標題: 大出血...瘦腿及激光脫毛 [打印本頁]

作者: trista    時間: 2010-7-18 00:03     標題: 大出血...瘦腿及激光脫毛

今天去試做瘦小腿療程...1 P( E3 ^: }: D' T4 z. }1 L, ~/ E/ {
結果被成功推銷了瘦腿同激光脫毛...0 {+ `% D- e! b2 E0 x6 }& h
好肉赤啊!!!!!

作者: Terry220022    時間: 2010-7-18 00:10

用咗幾錢ar?
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-18 00:47

下您用邊間?? 我而家都搵間平正既報價
作者: trista    時間: 2010-7-18 00:57

脫全腿要$10,000...
作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 01:08

又會肯俾男仔去做既?5 m% d, A: i6 a) p" i
定係你係cd咁去做?
' e* `) S1 j- z  M不過做完一定好靚
作者: trista    時間: 2010-7-18 01:10     標題: 回復 5# iamafraid 的帖子

不是啊, 其實而家有好多「男士脫毛」9 c( }7 s# w# A/ x# H. N5 q, P0 D
個姐姐話男士腳毛粗一點所以比較貴 =.=% y( B4 E3 d8 c
不過老實說男士美容價錢一般比較貴...
作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 01:18

引用:
原帖由 trista 於 2010-7-18 01:10 發表   ( x3 @5 ~# c5 W7 x6 G: i
不是啊, 其實而家有好多「男士脫毛」. ~7 Q8 Y* R4 @
個姐姐話男士腳毛粗一點所以比較貴 =.=  p! _2 Y0 e& [- Z
不過老實說男士美容價錢一般比較貴...
* f: K: Q4 f, ?4 W1 p% N3 ?
- S& n* ^; N- e/ C" j
我想做面部護理 (因為塊面太乾, 毛孔大, 而且有暗瘡疤等好多問題...(真係搞到我唔想照鏡架!))$ u( E2 ]) }9 E$ r9 K2 P' ?# q
知唔知有邊度可以做到(而且又比較可靠)& L# G; |% [$ [! N9 p* F5 j
一般需要幾多錢?
作者: wolford    時間: 2010-7-18 05:23

全腿脫毛一萬差不多了
作者: ☆↗天使娜↘★    時間: 2010-7-18 09:46

引用:
原帖由 trista 於 2010-7-18 00:03 發表   
* v$ r, ?2 y% b今天去試做瘦小腿療程...
: ~3 k2 t: L8 b" ^結果被成功推銷了瘦腿同激光脫毛...
2 W. K- \6 ]# t7 B# L, a1 Q好肉赤啊!!!!!   
2 l# j/ y7 v: X, `" _! _& Y' G+ u, K
1 Z0 J! C, i* p% h! V瘦小腿係邊間呀?
$ t8 H- s. q$ h' @+ t( m, }  x) ^幾錢?
' f& V% n4 X1 U( O/ f% O) }瘦唔瘦到要報告哦
$ J0 i& `# p1 C4 m! T; I; i' ?! c小妹都很想瘦腿
作者: grilboy    時間: 2010-7-18 11:06

一萬蚊唔係問題,最麻煩係要幾個月又話去一次.............2 i, Z6 ?* m2 {3 h8 ?
做到冇為止= =
作者: Hester@2005    時間: 2010-7-18 14:20

10000蚊又真係貴左d既=,=
作者: cdtv    時間: 2010-7-18 15:57

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-7-18 11:06 發表   
8 h5 T7 {. q3 i' ?: c1 M一萬蚊唔係問題,最麻煩係要幾個月又話去一次............./ J6 [: f7 f& K2 G
做到冇為止= =
7 x1 @. h8 S4 V" s! v1 M1 R0 v9 z
同意
3 x2 {6 M4 e, L. P一萬可以除晒 d 毛都, 以後唔洗為毛毛而煩, 其實都抵
6 v* _" C  }$ p% D0 p# q只係久不久又要去做一次......
作者: trista    時間: 2010-7-18 22:19     標題: 回復 7# iamafraid 的帖子

好似有個甚麼碳吸收FACIAL專門針對毛孔粗大! t% M" q/ M8 ?6 `! G' p
至於價錢就未有研究...1 K; y& @# w) s" e' R2 r: d- d
不過其實上網已經有好多資料, 只怕聲譽問題啊~
作者: trista    時間: 2010-7-18 22:25     標題: 回復 9# ☆↗天使娜↘★ 的帖子

瘦小腿那裡我有點擔心效果未必會好...
$ M  R2 H& c5 e9 D. q我唔會公開那間美容所, 不會賣廣告啊7 f1 P0 Y4 b# i4 N! J- x
你想知多點可以PM我~

作者: lucylyan    時間: 2010-7-18 22:29

$$$10K,  you are very rich ar...
作者: trista    時間: 2010-7-18 23:02     標題: 回復 15# lucylyan 的帖子

有得做廿四個月分期... 感覺上沒有那麼心痛...
作者: CECI    時間: 2010-7-19 02:30

算吧啦! 都係勤力d自己攪掂算了! 早排心儀姐有講過
作者: 五香肉丁    時間: 2010-9-15 18:49

作者: kamayyo    時間: 2010-9-16 04:27

引用:
原帖由 trista 於 18-7-2010 22:19 發表   9 v! \9 r3 c( M# {3 j
好似有個甚麼碳吸收FACIAL專門針對毛孔粗大5 g9 |; C2 |( W$ Y) Z# g
至於價錢就未有研究...
/ S' H& @5 Q/ G; [3 a  不過其實上網已經有好多資料, 只怕聲譽問題啊~
& j# k9 A8 L& w$ Z) E
是碳激  另外彩光可以美白去班  微針收毛孔    等等
作者: kamayyo    時間: 2010-9-16 04:32

引用:
原帖由 trista 於 18-7-2010 23:02 發表   + ^7 x7 y% B1 Q6 M6 Z8 j# s8 b
有得做廿四個月分期... 感覺上沒有那麼心痛...
4 i( U8 I. |! F+ h( q/ F$ o8 R
你就好囉 我下下科現呀  唔使個個月等(而)媽
作者: 13530386    時間: 2010-9-17 21:52

好豪呀! 夠供成兩期...... 真係唔捨得住

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0