標題: [分享] 今日好開心 之 瘦面器 [打印本頁]

作者: ahbee9603    時間: 2010-7-14 22:52     標題: 今日好開心 之 瘦面器

5 D: {. f; n$ S% [
各位姊妹,真係好開心,因為有人話我面尖左 咩因由就係瘦面器既功勞,我一直都唔信,但一試無妨,' @; N4 F6 ?0 v0 @& l1 D
我用左一個月多,原來有d效果,剛才去完做健身沖涼,都覺下巴尖左,  T1 I, o, Y$ `% e7 G& [$ g8 {
姊妹可以試下,記住唔好成日托腮影響下巴喎,唔係無效嫁, ; V1 L9 T, n7 g  d' d0 x2 Y0 x) D

0 ?+ S- E) x6 m' E& m購買點:jusco $10店
作者: Terry220022    時間: 2010-7-14 22:57

等我都買支試下先, thx~
作者: ameifule    時間: 2010-7-14 23:10

在電視看過,2 B" \9 Q" ]  [& Z* ^
不過電視說的我一向不信,
8 D- b7 \' `2 F  _. v/ |* ^沒想到還真的有用,
作者: Eva0313    時間: 2010-7-14 23:37

感覺上好似冇乜用...
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-15 01:59

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-14 23:10 發表   
$ n! d) A4 j: }( Z在電視看過,
: C  o2 j, R  E不過電視說的我一向不信,( q3 f! h) Q( v
沒想到還真的有用,
/ l: n9 s% h) r( }
如果折合新台幣40元左右,如果不是太花費一試也沒壞,不過重點是要持之而行同信心都好重要,
& t# C# D% \, a9 [/ N' r& C呀,想問下您那方是否有一位很出名的美容達人"牛爾"老師?(初時還以為是牛耳)在香港賣廣告了
作者: kammykk    時間: 2010-7-15 06:22

我都想要個瘦面呀.但我響英國T.T
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-16 00:24

引用:
原帖由 kammykk 於 2010-7-15 06:22 發表   3 S  Y9 Q  E) i5 m* v
我都想要個瘦面呀.但我響英國T.T
3 k! Y7 H4 s* X$ _% P+ H) X$ |: x7 S7 x
英國??,我記得好似有香港人係英國開d 1蚊店($1英磅),如果未執有機會您可以去望下,不過始終唔係太熟而家地方,唏~都唔係一女人野既,可以托朋友買
作者: 啊月    時間: 2010-7-20 19:54

不過重點是要持之而行同信心都好重要,6 Q4 J0 r$ X5 Z# U
+ p. T4 b+ t9 F呀,想問下您那方是否有一位很出名的美容達人"牛爾"老師?(初時還以為是牛耳)在香港賣廣告了

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0