 23:16

唔識講....總之有一種好廢既感覺
作者: trista    時間: 2010-7-13 23:20

咪係...咩都視晒形啊
作者: wolford    時間: 2010-7-13 23:50

本身唔passable 都幾難
作者: grilboy    時間: 2010-7-14 00:15

我不嬲都唔化妝架= =所以影響唔到
' q8 L" i) a& A9 t4 [至於頭髮我都係真的- -,咁都要搵一件岩自己既泳衣- I2 H/ l, i) [% f) P
我最近買左喇,不過都有d後悔><因為我又睇中左套更靚的
作者: Yoshihk    時間: 2010-7-14 00:19

應該有d難度呀........
作者: xxxg010    時間: 2010-7-14 00:24

this is very hard to do wor, its hard to cover up our manhood
作者: nahc    時間: 2010-7-14 01:16

唔,的確係比較難實行到,加油
作者: hoyin2219942004    時間: 2010-7-14 01:21

其實cd左好難去游水,唔理化妝定假髮先
$ [8 u+ O% N; g/ P5 L7 s$ l2 s始終身型都係明顯左
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-14 01:35

我諗肯做又有條件既唔多,應該係"藝高人膽大"
作者: shinobu    時間: 2010-7-14 02:46

諗緊泳衣點收好小j...
4 H6 c0 F! y) f4 x( _. C/ o& T5 p同埋.. 原以為你係話約人去私人泳池cd 遊水添...0 G" {  D4 u% ]8 r3 s8 L2 c
公眾既話, 除非真係好"靚女"! _3 m! S+ n/ f8 s' r6 n/ W, J4 I
否則好易穿煲... 警署伺候了...
作者: zaki    時間: 2010-7-14 09:04

我都好想去玩水玩丫~我有女裝泳衣~:D
作者: 08miki08    時間: 2010-7-14 10:40

唔好玩啦!cd無可能游水囉!
作者: suck100    時間: 2010-7-15 15:05

唔...的確好難...
作者: grilboy    時間: 2010-7-15 15:54

我最近都有去泳池游水,不過買防曬都好似唔多有用= =......................
+ k' O- G- Z! Y7 g" {; P; K有冇人一齊去丫??
作者: yunsh48    時間: 2010-7-15 22:53

我諗身型真係要無任何肌肉先,
; G8 A8 _% e" ]' j" F0 j3 U6 |而下面也最多只可著泳裙...4 y% o: r, \. R4 K
若果唔係...
作者: Rainie    時間: 2010-7-15 23:18

私人泳池的話就OK! [4 N, y* u2 ?* X2 R! o$ |" k) Z
公眾泳池的話就...
作者: retsop12    時間: 2010-7-28 18:00

唔好冒險呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: Ruka    時間: 2010-7-28 19:57

趁會所唔多人時段,或者可以試試先
作者: CECI    時間: 2010-10-9 03:10

著左泳裝都唔敢落水啦!
作者: abc2010    時間: 2010-10-11 05:43

一係去beach 冇咁覺
6 q# D' C; U: y5 ~2 d* r. M1 n. z
作者: karen0129lai    時間: 2010-10-11 13:10

雖然而家俾呢個提議好似遲左好多, 不過都講黎參考下啦~
; r0 f+ U4 d* u* {, q% e3 M$ W$ |如果租遊艇, 成班姊妹開船P, 咁你想點游都問題不大啦~
作者: CECI    時間: 2010-10-11 13:12

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-10-11 13:10 發表   
3 P5 \1 D* E" y3 T3 q' x雖然而家俾呢個提議好似遲左好多, 不過都講黎參考下啦~8 s$ t! c# j) v# F! I( k& _
如果租遊艇, 成班姊妹開船P, 咁你想點游都問題不大啦~
  T; P1 H7 f7 ?% D. b1 ]1 n, k6 x+ f/ a
雖然大家姊妹唔會怪, 但衰0左總不是味兒0麻!
作者: crazyguy169    時間: 2010-10-13 15:00

想問點樣換衫? 去女性更衣室?
作者: 1989    時間: 2010-10-21 13:52

係公眾地方邊有可能
作者: cxyx    時間: 2010-10-21 14:06     標題: 回復 28# karen0129lai 的帖子

雖然而家俾呢個提議好似遲左好多, 不過都講黎參考下啦~變裝 | 戀物 | CD | 美女 | 美腿 | 絲襪, ]2 i# c; g" w, A# g8 l
" G- t! m* S6 F" s3 a如果租遊艇, 成班姊妹開船P, 咁你想點游都問題不大啦~
# K" A% c+ y' h' i. i& r
) x% _: W# Y$ e. V* Q6 ^9 l. G9 i. M3 o8 p
租遊艇, 成班姊妹開船P - 好主意!我一定參加
作者: 夏天    時間: 2010-10-23 20:52

以前很喜歡游泳5 @1 u! R0 h& d9 e  e1 F
可是後來都沒有機會再去游泳
9 k$ i8 Y( O# L7 R
% ]+ C. s) S# c5 N  |- R現在想穿連身泳衣的話 也沒有地方去 只有想過自己買游泳圈來玩了
作者: 199197    時間: 2010-10-24 02:36

....點可能做到-.-
作者: s121454    時間: 2010-10-24 02:37

唔好玩啦
0 z* O2 S% H- h5 T: c一落水3 C/ u. J5 c& w: g
你個妝就溶啦
作者: misslady    時間: 2010-11-12 18:10

be careful.  the guard may catch u..   
! v7 w8 Z7 F& y0 r
, ?6 O! v+ m1 c# e% }" @( x9 n5 n: d4 h4 g/ uand how can u change your dress ????
作者: Invisible_men    時間: 2010-11-13 10:02

真的很想哦!!!!!!!!!!
作者: hehehe1402    時間: 2010-11-14 16:10

如果肯戴泳鏡同泳帽, 應該可以中性化一點的2 J4 e6 T4 q0 p) @; B  U

4 y6 Q# J  }0 v  H  |4 k3 G  Q不過穿泳衣本身露得太多, 真係有一定難度law
作者: wahahaya123    時間: 2010-11-14 19:58

游泳難度太高了吧

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0