標題: 今日穿左 [打印本頁]

作者: mercury1    時間: 2010-7-16 02:21     標題: 今日穿左

[localimg=400,300]2[/localimg]穿耳洞原來一D都唔痛 之前聽人講話好痛
作者: 西門    時間: 2010-7-16 03:04

自己穿?????????
作者: CD女僕    時間: 2010-7-16 03:30

我穿左第一次之後就上左引@@"
, u# o, u1 v: r3 H' |依家穿左4個..haha*" R$ _7 W, u" H0 u

作者: mercury1    時間: 2010-7-16 03:37

西門  :  去shop 用機打上去 六個星期先可以除
作者: Terry220022    時間: 2010-7-16 11:33

自己穿咁勁
作者: sucker1965    時間: 2010-7-16 14:52

Great, punch yourself!
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-17 00:38

我今日先去睇耳環,可惜我有一邊天生有耳孔都戴唔到
作者: ameifule    時間: 2010-7-17 01:29

穿耳洞會痛啦,只是不會很痛,
, x' T! A- e! r# {/ o9 |% z4 k剛穿的時候不痛,但事後動到還比較痛,會悶悶的痛,
; x, i; a3 l2 K- U3 f' |% j8 e我覺得拔鬍子還更痛,3 S. ?! z* L1 }2 e3 E5 F
我以前也穿過,就一邊一個,不過就因為在耳垂(也就是在臉上),很明顯很容易被發現,(也被發現了),
% T$ ]% ^) o& P0 b% w8 k- u8 p- j. W後來就不管它現在癒合了,一方面也是上班(返工)不方便,% M4 ]# j2 L$ q) v  D  l
可是我現在耳垂部分那個位置膚色稍深,仔細看還是可以看出來,- D( }: ^! ^- J4 u( K
我去剪頭髮也被問到過,
作者: rainbow    時間: 2010-7-17 02:07

我就唔係好敢穿了!!
作者: yoda0806    時間: 2010-7-17 12:55

如果想兩邊都穿而又冇咁礙眼嘅..5 I/ q4 d: E& Y! J; v& {
右面穿多幾個啦~
作者: mercury1    時間: 2010-7-18 19:09     標題: 上 Training courses

教你穿耳  你估香港有冇人上過呢?: Z* e# t. G) g" V3 u1 ^
http://www.caflon.com/caflonblu.html  |: q* k! ~% Q6 D
4 `' T, s  X' o- q
; m0 T# G4 K8 J( V, U
http://www.agthomas.co.uk/caflon.htm
作者: nt7493    時間: 2010-9-25 22:59

妳可以說那是痣呀~呵呵2邊都有~
作者: CECI    時間: 2010-9-25 23:03

英國果邊駛唔駛錢ga! 定係好似H.K.咁免費呢?
作者: mercury1    時間: 2010-9-25 23:39

要50元- T& K2 \: ]+ `1 Q- P7 Y( j
H.K是免費嗎?
作者: Charmy    時間: 2010-9-27 01:43

要小心処理個傷口o屋!  B# g2 n! [' L+ p" \$ ]4 g# [
我之前想穿肚環、不過又擔心会發炎、最後放棄

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0